Je děkuju moc, to neznám a zní to dobře..já tu byla pracovně do pátku a samo bych byla blbá odjet na víkend domů a neužít si Berlín.. :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
to rozhodne! ![]()
Já myslela bez spodního prádla, ale teda když to doma potěší, tak klíďo i bez trička ![]()
Moje oblíbený město ![]()
to chapu!
ja relaxuju v beroune, dnes jsem dala dlouhou turu po okoli a uplne skvele jsem si vycistihla hlavu, je to tu fakt krasny.
Jo, to je fakt, tam je to taky fajn
tak taky užívej volno
dik, presne to mam v planu :)
![]()
Je to dobré, zatím mne nikdo nepopotahuje.:-))
Máte v plánu historické muzeum? Burj khalífa asi určitě?
Ano, i palmový ostrov, trh se zlatem a kořením, Al Ain a Sheikh Zayed muzeum, velbloudí trh, oáza u Al Ain, nějaké muzeum lidových tradic v Abu Dhabi + ta Zayedova mešita, pak nějaké výjezdy do míst na pobřeží Ománského zálivu, zajedem i do "nejpřísnějšího" emirázu Sharjah. Celkem je toho dost v tom týdnu.
Jen teda doufám, že je přihlášených dost lidí, musím tam zavolat, jestli se netěším zbytečně.
Tak to budete mít nabito, a nic moc navíc už tam asi není. Dubaj není zrovna město na procházky (taxíky jsou spolehlivé nejsou drahé, i metro je v pohodě, ale stanice jsou většinou dost z ruky) a trávit čas v nákupním centru tam asi chtít nebudeš. Fontánu pod burj khalífa stojí zato shlédnout i víckrát, má různé programy.
Nákupy neplánujem, to s mým manželem ani moc nejde :) Maximálně zajdem do toho centra, kde je ta pověstná sjezdovka, to v programu není - ale jen se podívat, lyžovat ne.
Ty obchoďáky jsou opravdu obrovské, jen food court větší než běžné OC u nás, je to šíleně únavné. Navíc ceny v běžných řetězcích o dost vyšší. Zajímavé je tam ale pozorovat místní rodiny na nákupech. ;-)
My jsme tam byli ještě v tom akváriu, teď nevím, jak se jmenuje ten shopping mall, ve kterém je, tam jsme s dětmi vydrželi docela dlouho.
Tak není to dotaz, ale jak sem se tu ptala na Kunstmarkt, našla sem ho, je to takovej 'blešák' se starožitnostma a porcelánem a těch stříbrnejch příborů..sem si hned vzpomněla na zdejší dřívější diskuzi. Tak kdyby někdo potřeboval doplnit sadu..
a ještě sem teda byla na trhu v Nollendorfu, zajímavý, spoustu věcí a hlavně jídla a květin a takový ty handmade šperky a věci.
Ještě se zeptám - měnili jste si nějaké peníze na dirhamy už tady, nebo až na místě?
Pokud mi paměť slouží, tak až na letišti a v hotelu. V hotelu po nás chtěli kreditku kvůli kauci, to jsme u zaplaceného pobytu přes CK nečekali. A na recepci nám pořád vnucovali přestěhování do lepšího pokoje s výhledem na moře, za nepatrný příplatek, který by ovšem přesáhl cenu celé dovolené.:-))
O té kauci vím, i o poplatcích nějaké hotelové taxy. Snad to všechno vyjde, dík za informace.
Nemáte nekterá zkušenost,třeba i zprostředkovanou,s vlasovými integracemi?
Dám to sem, protože jsem se tu nejdřív ptala (a ještě jednou děkuju za tipy), ale nákupní výlet se nakonec nekoná, mamku rozbolelo koleno ![]()
Tím pádem mám na sebe rezervovaná dvě místa na tuhle dnešní akci s Caresse, která nevyužiju. Kdybyste měla některá zájem, tak klidně přenechám, vstup je zdarma. Jinak to zruším.
Případní zájemci prosím do SZ ;)
Nemáte někdo ověřenou osobu na Dornovu masáž? Pro člověka. Čechy...
Příp. tip klidně do SZ
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí