Myrtila díky, akorát není česky k sehnání, asi se budu muset obrátit na amazon.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita Zkus se jeste mrknout na weby typu ulozto. Ona se neda sehnat uz snad 15 let, ja ji mela kdysi pujcenou z knihovny. Kdybys ji nenasla, dej vedet, podivala bych se, jestli jeste nemam nekde ulozeny jeji sken.
Měla bych ještě jeden dotaz, objevila jsem štíty na brýlích. Nemáte někdo zkušenost? Jak to sedí a tak?
Na konci roku jsme koupili chatu (to jsme ještě netušili, jaký to bude letos hit). Smlouva podepsána v listopadu, na katastr vloženo v prosinci. Takže podle toho, co jsem se dočetla různě na internetu, by se nás mohlo týkat zrušení daně z nabytí nemovitosti. Ale radši se neraduju předčasně, i když bych hrozně chtěla (ušetřili bychom celkem dost peněz). Neví tady někdo, jak to v tomto případě je, jestli je určující datum na kupní smlouvě nebo datum vkladu?
eeny-meeny lhůta pro přiznání se počítá od zapsání do katastru.
Makara Díky. Já to taky tak pochopila, ale pořád to beru radši s rezervou, dokud to nebudu mít černý na bílým.
Chtěla jsem se odměnit v COS, ale když chci dát šaty do košíku, nenačtou se tam. Hlásí to sice u velkosti low stock, ale jinak je to aktivní. Proč, proč, proč, když jsem se konečně rozhoupala?
andulka01 jsou pekne, ale teda mne to ukazuje vsechny velikosti preskrtnute
baltik Tak mě už taky
snad ještě někdy naskladněj
Prosím, prosím, můžete někdo zkusit něco napsat do vlákna Koronavirus? Po mém posledním příspěvku se to seklo, protože se do zprávy dostala kopie banneru zřejmě a mi s tím nejde nic dělat (ani editace, ani nová zpráva). Nahlásím to na IT podporu, ale ať zbytečně neplaším, zkuste to prosím někdo. Děkuji.
nonemy nejde to, třeba to bude konec koronaviru v čechách.
continuity
děkuji, jdu to nahlásit
nonemy Nejde :)
nonemy teď jsem tam psala.
EDITH4B IT už to opravil ;)
andulka01 tyhle šaty jsou krásný-barva,střih a závidím těm,kdo je vykoupily...pro mě bohužel krátký![]()
....pro místní COS znalkyně/maniačky -
je obchod na Pařížské vhodný i pro obyč smrtelníky/nemilionáře.?
(až na Chodov se mi nechce)
A jsou v kamenném obchodě také slevy, výhodné nákupy.?
Díky...
Miru nepovazuji se za COS znalce ani maniaka, ale ano, ano
...tak dík![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.