"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:36
Reakce na Lilly_Ku:

Je děkuju moc, to neznám a zní to dobře..já tu byla pracovně do pátku a samo bych byla blbá odjet na víkend domů a neužít si Berlín.. :)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:37
Reakce na Ounz:

to rozhodne! 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Já myslela bez spodního prádla, ale teda když to doma potěší, tak klíďo i bez trička 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:38
Reakce na Lilly_Ku:

Moje oblíbený město 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:44
Reakce na Ounz:

to chapu!

ja relaxuju v beroune, dnes jsem dala dlouhou turu po okoli a uplne skvele jsem si vycistihla hlavu, je to tu fakt krasny.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:46
Reakce na Lilly_Ku:

Jo, to je fakt, tam je to taky fajn  tak taky užívej volno 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:51
Reakce na Ounz:

dik, presne to mam v planu :)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 19:52
Reakce na Lilly_Ku:

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 11:46
Reakce na Kokoska:

Je to dobré, zatím mne nikdo nepopotahuje.:-))

Máte v plánu historické muzeum?  Burj khalífa asi určitě? 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 11:58
Reakce na Sweet Potato:

Ano, i palmový ostrov, trh se zlatem a kořením, Al Ain a Sheikh Zayed muzeum, velbloudí trh, oáza u Al Ain, nějaké muzeum lidových tradic v Abu Dhabi + ta Zayedova mešita, pak nějaké výjezdy do míst na pobřeží Ománského zálivu, zajedem i do "nejpřísnějšího" emirázu Sharjah. Celkem je toho dost v tom týdnu.

Jen teda doufám, že je přihlášených dost lidí, musím tam zavolat, jestli se netěším zbytečně.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 12:06
Reakce na Kokoska:

Tak to budete mít nabito, a nic moc navíc už tam asi není. Dubaj není zrovna město na procházky (taxíky jsou spolehlivé nejsou drahé, i metro je v pohodě, ale stanice jsou většinou dost z ruky) a trávit čas v nákupním centru tam asi chtít nebudeš. Fontánu pod burj khalífa stojí zato shlédnout i víckrát, má různé programy.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 12:51
Reakce na Sweet Potato:

Nákupy neplánujem, to s mým manželem ani moc nejde :) Maximálně zajdem do toho centra, kde je ta pověstná sjezdovka, to v programu není - ale jen se podívat, lyžovat ne.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 14:29
Reakce na Kokoska:

Ty obchoďáky jsou opravdu obrovské, jen food court větší než běžné OC u nás, je to šíleně únavné. Navíc ceny v běžných řetězcích o dost vyšší. Zajímavé je tam ale pozorovat místní rodiny na nákupech. ;-)

My jsme tam byli ještě v tom akváriu, teď nevím, jak se jmenuje ten shopping mall, ve kterém je, tam jsme s dětmi vydrželi docela dlouho.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 14:39

Tak není to dotaz, ale jak sem se tu ptala na Kunstmarkt, našla sem ho, je to takovej 'blešák' se starožitnostma a porcelánem a těch stříbrnejch příborů..sem si hned vzpomněla na zdejší dřívější diskuzi. Tak kdyby někdo potřeboval doplnit sadu..

a ještě sem teda byla na trhu v Nollendorfu, zajímavý, spoustu věcí a hlavně jídla a květin a takový ty handmade šperky a věci. 

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 14:52
Reakce na Sweet Potato:

Ještě se zeptám - měnili jste si nějaké peníze na dirhamy už tady, nebo až na místě?

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 15:18
Reakce na Kokoska:

Pokud mi paměť slouží, tak až na letišti a v hotelu. V hotelu po nás chtěli kreditku kvůli kauci, to jsme u zaplaceného pobytu přes CK nečekali. A na recepci nám pořád vnucovali přestěhování do lepšího pokoje s výhledem na moře, za nepatrný příplatek, který by ovšem přesáhl cenu celé dovolené.:-))

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 22:24
Reakce na Sweet Potato:

O té kauci vím, i o poplatcích nějaké hotelové taxy. Snad to všechno vyjde, dík za informace.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 22. dubna 2017 22:31

Nemáte nekterá zkušenost,třeba i zprostředkovanou,s vlasovými integracemi?

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 11:13

Dám to sem, protože jsem se tu nejdřív ptala (a ještě jednou děkuju za tipy), ale nákupní výlet se nakonec nekoná, mamku rozbolelo koleno 

Tím pádem mám na sebe rezervovaná dvě místa na tuhle dnešní akci s Caresse, která nevyužiju. Kdybyste měla některá zájem, tak klidně přenechám, vstup je zdarma. Jinak to zruším.

Případní zájemci prosím do SZ ;)

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 23. dubna 2017 16:16

Nemáte někdo ověřenou osobu na Dornovu masáž? Pro člověka. Čechy...

Příp. tip klidně do SZ