Však já se těším! 60+ sedící sama na písku je divná, ale vnukem se to krásně zamaskuje a budu si moct plácat bábovičky a hlavně hrabat tunely! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tunely, kolik toho pisku planujes? jinak na tunely je urcite lepsi ten jemnejsi.
350kg, já jsem skromná, tunely budou maličký
Zatím ne, teprv jsme to včera sešroubovali. To abych ještě vyklidila garáž, aby se tam to příslušenství všechno vešlo.
350kg. no deti mely u babicky asi 40. jeste poradnou lopatu, nejlepe kovovou s drevenou nasadou. ty plastove nic nevydrzi.
Jojo, bytelný nářadí musí bejt, s tím se počítá.
Prosím, je na netu někde písnička Remedy od Adele? Na Youtube jsem našla jen jakési cover verze, které se za originál případně jen vydávaly.Ale možná neumím hledat
Díky.
Zkuste si nainstalovat Spotify. Jde to do PC i do mobilu. Muzete mit verzi bud zcela bezplatnou (a musite obcas strpet reklamy), popripade placenou bez reklam. Je tam k dispozici nepreberne mnozstvi hudby. Je to legalni a zdarma. Vami hledana pisen tam je.
https://www.spotify.com/cz/
Existuje nějaký zázrak na třepící se nehty? Začaly se mi odlupovat skoro na všech prstech nehty po vrstvách a vypadá to strašně. Zkoušela jsem několikrát lázeň s olivovým olejem a citronem, ale nezdá se, že by to mělo nějaký efekt ![]()
Mazat, mazat, mazat. Nekolikrat denne. Nelakovat. Neodlakovavat (coz nastava, kdyz sahnete po nejakem zpevnujicim laku). Vyborny olej byl marunkovy od Alverde, ale nevim, zda ho jeste delaji. Dlouho jsem na nej nenarazila. Vypadal jako lak na nehty, ale byl to olej. Saloos ma vazelinu na nehty, ale po case zhrudkovati, to me rozcilovalo.
To me privadi k dotazu: existuje setrny odlakovac? Jakmile si nehty zacnu lakovat, tak za 3 tydny je mam roztrepene. Dva mesice je davam dohromady, pak je nalakuji a zase des bes. Mela jsem bez acetonu/ s acetonem, stejne to vzdycky dopadne stejne.
Na margo lakování nehtů - mne naopak pravidelné lakování stav nehtů na rukou hodně zlepšuje. Neroste mi kůžička až do jejich půlky a po odlakování vypadá povrch pěstěněji. Nojo, chemik ![]()
Nespravedlnost tohle!
Já mohu doporučit ten Saloos biokarité balzám na nehty, zhrudkovatěl mi jen jednou, a to jej používám léta. Jinak se zkus mrknout do nehtové diskuze na pekle, tam se určitě tenhle problém projednal horem spodem.
Hrozně mi pomohlo brát Biosil, taky jsem najednou měla naprosto šílený nehty a tohle mi neskutečně pomohlo. Nedařilo se mi to brát denně, spíš tak jednou za dva tři dny, a stejně během třeba tří týdnů to bylo úplně o něčem jiném
diky. zkusim.
Taky mam nejhezci nehty, kdyz je pravidelne lakuju ... jakmile je nechám týden bez laku, zacnou se trepit az hruza. Proste ta vrstva navic jim strasne prospiva. Odlakovac pouuivam ten nejobycejnejsi sajrajt z DMka, odlakuju to tak cca jednou za 3-4 dny. Jo a moje nehty jsou des a hruza, takze fakt zadny drzaky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí