711990 Ja uz sa k tomu radsej vyjadrovať nebudem, ja som totiž kojeniu negativne nastavená. Dúfam, se to teba ani ine matky neurazí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Urcite ne, to je prece kazdyho vec. Nikoho nemuzes nutit:) Ja si jen vzpominam, jak jsem pred rokem sambovi vysvetlovala, ze teda rozhodne nehodlam kojit vic nez pul roku a i to mi prijde hodne. Ted jsem posunula odhad na "nez bude mluvit a mit zuby" a doufam, ze se nedostanu do faze "az odmaturuje"![]()
711990 V klidu, on se Tonda časem odstaví samovolně :o)
DruI jo, kolem ty maturity by to uz bodlo, pocitam
at muze na vejsku do jinyho mesta, zejo!
711990 Já myslím, že na nějakou pařbu bez maminky bude chtít vyrazit i dřív ;o)
DruI nooo to nevim teda jestli mu dovolim!!!
711990 To snad nie
Kkedy to začína byť divné?
paktofonika No to prave nevim jeste. Ale muj odhad je, ze by asi nemel zapijet rizek mlikem![]()
paktofonika No to prave nevim jeste. Ale muj odhad je, ze by asi nemel zapijet rizek mlikem
Vecereli jsme řízky a zrovna před chvíli malej po kojení usnul ...
Ale dlužno říct, ze cca od roka (možná i dřív) už kojim striktně (s několika málo výjimkama na cestách pod.) jenom v loži ![]()
711990 ehm, ehm... ja som si tiež najprv hovorila, že pol roka. Potom že do roka to s tým kojením potiahnem, potom že rok a pol je maximálna hranica a ďalej ani za zlaté prasa. No dcéra má rok a osem mesiacov a ešte stále kojím ![]()
Ja mám pocit, že ju snáď budem chodiť kojiť ešte do škôlky ![]()
711990 dik, tak to fakt vyzera na tu 39 1/3 (to je cislovanie!)
Mám blbu otázku, ale premiela sa mi v hlave už niekoľko dní. Všade sú doporucenia, čo sa dá, objednať a dať si doviezť. Kuriéri sú snáď imúnni na vírus, alebo vozia roboti?
letfenixa Kurýr to nechá za dveřma, platí se předem.
letfenixa Platim kartou a kdyz bych byla paranoidni, pozadam at to necha za dverma, v cem je problem?
Mutziputzi pokiaľ nemám zaplatené vopred, ešte nikdy sa kartou platiť nedalo, a veru mi nenapadlo, že nech to nechá za dverami, keď obvykle chcú podpis
letfenixa Nikdy jsem nic nepodepisovala a jinak nez kartou se ted neplati myslim
letfenixaOno záleží jak kde, Rohlík/Košík už to přímo vyžadujou a jinak ani nedělaj. Pošťákovi otvíráme v roušce, PPL už minulej měsíc nad mojí nabídkou podpisu mávnul rukou a jel si po svejch, tak předpokládám ani tam by problém nebyl.
Mutziputzi naposledy v utorok som musela platiť v hotovosti, lebo eshop poskytoval len dobierku a kuriér len hotovosť, podpísala to za mňa vratnicka
Mutziputzi podpis občas chtějí na takový ten displej prstem, ne na papír, to se dá jistě desinfikovat:-) letfenixa to jsme v čr asi vopred, tady je to běžný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.