Catherinne Štít s rouškou se mi nemlží, vidím přes to normálně, se skloněnou hlavou to jde, v předklonu mi Průša štít padá. Líp by sedělo tohle, jestli se dá sehnat 
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
OliveOyl děkuju, no to bych se nemusela ráno ani foukat ![]()
OliveOyl Catherinne to je laboratorni stit
Candance a co to znamená? Jako nepoužitelný?
Candance Jestli to teď nebude nedostatkový zboží.
Catherinne co bys ušetřila času :)
OliveOyl panebože, měla bych strach, jestli místo fenu nevytáhne kadeřník svářečku!
Renusatko Manželova obvoďačka taky už důchodového věku byla v kritickém období lyžovat v Itálii.
A chytila to.
Už znovu ordinuje.
Už vidim, jak mě pěkně kadeřnice ostříhá kolem uší, když tam budu mít ty gumičky
To buď ráda, že nemáš roušku vázací![]()
Započítává se do příjmu za loňský rok prosincová výplata když přišla na účet v lednu? Pardon za extrablby dotaz.
Catherinne ne, jen ze by se mozna dal sehnat nekde tam, ja si ho obvykle nadzvedavam abych se podivala a sehnat ted nejdou
Ano, započítává se do toho měsíce, za který náleží (tj. do kterého byla zaúčtována).
Ja jsem teda zjistila, ze s tou rouskou debilni mi nejde pracovat - ne kvuli dychani ale ja si proste pres ni nevidim pod ruce! Takze musim mit ohnutou hlavu jak debil, takze jsem se na to pekne vy....jako nikdy me to pred tim nenapadlo, tak by me zajimalo jestli se na to doktori museli nejak special adaptovat, nebo na to maj nejakej figl aby je tak nebolelo za krkem ![]()
Lama_z_Lana já s rouškou taky blbě vidím, pořád se mi souká nahoru pod oči, úplně vidím, jak si ji ještě pod štítem pořád stahuju dolů...
OliveOyl panebože, měla bych strach, jestli místo fenu nevytáhne kadeřník svářečku!
![]()
Připomnělas mi, že muž má vlastně k motorovce nějakou pracovní přilbu s ochranným štítem, třeba by ji
Catherinne půjčil?![]()
to bude najednou krátkých vlasů :) když se to vezme podle roušky :)
vida, jak doba pokrocila. Driv se strihalo podle kastrolu, ted podle rousky!
Máte někdo tip na dobré květinářství rozvážející po Ostravě? Babička má v pondělí 90 a do domova nás nepustí, tak doufáme, že projde aspoň kytka a nebude muset být den v karanténě.
Na netu je květinářství spousta, ale potřebuju nějaké osvědčené a nemusí mít jen kytice růží, atd., klidně i něco lehce netradičního.
asi tu nebude nikdo, kdo by se chtěl za nějakou rozumnou cenu zbavit tiskařského lisu, co? ![]()
Jiná Realita lis nemám, ale zajímalo by mne, kde beres kapacitu na další obor? Kdesi se tu řešily zdvojené nicky jedné osoby. Tebe už začínám podezirat, že jsi aspoň tři člověci za jedním nickem
.
Jiná Realita budes tisknout protistatni letaky?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.