na kompenzaci je to dlouho dopredu, ale mely by se vám snažit zajistit jiny let. Muž tady rika, ze z Rima to tam pry leta porad a tam se dostať da. Jaka je to aerolinka? To jo možná podstatnejsi, pelikan ve VOP odkazuje na leteckou spolecnost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Alitalia,operuje Niki Luftfahrt. A kdybychom třeba musely letět do Říma a dál od tam, bylo by to na naše náklady?
Co to nosej ty matky v těch krosnách i s popruhama přes prsa jako do hor po městě, když jdou vyvenčit děti?
Asi nákup.
Chudinky
ne, mely by vam zaridit celou trasu az tam, treba s prestupem.
jinak je to tady clanek 5 se tyka zruseni a Cl 8 soucinnosti dopravce - vy si muzete vybrat, jestli chcete zpet penize nebo jiny let v nejblizsim moznem terminu.
Díky
Já tam měla velkou PEtku s pitím, jídlo, kapesníčky, peněženku, hřeben, klíče, knížku, věci na písek, mikinu (místo na mikinu ) pro sebe, mikiny (místo na mikiny pro děti) pro děti, náhradní tepláky, náhradní kalhotky, věci na písek, balón...eventuálně cestou domů ten nákup.
Já mám teprv sotva dvouměsíční dítě a taška na kočár už teď váží několik kilo. Když cestou něco málo nakoupíme, kočár už sotva vytlačím do schodů. Až malej začne běhat sám, asi za sebou budeme muset táhnout nějakej vozejček ![]()
Pak bych se zas na straně druhé ptala, jak je možný, že některé matky vypadají normálně, ne jako na tour de Krkonoše ![]()
no některý lidi na ulici taky vypadaj normálně a některý ne, to neni jenom úkaz matek...
No jo ale horský krosny nosí jenom matky...a bezdomovci, tam jsem schopná to pochopit![]()
Já si to třeba maluju tak, že až bůh dá, budu s dětma co nejvíc venku, na nějakém výletu nebo tak, takže asi budu vypadat stejně.
No ale OK, batoh, vkusnej, dá se, ale ty šusťákový krosny?
já mám větší batoh, kterej pojme hodně věcí a je pohodlnej na dlouhý nošení, taky jen turistickej, takže to asi neposoudím, asi záleží, kam zrovna jdou, jak tam budou dlouho a co tam budou dělat, jestli maj sebou ještě kočár, nebo všechno táhnou na zádech...
jako ty matky jsou takovej snadnej terč, ale myslim ne uplně spravedlivej
Hledala jsem nějké zdravotnické vlákno, ale nenašla, tak se zeptám tady, případně prosím o přesměrování. Nemáte někdo zkušenosti s léčbou křečových žil, kde začít, případně konkrétní místo, kam s tím jít? Krom jiného jsem podědila v genetické loterii i je a ráda bych to začla řešit ( i teda proto, že se lehce ozvaly). Budu ráda i ze reakce do pošty, kdyby se to někomu nechtělo probírat veřejně.
Tak zas je není nutný světit a stavět na piedestal, ne? Nejsou takový zdaleka všechny, pouze jistá sorta, čili i vkusně to jde![]()
vkusně to samozřejmě jde. Jen si myslím, že kdo na to dlabal už předtím, s dětma se to nezmění a naopak. Na piedestal nikoho stavět nechci, jen si myslim, že je to období, kdy je někdy nutný, aby to bylo prostě praktický. Že jako mi to přijde lepší, než některý ty matky, co nepustí dítě ani na písek nebo na prolejzačku, aby se neušpinilo a že jich je taky dost
Hele, tak já patřila spíš k těm vystajlovaným matkám, ale chápu baťůžkářky :-) Na vzdálenější výlety jsem jezdila autem, bydlela v centru u parku a neměla problém zajít na jídlo do restaurace. Takže jsem opravdu netahala nic navíc a když vznikla potřeba, do deseti, max.dvaceti minut jsem byla doma (v autě). Ale každý nemá to štěstí. Na druhou stranu fakt je, že ty matky tahají často milion zbytečností, ale tak to je asi prostě povahou, ne mateřstvím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí