"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. dubna 2017 23:14
Reakce na Berta:

na kompenzaci je to dlouho dopredu, ale mely by se vám snažit zajistit jiny let. Muž tady rika, ze z Rima to tam pry leta porad a tam se dostať da. Jaka je to aerolinka? To jo možná podstatnejsi, pelikan ve VOP odkazuje na leteckou spolecnost.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 08:03
Reakce na continuity:

Alitalia,operuje Niki Luftfahrt. A kdybychom třeba musely letět do Říma a dál od tam, bylo by to na naše náklady?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:28

Co to nosej ty matky v těch krosnách i s popruhama přes prsa jako do hor po městě, když jdou vyvenčit děti?

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:42
Reakce na Mutziputzi:

Asi nákup.

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:43
Reakce na Karja:

Chudinky

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 09:59
Reakce na Berta:

ne, mely by vam zaridit celou trasu az tam, treba s prestupem.

jinak je to tady clanek 5 se tyka zruseni a Cl 8 soucinnosti dopravce - vy si muzete vybrat, jestli chcete zpet penize nebo jiny let v nejblizsim moznem terminu.

letecka doprava

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 10:26
Reakce na continuity:

Díky

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 10:34
Reakce na Mutziputzi:

Já tam měla velkou PEtku s pitím, jídlo, kapesníčky, peněženku, hřeben, klíče, knížku, věci na písek, mikinu (místo na mikinu ) pro sebe, mikiny (místo na mikiny pro děti)  pro děti, náhradní tepláky, náhradní kalhotky, věci na písek, balón...eventuálně cestou domů ten nákup. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 10:59
Reakce na Mutziputzi:

Já mám teprv sotva dvouměsíční dítě a taška na kočár už teď váží několik kilo. Když cestou něco málo nakoupíme, kočár už sotva vytlačím do schodů. Až malej začne běhat sám, asi za sebou budeme muset táhnout nějakej vozejček

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:05
Reakce na Isca:

Pak bych se zas na straně druhé ptala, jak je možný, že některé matky vypadají normálně, ne jako na tour de Krkonoše 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:12
Reakce na Mutziputzi:

no některý lidi na ulici taky vypadaj normálně a některý ne, to neni jenom úkaz matek...

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:14
Reakce na Potrefenáhusa:

No jo ale horský krosny nosí jenom matky...a bezdomovci, tam jsem schopná to pochopit

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:16
Reakce na Mutziputzi:

Já si to třeba maluju tak, že až bůh dá, budu s dětma co nejvíc venku, na nějakém výletu nebo tak, takže asi budu vypadat stejně.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:16
Reakce na Mutziputzi:

můj šéf taky :-D

(Dneska teda dorazil i s pádlem, ale to většinou nenosí)

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:20
Reakce na dzizisketa:

No ale OK, batoh, vkusnej, dá se, ale ty šusťákový krosny?

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:23
Reakce na Mutziputzi:

já mám větší batoh, kterej pojme hodně věcí a je pohodlnej na dlouhý nošení, taky jen turistickej, takže to asi neposoudím, asi záleží, kam zrovna jdou, jak tam budou dlouho a co tam budou dělat, jestli maj sebou ještě kočár, nebo všechno táhnou na zádech...

jako ty matky jsou takovej snadnej terč, ale myslim ne uplně spravedlivej

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:25

Hledala jsem nějké zdravotnické vlákno, ale nenašla, tak se zeptám tady, případně prosím o přesměrování. Nemáte někdo zkušenosti s léčbou křečových žil, kde začít, případně konkrétní místo, kam s tím jít? Krom jiného jsem podědila v genetické loterii i je a ráda bych to začla řešit ( i teda proto, že se lehce ozvaly). Budu ráda i ze reakce do pošty, kdyby se to někomu nechtělo probírat veřejně.

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:25
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak zas je není nutný světit a stavět na piedestal, ne? Nejsou takový zdaleka všechny, pouze jistá sorta, čili i vkusně to jde

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:34
Reakce na Mutziputzi:

vkusně to samozřejmě jde. Jen si myslím, že kdo na to dlabal už předtím, s dětma se to nezmění a naopak. Na piedestal nikoho stavět nechci, jen si myslim, že je to období, kdy je někdy nutný, aby to bylo prostě praktický. Že jako mi to přijde lepší, než některý ty matky, co nepustí dítě ani na písek nebo na prolejzačku, aby se neušpinilo a že jich je taky dost

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 11:41
Reakce na Mutziputzi:

Hele, tak já patřila spíš k těm vystajlovaným matkám, ale chápu baťůžkářky :-) Na vzdálenější výlety jsem jezdila autem, bydlela v centru u parku a neměla problém zajít na jídlo do restaurace. Takže jsem opravdu netahala nic navíc a když vznikla potřeba, do deseti, max.dvaceti minut jsem byla doma (v autě). Ale každý nemá to štěstí. Na druhou stranu fakt je, že ty matky tahají často milion zbytečností, ale tak to je asi prostě povahou, ne mateřstvím.