tak muj Kenwood byl asi ve trech krabicich, protoze mel hromadu prislusenstvi. malem jsme to neodvezli v nakupnim voziku. vozit to ledadlem pres pul zemekoule si neumim predstavit vubec, mozna bych mela robot, ale prisla bych o muze. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No, to si řikam taky, ale vona funguje furt ( asi 23 let stará úplně první, co sme měli doma, ještě se spirálou
)
diky tip na to pradlo, ale to mam problem sama se sebou. naposled jsem ve specialce vyzkousela asi 15 podprsenek, uz byla ze mne nestastna i prodavacka, nakonec jsem zakotvila v Etamu, kde si jakz takz vyberu. ale mozna mu zadam nakoupit nejake kalhotky.
tyto stare spotrebice jsou prakticky neznicitelne. ale vim o cem mluvite, taky hrozne nerada vyhazuji funkcni veci, ale nastesti maji rodice a kamaradi domy a chalupy, tak to vetsinou udam tak.
No já už mám k ní citovej vztah ![]()
Palladium? (Levi's)
já tu moji konev dost nenávidím, protože při nalejvání z ní teče horká voda kolem víčka a víčko nedrží otevřený (blbě se to popisuje, ale opařila jsem se několikrát, o pobryndaný lince ani nemluvím. Ale i když mi pije krev, tak mám taky zábrany vyhodit funkční spotřebič.
Jj, to jsem byla já, ale muž jezdí vcelku nalehko, on tam byl jen na týden, takže pár košil a jedno triko
, takže nějaký ten KitchenAid se vleze....akorát ho vybalil z krabice. Další příslušenství (kráječ na zeleninu a tak jsem si pak koupila na německým Amazonu).
Jinak bych a US možná taky vsadila na Victoria Secret? Džíny bych si asi dovést nenechala....
O, to ta moje je právě dobrá, rychlá, necintá (o spotřebě naštěstí nic nevim)
to se holt bude muset o konev nějak nešikovně zavadit ![]()
Tak něco, čím bych se několikrát opařila, mi moc funkční nepřipadá. To by letělo celkem bez lítosti.
no ale co když ta nová bude ještě horší? :-D
popravde spotreba elektricke konvice se za ty leta moc nezmenila, toto je zakladni fyzika - energie elektricka a promenuje na tepelnou - usetrit tam moc nejde, akorat u slabsich konvic muze trvat ohrev dele, protoze tepelne ztraty nez se voda jsou vyssi (trva to dele, vic tepla zatim utece). u tech modelu, kde je spirala primo ve vode bych tak bajvoko predpokladala i lepsi soucinitel prostupu tepla, ono se to prestalo pouzivat z jinych duvodu.
Tak leda vyzkoušet v obchodě. Vem si s sebou hrneček a kafe ![]()
No, von by vznik problem, kdyby byla olezla kamenem, ne? Což není..
No, to si řikam taky, ale vona funguje furt ( asi 23 let stará úplně první, co sme měli doma, ještě se spirálou
)
Nejsou takhle stary rychlovarky ty mrchy, co se sami spinaj a pak clovek vyhori, kdyz neni v konvici voda? Ja bych teda bezpecnost dnesnich konvic videla jako padnej duvod k vymene hele...
Jak ji tak popisuješ, takhle funkční spotřebič rozhodně nevypadá!
Sakryš, co kdybys opařila micáčka?!
Do týdne koukej předložit foto nové konvice!
ale na micáčka samozřejmě pozor!!!!!
My to vypojujem z el. Vzdycky..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí