Prosím, můžete mi říct, jak se má počítat ten trs hub? ![]()

Prosím, můžete mi říct, jak se má počítat ten trs hub? ![]()

Bledule No tvl
Na jednotlivé houby by to nešlo? (jakože jedna houba je 2)? Pak by se to i dobře počítalo. Nebo myslíš, že každá má jinou hodnotu podle velikosti?
Bledule bych řekla, že podle počtu houbiček, horní jich má 9, jedna mi vycházi na 2, ten spodní má 5 houbiček, takže za trs 10.
mi vyšlo 34 výsledek.
edit, no vono je tam krát!!! Aha pak teda 105?
Bledule houby jako zlomky a ta muchomurka ma ruzne puntiky a i ten list ma jinak okraje. 1 houba mi vychazi na 2
711990 mne to vyslo 69, je to spravne?
Šmarjá
Takže 69?
...otazník je 177
711990 Dobře, tak trojlist za 9, muchomůrka se dvěma za 6 a houby za 10.
takže 69?
a ví někdo výsledek? ![]()
(9+9+9 = 27
15 +15+9 = 39
18-15=3
15+9*18=177)
SunEclipse U té muchomůrky jsem si toho vůbec nevšimla.
Zatím mi vychází 69. ![]()
Miru Ten poslení řádek je úplně jinak.
aha. Já nekoukala na rozlišení hub. Brala jsem to - houba jako houba, list jako list![]()
Miru list je jiny muchomurka ma jen 2 puntiky a hub neni 9 ale 6
Garfie
aha. Já nekoukala na rozlišení hub. Brala jsem to - houba jako houba, list jako list
to je ten figl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.