Tohle mi taky zachránilo nehty,po nějaké době gelovek. Měla jsem je jak papír,loupaly se jsk cibulové slupky. Ovšem,trvalo to.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To me privadi k dotazu: existuje setrny odlakovac? Jakmile si nehty zacnu lakovat, tak za 3 tydny je mam roztrepene. Dva mesice je davam dohromady, pak je nalakuji a zase des bes. Mela jsem bez acetonu/ s acetonem, stejne to vzdycky dopadne stejne.
Ja mám od Santé na báze pomarančového oleja:

tenhle odlakovač jsem si koupila taky, ale mám pocit, že strašně špatně odlakovává.
Aha, ja som s ním spokojná, ale fakt je, že vždy som si kupovala pomerne lacné odlakovače - väčšinouEbelin, alebo niečo odobné v DM. Sa mi zdalo, že to musí byť prašť ako uhoď.
Tento sa mi páčil, že je na prírodnej báze, preto som bola ochotná zaň zaplatiť viac a výkon hodnotím ako veľmi podobný.
Tak prosím typy na lepšie odlakovače, rada zaplatím viac, ak to fakt odlakuje lepšie.
no já jsem právě spokojená úplně nejvíc asi s tím ebelin.
Já mám hodnoceníčka, to bys koukálinkovala!
TVL toto mi nedelej jako! Mi zaskocilo kafe a HR na me kouka na cem ze to pracuju!!!!
a já jsem teď díky týhle debatě našla na vinted něco, co jsem si strašně chtěla koupit loni v obchodě, ale bohužel to prošvihla a už by to mělo bejt na cestě ke mně! ![]()
No a mas? a co to je? Kde je nejakej report jako! Sem s tim :)
Však já se těším! 60+ sedící sama na písku je divná, ale vnukem se to krásně zamaskuje a budu si moct plácat bábovičky a hlavně hrabat tunely! ![]()
Jezis ja vam normalne zavidim, tady se babovicky a hrady moc nevedou ani na plazi, mela bych neco zkusit, sakrys. Mi to chybi jak jste to tady tak krasne rozvedly....
loni v Promodu jsem si nekoupila šaty s jeřáby a od té doby mě to děsně mrzelo....tak asi mi jsou souzený

tu fotku si pamatuju, to je dobre, ze je mas, pr. ti slusi
dík, jsou fakt příjemný, mně přišly trochu drahý tenkrát na obyčejný letní šaty a šla jsem zrovna od docela drahýho kadeřníka na mý poměry, tak jsem si říkala, že si to ještě rozmyslim a pak už nikde nebyly.
Tak ty jsou opravdu moc hezký. Škoda, že jsem si dala zákaz bezrukávových šatů, protože páďátko, no. ![]()
Je na šaty s jeřábem si vzpomínám, ty sou fajn, dobrej nákup.
Radio Monte Carlo!
Tam se musím zaregistrovat, když to chci poslouchat online?
Děkuji.
Hurá!![]()
Ne proč?
Ženy, nemáte některá chytrej mobil značky Lenovo? Dostala jsem novej telefon, zatím se s ním sžívám. Spoustu věcí jsem už objevila, ale nemůžu najít, kde by šlo vypnout vibrování při zadávání textu. Kdykoliv cokoliv píšu, ať už sem nebo sms nebo na whatsapp nebo kamkoliv, tak telefon mírně zavibruje při každém písmenku. Nebetyčně mě to rozčiluje. Prolezla jsem nastavení křížem krážem, všechno jsem povypínala a vibruje to furt.
Edit: Už jsem to našla ![]()
Bude to nekde v nastavení klávesnice (nastavení jazyku a bejvaj u toho i zvuky)
Nastavení, jazyk a zadávání, klávesnice android, převolby, klavesnice vibrace
podotýkam, že u Vás sa to môže líšiť.
Veľmi pekné šaty. To musela byť radosť keď ste ich objavila :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí