Korsičanka Ano, po jednom. Já teda ty dovozový jídla neobjednávám, nosím si svoje. Spíš mi vadí, že nám vedení neposkytlo lednici, v jídelně jich bylo pro zaměstnance asi deset. Kancelářskou kuchyňku před náma zamkli. Tak hlavně, že jsme všichni na jedné lodi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan
Asi si je budeš muset lehce zmrazovat![]()
Děkuji všem za reakce. Značky zespoda žádné nemají a nejsou úplně v top stavu, sem tam kousek oštípnutý a zevnitř se mi je nepodařilo dobře vyčistit.
Nějak se s tím poperu a zkusím vydražit, teď je tam dobrá každá stovka. Je třeba během měsíce sesbírat ještě skoro třicet milionů ![]()
Neřekl by mi prosím někdo, jak se jmenuje tahle rostlina? Že bych konečně zjistila, co mi roste a kvete pod okny...

euridike Mahónie.
Estara Díky!![]()
Prosím, nemáte někdo slevový kód na eobuv z Elle nebo Marie Claire?
dotaz asi na razorblade ale třeba bude vědět i někdo jiný.
co je to za novou módu psát v novinách, když se nějaký cizinec něčeho dopustí, třeba "obyvatel jednoho ze sousedních států"? to jako je zakázáno uvádět národnost? novinář ji očividně zná, nebo ji zná policie. je problém napsat třeba němec?
Dadoo ježíš, na začátku karantény jsem dostala Elle, tak mám, je to SHOPPING ![]()
Mám jeden blbý a zároveň trochu parfémový dotaz, jsem tady správně?
Potřebuji se poradit, zda toto má nějakou cenu a má smysl zabývat se vůbec prodejem. Flakony z fialového skla, předpokládám na parfémy, ale kdo ví. Nic o nich nevím, mám je po babičce (*1922), která je ale co se pamatuju nikdy nepoužívala. Našli jsme je na půdě.
Tomu s kovovým víčkem předpokládám něco chybí, prostřední má uštípnutá dvě místa na okraji víka. Kdyby to mohlo mít nějakou cenu větší než symbolickou, ráda bych je strčila do Aukce pro Olivera. Potřebovala bych ale případně poradit s nastavením počáteční ceny. Děkuju předem!
Ideálne by bolo, spojiť sa so starožitníkom, alebo znalcom, ktorý by sa na ne pozrel naživo. Oni už mnohokrát budú podľa presnejších tvarov vedieť tipnúť výrobcu. Škoda, že chýby pumpička, ono tým, že je menej trvanlivá, tak skôr prestávala byť funkčná, prípadne menej estetická a ľudia ich zvykli vyhadzovať, o to sú teraz cennejšie.
Ale neviem, nakoľko je teraz s niekým možné sa takto kontaktovať.
slniecko zkoušela jsem jedno starozitnictvi už na podzim a ani mi neodpověděli, asi to nebude žádný terno.
Dávala jsem toho do aukcí víc, tak jsem přidala i toto. Je tam v nabídce spousta handmade výrobků, bižuterie, doplňky, třeba se tam najde někdo, komu se zalíbí i když už nejsou top.
Prosím, existují nějaké příčetné sandály?
Prostě podrážka nízká, něco jak u birkenek, ale aby to mělo pásek kolem kotníku.
Mám totiž úzkou nohu, ale hlavně téměř nulový nárt takže mi kde co padá z nohy, a v pantoflích chodit rychle mi moc nejde...
Budu moc ráda za tip, i kde koupit.
Děkuji...
Zu díky.. Já jsem úplně blbá. Právě jsem si ty boty objednala, protože jsem zapomněla, že čekám na ten kod... A bylo mi divný, proč jsem objednávku nedokončila![]()
![]()
Politická korektnost, brouku
Nejdřív se nesmělo psát, pokud se jednalo o občana z řad minority, nedejbože imigranta... tak teď je to aspoň spravedlivý a neuvádí se vůbec žádnej původ
asi aby se nerozdmýchávala nenávist eště ke všemu mezi národy, ne?
V těch politicky nejkorektnějších zemích je vysloveně zakázaný uvádět národnost/původ delikventa už dávno...
Jiná Realita Já myslím, ze je to zakázaný už delší dobu
...díky![]()
Dadoo ![]()
a to jsem chtěla něco objednat a taky to mám v košíku a čekám na schválení barvy a velikosti, vsadím se, že na to zapomenu taky![]()
Jiná Realita barbucha Potrefenáhusa ja si myslim, ze to zakazany neni. jsem driv psala treba o polacich, kteri pres nas region nebezpecne prevazi kradeny auta z nemecka a rakouska, a nikdo mi nikdo nevycinil. ale obecne si myslim, ze kdyz se pise o tom, ze nekdo neco ukradl, nekoho zavrazdil, tak je prece uplne jedno, jestli to byl cech, nemec, ukrajinec nebo ghanan? navic, kdyz s nim pak bude soud, tak ve zprave od soudu se narodnost vzdycky pise. mne osobne by nevadil treba obrat „cizinec“, ale tam je mi zase typicky, ze se v diskuzich hned vyroji slusnocesi, kteri presne vedi, jake narodnosti nebo nabozenskeho vyznani ten vykuk byl
jinak obrat „obyvatel jednoho ze sousednich statu“ je docela vtipnej, to fakt nekdo napsal? :D
Dadoo Jako žes to nakonec odeslala bez toho slevového kódu? To se mi povedlo minulý týden. Tak jsem jim napsala mail, že jsem zapomněla slevový kód k objednávce číslo... odpověděli mi, že slevu vrátí, až boty vyzkouším a ozvu se
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.