http://www.dornova-metoda.com/dornova-metoda-masaz-bolesti-zad-terapeute.htm
- tu si vyberiete konkretneho terapeuta najlbizsie k vasmu bydlisku.
http://www.dornova-metoda.com/dornova-metoda-masaz-bolesti-zad-terapeute.htm
- tu si vyberiete konkretneho terapeuta najlbizsie k vasmu bydlisku.
Kúpila som si rúž,ktorý má držať 16 hodín.Čím ho odlíčim,drží ako kliešť
(teda testujem prvý deň a zatiaľ sa mi zdá ok)
Která!
aj ja chcem vedieť!!! Ktorý rúž takto drží?
Mně takhle drží ty dvoudílné od Dermacolu. Spát chodím s namalovanou pusou
Ale zkušenost mám jen s odstíny 1, 3, 8,
@slniecko nejaká 16hod od Dermacolu.No testovala som len nejakých 8 hodín.Na spodnej pere trochu zmizla,no na vrchnej držala úplne.Ja nie som moc typ na rúže, väčšinou ich "zjem".Čas čakania na priateľa som si skrátila kúpou rúžu
Možno bola blbosť kúpiť ho,isto nebude držať 16 hodín,možno ho ani toľko nevyužijem.No to,čo dnes z neho zostalo(čo bola väčšina,a to som dokonca dvakrát jedla a x-krát pila),som dosť ťažko dávala dole.
To je presne ono.Mám odtieň 3
Potrebovala by som poradiť s veľkostou Converse. Už je to dlhšiu dobu ked som kupovala naposledy. No a dnes som si podľa dĺžky chodidla našla, že by som mala mať veľkosť 38. Ale normálne nosím veľkosť tenisiek 36 a to sú mi niekedy väčšie. Nespomínam si, že by som ich kupovala o 2 čísla väčšie. Alebo sa zmenilo číslovanie?
Kupovala jsem je zase teď nedávno a podle jejich udaných rozměrů, a sedí.
Mám vel. 39 - 39,5, ale podle jejich tabulek jsem brala č.40.
Nejsou to sice dvě čísla, ale větší než obvykle je asi třeba vzít.
Měříš délku chodidla nebo vnitřní stélku? To je rozdíl asi půl centimetru: chodidlo 25cm = vnitřní stélka 25,5cm.
Merala som dlzku chodidla. Nasla som teraz inu tabulku na ich oficialnom eshope a tam mi vychadza velkost 37. To by aj sedelo podla toho co pises.
Hlásím spokojenost s Dermacolem
já mám odstíny 3, 9 a 11 a drží tedy jak helvétská víra. Jsou to moje jediné rtěnky, se kterými se můžu najíst, všechny ostatní sbaštím i bez jídla ![]()
Odličuju prostředkem na voděodolný make-up a jde to v pohodě. Momentálně mám Garnier odličovač 2v1 a zabírá spolehlivě...
a chces platene alebo kozene?
tiez odporucam brat o polcisla/cislo vacsie, istota je odmerat si nohu a vyberat podla cm v prislusnej tabulke - a dat si pozor aj na tie ich rozne linie (napr. dainty a pod.)
dlzku nohy mam cca 23 cm, takze kupujem na dlzku 23,5 cm a som spokojna, vacsinu inych topanok mam velkost 36 alebo 37.
pri nizkych kozenych odporucam este o pol cisla vacsie ako pri textilnych, mne osobne su potom pohodlnejsie.
vysoke kozene odporucam radsej vyskusat, lebo dost odstavaju na narte a pri celnku (aspon mne), pri textilnych sa to vzdy da lepsie utiahnut.
hej, som maniak ![]()
tak já mám s converskama naprosto opačnou zkušenost, a to, že jsou větší, takže ačkoli mám všechny ostatní boty 38, což odpovídá myslím standardně 24,5 cm, conversky nízký mám 37 (23,5 cm uváděný na jazyku) a vysoký 37,5 (24 cm na jazyku), ale jsou oboje podle mě velký úplně stejně, ty vysoký bych mít menší nemohla, ty nízký mi zas ty půlky byly velký.
Jsem asi moc nepomohla, co...
A čo tak odskúšať si niekde v obchode,ako Ti sedí veľkosť (teda ak je v akom) a potom objednať z netu?
No to by bolo najlepšie. Ja mám vždy hrozný pocit ak idem do obchodu cielene skúšať. Pocit, že to všetci vedia, že ma pozorujú a tak. A ešte k tomu sa u nás dajú kúpiť len v Office shoes a teda tam sú tak nepríjemné predavačky, že to radšej objednám a prípadne vrátim. Fakt otras to tam je.
Tak to Ti verím.V slovenskom Office som si ešte nikdy nič neskúšala ani nekupovala. Myslím,že Converse nejaké mávajú aj v Humanicu.Čo tak skúsiť tam,alebo teda cez net risknúť objednať ako píšeš...
Vyliezla som pozrieť moje-mám doma veľkosti 24.5cm(tie mám najdlhšie,trošilinku tlačia pri dlhšom nosení),25.0 a 25.5(oboje ok).Veľkosť sa zvyšuje s mojim pribúdajúcim vekom
no,a teraz som Ti už vôbec nepomohla ![]()
No u nás v Humanicu zabudni ![]()
Raz som sa tam pýtala na Converse lebo mali jeden pár v tom ich výpredajovom regále. Pýtam sa predavačky či tam teda majú aj iné. Povedala, že ich mávajú len niekedy vo výpredajoch ak im to pošlú z Blavy že sa im to tam nepredá ![]()
Ja to asi risknem cez net, len sa chcem uistiť vo veľkostiach
merala som dĺžku chodidla a mám 23,5, podľa tabuľky 37 alebo Uk 4,5. Tak zvažujem či 37 alebo 37,5.
Můžu ti jen napsat, že všechny boty mám 38 a teď jsem v rychlosti mrkla na své converse a je tam 5. A přijde mi, že mi sedí dobře.
myslím, že ještě někde psala 0zero7 , že teďka ty nový converse II by měly být pohodlnější. S tím číslováním fakt kdo ví, oni to taky podle mě v průběhu let mění (mám jedny úplně nejstarší asi 10 let, jezdím v nich už jen na vodu, a to jsou 38 a dobrý, pak jsem si koupila nový 38 a byly mi velký, tak jsem vracela a nakonec se zkoušením v obchodě dostala k těm 37. Taky nevím, jestli ty vysoký nejsou při stejným čísle trochu menší.
No to sú tie s tou vložkou lunarlon. Na tie som tiež pozerala. No nič, budem sa musieť odvážiť a ísť ich do Office vyskúšať. Dám vedieť ako som dopadla. Budem objednávať z Next. Majú tam dobré ceny a ani veľkosti niesú veľmi prebrané
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.