Já mám botu normálně 39. Converse sem dlouho nosila taky 39 a při delší chůzi tlačily, spíš teda teď poslední dobou, tak sem si složitě sehnala 39,5 a dobrý. 40 bylo velký, měla sem to jako lodě..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Je to zaujímavé s tými conversami. Tak ja mám všetky topánky doma 36, či už poltopánky, toms, vans, DC, lodičky, zimné topánky. Som teda nečakala, že to s nimi bude tak rôznorodé. ![]()
Mám velikost 39 - 40 (jak která značka) a conversky mám all stars (klasika) 39 a dainty (takové subtilnější) 40. Takže fakt doporučuji nejdřív vyzkoušet.
Prosím, nemáte náhodou někdo zkušenost s látkou, která se jmenuje Tencel nebo Lyocell? Je to příjemné na nošení?
Z obojího sem měla košili z M&S a bylo to moc fajn..
edit, vono je to asi to smý, někde píšou to a někde to, zmátla sem se.
Diky :-). A ještě prosím, mačká se to?
mačká. normální viskóza
Nijak zvlášť. Myslím, že tak klasicky. Není to jako len, je to spíš takový, že se sklad udělá, ale ne tak výrazný a má tendenci se to 'vyvěsit'..tu košili z m&s sem měla už před delší dobou, nosila sem ji fakt ráda.
Díky :-)
To je zajímavý, já mám z COS šaty z viskózy a vůbec se nemačkají :-).
tak určitě záleží jak je to "upletený":-)
Nz, já myslím, že tam záleží i na kvalitě, i u tý viskozy..
Asi jo...Ty šaty z COS mají docela vysokou gramáž.
uznavam, ze tento dotaz je hodne blby. mam chlapa mesic v americe a nutne mi potrebuje neco dovezt. rekla jsem si, ze zkusim nejake dziny a poslu mu model a cislo. je to vubec realne? a kam se po kramech podivat?
Který džíny neseženeš v Evropě? A ještě bez zkoušení... ?
Osobně bych bezcelního dovozce využila na nějakou novou Dooney tašku, ale to je můj problém ![]()
jako Dooney jo, ja bych si i vybrala, ale mam tech kabelek letos uz moc. neunosim to uz ted, zadna dalsi se mi na polici nevejde a zadnou z tech, co tam mam, nejsem ochotna ani uklidit. dziny bych unosila, muz by mel pocit, ze udelal dobry skutek a nedovlekl by nejakou totalni volovinu.
Co třeba vůni? Nějakou niche, která se tady nesežene.... ![]()
No, ale nevyzkoušený džíny... tak ale darovanýmu koni na zuby nehleď, jasně
Ber všecko ![]()
ja bych je prave vyzkousela tady. predstavovala bych si to tak, ze nahlasim treba Lewis 501, 32-30 a bude to.
ale nevim, kam mam zajit, aby to bylo trochu efektivni, vzdy jsem si dojela do Sterbohol, ale tim se ted nemusim zdrzovat.
hm, tuhle bych brala hned...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí