Jsou super a moc ti sluší! Taky si je pamatuju, mám dojem, že jsem si je tehdy zkoušela a příšerně mi neslušely!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo,voni maj ten potenciál zástěry...ja si rikala,ze musim ten votoč sledovat,protoze urcite někomu nebudou ![]()
zrovna minulej tejden jsem byla s kamarádkou v promodu a vyprávěla ji o nich,protoze oni tam inspirovaný tim japonskem maj ted taky nejaky šaty,ale nemaj zavinovaci vršek a hlavne teda pas v pase,to ja nemuzu
Prosim vás, že je to fejk!?!
s ohledem na to, že nejvíce neuvěřitelné story jsou true, tak to asi bude pravda ![]()
Já bych řekla, že lidi, kteří si prosadili neočkování, pardon neočko, mají dost informací a nemusejí je shánět takovouhle formou po internetových diskuzích. Takže ano, pro klid své duše nepochybuju, že to je fejk nebo troll.
No nene...![]()
Bohuzel si myslim, ze spousta lidi, co si prosadili neockovani, tak ucinili na zaklade toho, ze si precetli nazor v internetove diskuzi, ze ockovani je fuj. Jsem na FB ve skupine Informove ockovani, kde se denne objevuji prispevky "Mam/nemam ockovat? Zitra jdeme k doktorce." - ti lide si proste nechteji cist odborne studie.
Já pořád doufám, že většina lidí, která o tom takhle píše, nakonec zůstane jen u slov a naočkuje, protože je odradí ty obštrukce s tím spojené.
(Mimochodem, nemáš nějaký tip na rozumné čtení o očkování x rak.děložního čípku?)
Bohuzel, ja jsem zatim ve stadiu hexavakciny a navic mam syna;-) Ale v te FB skupine, co jsem zminovala, byvaji i odkazy na odborne clanky, studie apod. Treba by tam slo neco dohledat. Jsou tam spravkyne, ktere se to snazi ukocirovat, tak tam nejsou jen nepodlozene diskuze.
Po bazárkovém vlákně toužím už dlouho - třeba nám wendulka poradí, kam s tím?
Abych nezapomněla, adminka včera tu bazárkovou sekci zprovoznila http://www.parfumanie.cz/forum/view/bazar-moda-a-doplnky:c28 . Takže až ji budeš potřebovat je Ti pro inzeráty i ostatním k dispozici.
nemate nekdo zkusenost z vertikalnimi zaluziemi na bezramovem zaskleni logie? vyplati se do toho dat ty penize? jde mi o odstineni JZ zdi domu v lete.
my je máme na zasklené lodžii, koupili jsme je v Hornbachu a přimontovali svépomocí. Stínění je dobré, jen se nevyrábí dost dlouhé, takže složená žaluzie je uprostřed lodžie . A pokud otevřeme skla a je větrno, tak to s nimi mává.
My máme tohle v práci..to slunce tam tolik nesvítí, ale na teplo to samozřejmě nemá vliv..domů bych si to osobně nepořídila, vadí mi, že když je to zatažený a otevřený okno, dělá to kravál, ale my máme takový, co maj kolej jen nahoře
mám zkušenost jen s vertikálními žaluziemi, používali jsme to ve firmě a už nikdy nebudeme. je to hnusné, pořád špinavé od much, působí to obrovsky (bez nich je prostor najednou nějak volný), často to upadává, je to hlučné při jakémkoli větříku. nově už budeme vždycky pořizovat jen horizontální.
Mali to doma známy. Nevyzeralo to vôbec pekne a nakoniec ich museli vyhodiť, keďže pri otvorení okna to so žalúziami trieskalo, nakoniec sa potrhali spodné retiazky, žalúzie sa pokrčili, ušpinili... No vyzeralo to strašne.
Získala jsem závislost na místní smajlíky
. Dá se to nějak dostat do telefonu? Mám IPhone...
já taky, nejvíc mi všude chybí ten trhající si vlasy
a facepalmový.
Já bych je tak potřebovala...![]()
diky vsem.tak budou asi svepomoci drevené horizontalni. Uvidím jak ukecam muze.
Prosím vás, mám letět s kamarádkou 3.5. na Sardínii. Máme koupené letenky přes Pelikána. Asi 2x poslali informace o nepodstatne změně času, ale nyní přišel email,že se let tam ruší a ze na tom pracují a dají vědět. Zatím jsem se s tím nikdy nesetkala. Máme zamluvené hotely, auto... Na co se mám připravit, na co mám právo? Můžou nějak kompletně změnit data letenky? Můžou po mně chtít doplatek? Kdo případně zaplatí propadly hotel? Atd děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí