"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline catch
215 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 19:28

http://www.dornova-metoda.com/dornova-metoda-masaz-bolesti-zad-terapeute.htm

- tu si vyberiete konkretneho terapeuta najlbizsie k vasmu bydlisku.

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 21:19

Kúpila som si rúž,ktorý má držať 16 hodín.Čím ho odlíčim,drží ako kliešť  (teda testujem prvý deň a zatiaľ sa mi zdá ok)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 21:26
Reakce na pecka:

Která!

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 21:38
Reakce na pecka:

aj ja chcem vedieť!!! Ktorý rúž takto drží?

Offline Dadoo
11699 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 22:06

Mně takhle drží ty dvoudílné od Dermacolu. Spát chodím s namalovanou pusou  Ale zkušenost mám jen s odstíny 1, 3, 8,

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 22:10
Reakce na slniecko:

@slniecko nejaká 16hod od Dermacolu.No testovala som len nejakých 8 hodín.Na spodnej pere trochu zmizla,no na vrchnej držala úplne.Ja nie som moc typ na rúže, väčšinou ich "zjem".Čas čakania na priateľa som si skrátila kúpou rúžu  Možno bola blbosť kúpiť ho,isto nebude držať 16 hodín,možno ho ani toľko nevyužijem.No to,čo dnes z neho zostalo(čo bola väčšina,a to som dokonca dvakrát jedla a x-krát pila),som dosť ťažko dávala dole.

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 22:11
Reakce na Dadoo:

To je presne ono.Mám odtieň 3

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 22:14

Potrebovala by som poradiť s veľkostou Converse. Už je to dlhšiu dobu ked som kupovala naposledy. No a dnes som si podľa dĺžky chodidla našla, že by som mala mať veľkosť 38. Ale normálne nosím veľkosť tenisiek 36 a to sú mi niekedy väčšie. Nespomínam si, že by som ich kupovala o 2 čísla väčšie. Alebo sa zmenilo číslovanie? 

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 22:34
Reakce na paktofonika:

Kupovala jsem je zase teď nedávno a podle jejich udaných rozměrů, a sedí.

Mám vel. 39 - 39,5, ale podle jejich tabulek jsem brala č.40.

Nejsou to sice dvě čísla, ale větší než obvykle je asi třeba vzít.

Měříš délku chodidla nebo vnitřní stélku? To je rozdíl asi půl centimetru: chodidlo 25cm = vnitřní stélka 25,5cm.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 23:04
Reakce na RoSa:

Merala som dlzku chodidla. Nasla som teraz inu tabulku na ich oficialnom eshope a tam mi vychadza velkost 37. To by aj sedelo podla toho co pises.  

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 23:25
Reakce na pecka:

Hlásím spokojenost s Dermacolem  já mám odstíny 3, 9 a 11 a drží tedy jak helvétská víra. Jsou to moje jediné rtěnky, se kterými se můžu najíst, všechny ostatní sbaštím i bez jídla 

Odličuju prostředkem na voděodolný make-up a jde to v pohodě. Momentálně mám Garnier odličovač 2v1 a zabírá spolehlivě...

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 23:30
Reakce na paktofonika:

a chces platene alebo kozene?

tiez odporucam brat o polcisla/cislo vacsie, istota je odmerat si nohu a vyberat podla cm v prislusnej tabulke - a dat si pozor aj na tie ich rozne linie (napr. dainty a pod.)

dlzku nohy mam cca 23 cm, takze kupujem na dlzku 23,5 cm a som spokojna, vacsinu inych topanok mam velkost 36 alebo 37.

pri nizkych kozenych odporucam este o pol cisla vacsie ako pri textilnych, mne osobne su potom pohodlnejsie.

vysoke kozene odporucam radsej vyskusat, lebo dost odstavaju na narte a pri celnku (aspon mne), pri textilnych sa to vzdy da lepsie utiahnut. 

hej, som maniak 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 00:03
Reakce na paktofonika:

tak já mám s converskama naprosto opačnou zkušenost, a to, že jsou větší, takže ačkoli mám všechny ostatní boty 38, což odpovídá myslím standardně 24,5 cm, conversky nízký mám 37 (23,5 cm uváděný na jazyku) a vysoký 37,5 (24 cm na jazyku), ale jsou oboje podle mě velký úplně stejně, ty vysoký bych mít menší nemohla, ty nízký mi zas ty půlky byly velký. 

Jsem asi moc nepomohla, co...

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 07:55
Reakce na paktofonika:

A čo tak odskúšať si niekde v obchode,ako Ti sedí veľkosť (teda ak je v akom) a potom objednať z netu?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 08:11
Reakce na pecka:

No to by bolo najlepšie. Ja mám vždy hrozný pocit ak idem do obchodu cielene skúšať. Pocit, že to všetci vedia, že ma pozorujú a tak. A ešte k tomu sa u nás dajú kúpiť len v Office shoes a teda tam sú tak nepríjemné predavačky, že to radšej objednám a prípadne vrátim. Fakt otras to tam je. 

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 08:29
Reakce na paktofonika:

Tak to Ti verím.V slovenskom Office som si ešte nikdy nič neskúšala ani nekupovala. Myslím,že Converse nejaké mávajú aj v Humanicu.Čo tak skúsiť tam,alebo teda cez net risknúť objednať ako píšeš...

Vyliezla som pozrieť moje-mám doma veľkosti 24.5cm(tie mám najdlhšie,trošilinku tlačia pri dlhšom nosení),25.0 a 25.5(oboje ok).Veľkosť sa zvyšuje s mojim pribúdajúcim vekom  no,a teraz som Ti už vôbec nepomohla 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 08:45
Reakce na pecka:

No u nás v Humanicu zabudni 

Raz som sa tam pýtala na Converse lebo mali jeden pár v tom ich výpredajovom regále. Pýtam sa predavačky či tam teda majú aj iné. Povedala, že ich mávajú len niekedy vo výpredajoch ak im to pošlú z Blavy že sa im to tam nepredá 

Ja to asi risknem cez net, len sa chcem uistiť vo veľkostiach

palahniukowa a Potrefenáhusa 

merala som dĺžku chodidla a mám 23,5, podľa tabuľky 37 alebo Uk 4,5. Tak zvažujem či 37 alebo 37,5. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 09:28
Reakce na paktofonika:

Můžu ti jen napsat, že všechny boty mám 38 a teď jsem v rychlosti mrkla na své converse a je tam 5. A přijde mi, že mi sedí dobře.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 09:31
Reakce na paktofonika:

myslím, že ještě někde psala 0zero7 , že teďka ty nový converse II by měly být pohodlnější. S tím číslováním fakt kdo ví, oni to taky podle mě v průběhu let mění (mám jedny úplně nejstarší asi 10 let, jezdím v nich už jen na vodu, a to jsou 38 a dobrý, pak jsem si koupila nový 38 a byly mi velký, tak jsem vracela a nakonec se zkoušením v obchodě dostala k těm 37. Taky nevím, jestli ty vysoký nejsou při stejným čísle trochu menší. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2017 09:54
Reakce na Potrefenáhusa:

No to sú tie s tou vložkou lunarlon. Na tie som tiež pozerala. No nič, budem sa musieť odvážiť a ísť ich do Office vyskúšať. Dám vedieť ako som dopadla. Budem objednávať z Next. Majú tam dobré ceny a ani veľkosti niesú veľmi prebrané