Neni nad jednoznačný pokyny, nepřipouštějící víc výkladů ![]()
Jo a co pošty? Zavřeli je taky nebo jak je to?
Neni nad jednoznačný pokyny, nepřipouštějící víc výkladů ![]()
Jo a co pošty? Zavřeli je taky nebo jak je to?
...u nás pošta v pátek ještě fungovala normálně a nikdo nic neříkal...
barbucha pošty fungujou ![]()
barbucha s vochmatavanim to asi nemá nic spolecnyho
Ale má - vona ta breberka přežije na věcech nějakou dobu, takže když si někdo nakaženej ty hadry (například) vyzkouší, tak je kontaminuje...
Oukej. To jsem v tom výčtu nějak nenašla... na finančák nikdo příčetnej nepůjde (já ho mam přes celou Prahu eště ke všemu
), tak jsem si říkala jak se to udělá s přiznáním.
barbucha To jo, to souhlasím. Ale fakt myslím, že šlo o to zamezit lezení do krámů. Koupit hadry po netu nebude problém. Můžeme vyzkoušet ![]()
barbucha zaslechla jsem něco o odkladu termínu podání. Nebo on-line.
O poštách se mluvilo na tiskovce.
barbucha no ja mam objednany 3 balicky do Zasilkovny, ktera ovsem je v obchode kterej timto zavreli. Sem zvedava jak to dopadne.
711990 já taky, ale zásilková je v prodejně krmiv pro zvířata, takže by mohli mít otevřeno? Jsou to ty antibakteriální gely
Nemám datovku, tak bych musela jedině naskenovat a poslat mailem. Hadry po netu vyzkouším v nejbližší době anžto už mam objednáno...
Naštěstí si dávám posílat do práce, to by mělo dorazit - nevozej nám jen soukromý balíky, ale i potřeby na provoz, že jo (kromě roušek a respirátorů, muhehe). Takže budou jezdit furt. Doufejme.
Kora o daňových přiznání ho se mluvilo už přes týden. Odložen termín o 3 měsíce.
Catherinneno, ty by otevreno mit meli! Ja sem nastvana, protoze obvykle to taky nechavam posilat do zverimexu a jenom ted jsem klikla na jinej:(
711990 no uvidím, ještě mám od ppl uložený věci od Nutrendu a ty se bojím, že nedostanu. A když mi zavřeli kadeřnictví, můžu jedině běhat! To budou kilometry za 10 dní...Ale výživa dochází!!!
Kora o daňových přiznání ho se mluvilo už přes týden. Odložen termín o 3 měsíce.
To jo, ale asi jen pro podnikatele? Já jsem jenom obyčejnej zaměstnanec (nicméně s povinností přiznat dodatečný požitky). Alena by na mě klekla ![]()
Catherinne jen behej, dokud nás nezavřou doma. ![]()
Catherinne Noo, tak si umixuj smothie z rejze, napsala bych ti, ze aspon zhubnes, ale nektery lidi to nepotrebujou. Takze na ty rejzi jen nesmis lamat rekordy;-).
Prosimvás někdo tu někde dával odkaz na návod na ušití látkových roušek, nemůžu to dohledat. To jako vážné má šanci fungovat? Zabránit přenosu? Se obávám, že minimálně sambo bude muset "vyrazit do ulic", jako přijde mi jak ze středověku, že bych mu po večerech měla šít roušky, ale pokud nebude zbytí
?
Fakirka pro všechny?
Catherinne no, zrovna kdyz sem se odhodlala ze bych mohla vyuzit situace a objednat se
ale tak behani je vlastne lepsi:D
Karja rejže se musí šetřit! Ale ráno měli v Lidlu krom toaleťaku úplně všechno. Takže i oběd bude!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.