"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 23:07

JankaM ano

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 23:08

Karoleena mam to uplne stejne, proto snad ty prsty, ktere se rozpiji, takze zase nic

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 20. května 2020 23:12

Renusatko a nestalo se to proto, že tam mu to opravdu došlo, že babička už nikdy nebude? Kdybys ho tam nevzala, tak se to v něm táhne dlouho a bůhvíjak to dopadne.

Brečet je prece v pořádku. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:25

JankaM Ano, k životu to patří. Já byla v šesti letech na dědečkově pohřbu, vzpomínku mám sice jen matnou, ale myslím, že pro mne bylo dobře tam být.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:29

continuity jj, prece od toho pohrby jsou

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:33

Zarinya jeste k bavlnenym leginam - koupila jsem si ted na doma tu znacku about you, jsou dobre do pasu a nevytahuji se, muzu doporucit

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:36

continuity jj presne.

JankaM Ja dcery vzala na tchanuv pohreb. A pozor. Obe se s nim chtely rozloucit i v rakvi. To jsem zakazala ale trvaly na tom. Ja sama to obvykle nedokazu a je mi zle. Tak jsem povolila podivat se zdalky na otevrenou a nakreslit neco, co mu tam dame. 

Obe se ale rozbehly a zacaly ho objimat, loucit se, hladit ho. Samy mu daly do rakve obrazky.

Vzaly to tak,ze se s nim louci a vidi ho naposledy. Samy to chtely. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 21. května 2020 08:52

Asi jsem si skřípla nějaký nerv v zádech. Udělala jsem včera blbý pohyb, bolest jako prase, zhruba vedle lopatky, nemohla jsem moc spát a bolí to pořád. Poradíte, prosím? Pomůže to nechat v klidu, nebo to rozcvičit, rozhýbat? Má někdo zkušenost? Děkuji moc.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. května 2020 08:59

baltik diky.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. května 2020 09:05

nonemy nahřátý polštářek a necvičit, jenom jemně protáhnout, něčím namazat... možná by pomohla masáž míčkem na trigger pointy... A když je bolest taková, že nemůžeš spát, tak prášek na bolest, to taky pomůže na uvolnění

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 21. května 2020 11:49

Tulipe Děkuju. Já bych to právě nejraději rozcvičila, protože mě normálně bolí záda ze sedavého zaměstnání a na takovou cvičení pomáhá. Ale si říkám, že teď bych asi radši neměla.

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 21. května 2020 11:58

Nemáte některá tip na dobrou kadeřnici v Nuslích? Moje stavající kadeřnice se mi odstěhovala do Amstru a uměla to s mejma zdivočelejma kudrnama jako dosud žádná jiná, takže hledám někoho fakt šikovnýho a zkušenýho. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. května 2020 12:13
Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 21. května 2020 12:19

nonemyrozhodne to nerozcvicuj, ublížis si ještě víc. Mezi zatuhlymi zady a blokadou je velký rozdíl. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. května 2020 12:22

nonemy Suchý teplo a zkusit zůstat v klidu. Když to nezačne odeznívat, tak se s tím dostavit k odborníkům.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:01

continuity Zina Děkuji, já si to myslela. Ale je to blbý, protože zatuhlý ze sezení je mám taky. A to jsem poslední dobou na záda cvičila dost, na své poměry, kdoví jestli nedělám něco blbě. Třeba jsem zjistila, že když ležím na zádech na zemi a dám ruce do svíčky na zem, tak pravá mi tam v klidu leží a v levé to pěkně pne, evidentně mám zkrácené prsní svaly, ale na té levé ruce víc, asi proto, že jsem pravák. Možná proto mi večer ruplo na té levé straně.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:22

Obracím se na CML,  protože dovolat se na sociálku prostě nejde. Nárok mateřskou vzniká po odpracovani aspoň 270 dnů, ale: 1. Musí to být v jednom zaměstnání? 2. Pokud mám souběžně dvě, počítá se příjem z obou? Děkuji  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2020 14:01

Ava nemusí to být v jednom zaměstnání. S příjmem nevím, logické by bylo, že ano, daníš přece oboje.

Jo a zkus se zeptat mailem, mě odpověděli, narozdíl od ÚP

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:56

MP Meri Já netušila, že máme dokonce vlastní zdroj operující v Nuslích, díky! 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:56

Proletěli okolo mě dva moli, nemám z toho radost, tak se jdu zeptat, co s nimi - tedy jestli nemáte tip na nějaký osvědčený prostředek z drogerie, zatím jsem dala do šatníku vatový tampon napuštěný levandulovým esenciálním olejem, ale řekla bych, že to je dostatečně nevyděsí...

//Sousedi vystěhovávali půdu, hromada věcí a oblečení už několik dní leží venku, tak mám obavy, aby si fauna nehledala nový domov...//