JankaM ano
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena mam to uplne stejne, proto snad ty prsty, ktere se rozpiji, takze zase nic
Renusatko a nestalo se to proto, že tam mu to opravdu došlo, že babička už nikdy nebude? Kdybys ho tam nevzala, tak se to v něm táhne dlouho a bůhvíjak to dopadne.
Brečet je prece v pořádku.
JankaM Ano, k životu to patří. Já byla v šesti letech na dědečkově pohřbu, vzpomínku mám sice jen matnou, ale myslím, že pro mne bylo dobře tam být.
continuity jj, prece od toho pohrby jsou
Zarinya jeste k bavlnenym leginam - koupila jsem si ted na doma tu znacku about you, jsou dobre do pasu a nevytahuji se, muzu doporucit
continuity jj presne.
JankaM Ja dcery vzala na tchanuv pohreb. A pozor. Obe se s nim chtely rozloucit i v rakvi. To jsem zakazala ale trvaly na tom. Ja sama to obvykle nedokazu a je mi zle. Tak jsem povolila podivat se zdalky na otevrenou a nakreslit neco, co mu tam dame.
Obe se ale rozbehly a zacaly ho objimat, loucit se, hladit ho. Samy mu daly do rakve obrazky.
Vzaly to tak,ze se s nim louci a vidi ho naposledy. Samy to chtely.
Asi jsem si skřípla nějaký nerv v zádech. Udělala jsem včera blbý pohyb, bolest jako prase, zhruba vedle lopatky, nemohla jsem moc spát a bolí to pořád. Poradíte, prosím? Pomůže to nechat v klidu, nebo to rozcvičit, rozhýbat? Má někdo zkušenost? Děkuji moc.
baltik diky.
nonemy nahřátý polštářek a necvičit, jenom jemně protáhnout, něčím namazat... možná by pomohla masáž míčkem na trigger pointy... A když je bolest taková, že nemůžeš spát, tak prášek na bolest, to taky pomůže na uvolnění
Tulipe Děkuju. Já bych to právě nejraději rozcvičila, protože mě normálně bolí záda ze sedavého zaměstnání a na takovou cvičení pomáhá. Ale si říkám, že teď bych asi radši neměla.
Nemáte některá tip na dobrou kadeřnici v Nuslích? Moje stavající kadeřnice se mi odstěhovala do Amstru a uměla to s mejma zdivočelejma kudrnama jako dosud žádná jiná, takže hledám někoho fakt šikovnýho a zkušenýho.
moudjahidine Catherinne přece ![]()
nonemyrozhodne to nerozcvicuj, ublížis si ještě víc. Mezi zatuhlymi zady a blokadou je velký rozdíl.
nonemy Suchý teplo a zkusit zůstat v klidu. Když to nezačne odeznívat, tak se s tím dostavit k odborníkům.
continuity Zina Děkuji, já si to myslela. Ale je to blbý, protože zatuhlý ze sezení je mám taky. A to jsem poslední dobou na záda cvičila dost, na své poměry, kdoví jestli nedělám něco blbě. Třeba jsem zjistila, že když ležím na zádech na zemi a dám ruce do svíčky na zem, tak pravá mi tam v klidu leží a v levé to pěkně pne, evidentně mám zkrácené prsní svaly, ale na té levé ruce víc, asi proto, že jsem pravák. Možná proto mi večer ruplo na té levé straně.
Obracím se na CML, protože dovolat se na sociálku prostě nejde. Nárok mateřskou vzniká po odpracovani aspoň 270 dnů, ale: 1. Musí to být v jednom zaměstnání? 2. Pokud mám souběžně dvě, počítá se příjem z obou? Děkuji
Ava nemusí to být v jednom zaměstnání. S příjmem nevím, logické by bylo, že ano, daníš přece oboje.
Jo a zkus se zeptat mailem, mě odpověděli, narozdíl od ÚP
MP Meri Já netušila, že máme dokonce vlastní zdroj operující v Nuslích, díky! ![]()
Proletěli okolo mě dva moli, nemám z toho radost, tak se jdu zeptat, co s nimi - tedy jestli nemáte tip na nějaký osvědčený prostředek z drogerie, zatím jsem dala do šatníku vatový tampon napuštěný levandulovým esenciálním olejem, ale řekla bych, že to je dostatečně nevyděsí...![]()
//Sousedi vystěhovávali půdu, hromada věcí a oblečení už několik dní leží venku, tak mám obavy, aby si fauna nehledala nový domov...//
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.