"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:13
Reakce na meky.v:

Zkusila bych ten M&S na Václaváku. Pak můžete dojít do MY na Národní třídě. Mají tam toho taky dost. Procházkou přes Světozor a Františkánskou zahradu jste tam hned. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:18
Reakce na :

Nechci preparovat,chci novou podprsenku,ale potrebuju,aby to na 100% nebylo kovovy

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:23
Reakce na Potrefenáhusa:

asi leda dotaz vyrobci. polezes na magnetovou horu?;-)

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:36
Reakce na Kokoska:

Ad Dubaj - oblečení: často bývá překlimatizováno, tak nějaké šály, šátky. Pokud bys chtěla jít bruslit či lyžovat;-), vše se dá půjčit. Máte od cestovky i program?

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:37

Ne,mam alergii nejspíš na nikl a momentálně červený pruhy přesně podle tvaru kostic,nic novyho teda nemam, takze asi únava materiálu,ale momentálně mi vadí i sportovní pretahovana pres hlavu,kde nic kovového neni 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Cekala bych, ze kovove kostice nebudou ohebne...? A neni to spis pracim praskem, avivazi apod., kdyz to dela i pradlo bez kostic?

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:15
Reakce na mirajo:

Vono to prádlo bez kostic nedělá,jen jak to mam rozjetý,tak to dráždí i tričko, mne vadej i nektery knoflíky od dzinu,nektery hodinky atd.,ten nikl si teda jen myslim,ale prej je to nejčastější alergen v kovech

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:30
Reakce na Potrefenáhusa:

No většinou je to kov, někdy potazeny. Kůží. Ta alergie může být i na elastan nebo prostě 'to pružný' tam, což je peklo..

vona ta sportovní vadí páč je to asi rozdrážděný, nešlo by to chvíli úplně bez? To tření může vadit..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:32
Reakce na Lilly_Ku:

Mám blbej dotaz, chtěla bych se jít podívat na Kunstmarkt, není tam nějakej zádrhel (třeba to, že už se nepořádá nebo tak něco..)?

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 16:47
Reakce na Potrefenáhusa:

jo to znám, jsem kdysi odchytila dítko od čeho to má ty strašný fleky na zádech - a ona to podprsenka měla takový ty posunovací zkracovací spony kovový:-/ ale kostice skrz tu látku spíš ne, nebyla to spíš nějaká s tím silikonovým páskem? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 18:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Udělala jsem pokus, přiložila jsem magnet a všechny moje podprsenky mají nejspíš ocelové kostice. Ty budou mít určitě nějakou povrchovou úpravu - plast, nikl, zinek. Myslíš, že tě to dráždí i přes látku?

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:00
Reakce na Ounz:

musela jsem si to najit na googlu, ale jestli to je tohle: http://kunstmarkt-berlin.com/, tak to vypada, ze se porad porada.

este muzu doporucit flowmarkt, spis teda mensi akce, ale kdybys bydlela nekde blizko, tak se taky hodi zajit: http://www.nowkoelln.de/

chystas se na navstevu? :)

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:13
Reakce na Sweet Potato:

Asi jsem tě omylem nahlásila, omlouvám se. Jak píšu z tabletu, jsem nešikovná.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:15
Reakce na Sweet Potato:

Psala jsem, že program máme docela bohatý,  ale je i prostor na vlastní aktivity. Těším se na mešitu šejka Zayeda, jsem zvědavá,  jestli je opravdu tak krásná jako na fotkách. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Nejsou ke koupi nějaké kostice nekovové? Asi by to šlo opatrně vytáhnout a vyměnit? 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:20
Reakce na Lilly_Ku:

Děkuju za tipy, už tu sem  

a děkuju moc za odpověď 

edit: a koukám, že sem tu akorát v blbým tejdnu..

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:33
Reakce na Ounz:

jeee, tak si to uzij! Vtipny, ja jsem vcera prijela do cech a budu tu az do pristiho tydne, haha.

kurna, co bych ti tak ... uz jsi byla v Klunkerkranich? je to bar a komunitni zahrada na strese obchodaku neukölln arcaden (zastavka U7 Rathaus Neukölln), da se tam sedet na kafi se super vyhledem na mesto a vetsinou k tomu hraje nejakej DJ. Myslim, ze tam  mivajai i flohmarkt, ale ted nevim presne kdy.

akorat teda chce to tam jit brzo, klidne v tech dvanact jedndu, odpoledne uz je tam dlouha rada a je tam dost plno

http://www.klunkerkranich.de/

edit: tady este par fotek: https://www.google.cz/search?q=klunkerkranich&espv=2&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwin69SFirbTAhXMtRQKHaDsBiQQ_AUIBigB&biw=1280&bih=620&dpr=2.5

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:36
Reakce na Ounz:

Uplne bez jako i bez trička? No to by asi slo ted o víkendu,doma by z toho meli urcite radost!