"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:50

nonemyTaky bych řekla Musa. Ale ten už tetuje snad jen kamarády. 

jinx Tipla bych Inkmatiq andulka01 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:26

MP Meri musa už netetuje. Resp. Na kšeft.

Mne se strašně líbí tetování jako má třeba Hrachovcova. 

Abstraktní styl. Do toho bych šla hned. 

Růžičky a motylci byli trapný už tenkrát.

Online Korsičanka blogger
13492 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:31

viktorka_od splavu Díky Ale to první na předloktí, které vzniklo kvůli jizvě, bych taky dnes volila malinko jinak:)

Každopádně to bude za pár let možná směšné, ale mně dělaly a dělají radost

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:33

viktorka_od splavu chce a vzdycky chtel byt taktik:) a to proste bez vojenske vs jinak neudelas. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:35

Dadoo Hrachovcovou mam v tech deseti procentech.

Ale je jista vec,ze to neni pro kazdeho.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:35

rasaNori ježiš to ani nevím co je

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:36

Korsičanka nebude

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:42

viktorka_od splavu Zarinya Tak růži ani motýlka jsem nikdy nechtěla. Tetování, které jsem chtěla bych si v klidu dala i dnes, tak možná k tomu ještě dojde a chlap nás vystěhuje oba

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:44

Renusatko třeba by to syna odradilo (jako dceru od 999) a muž by byl nakonec rád

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:49

viktorka_od splavu To nemyslím, on mě v tom spíš podporuje

Korsičanka K tobě to tetování patří. Bez něho bys to nebyla ty.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 19. května 2020 21:57

Hrachovcová má ty klikatý čáry od Duhovky, co mi právě přijdou fakt dost zohavující 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 19. května 2020 22:02

Zina viktorka_od splavu jj, řitní paroží - což je teda super výraz, kterej jsem neznala

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. května 2020 22:11

Dadoo Hele zrovna herci by měli být s tetováním opatrní. U některých rolí to může být problém, něco se nedá ani dobře zamaskovat a třeba u filmu v detailu je to vidět. Ne každá produkce je ochotná platit za dodatečnou počítačovou úpravu. Prostě to může být dost omezující.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. května 2020 22:59
Reakce na Renusatko:

Já asi v dnešní době to odsuzování tetování nechápu, ale nevím co s tím. Ještě mi syn večer napsal, že je z toho špatný, že to taťka tak bere. Prý ho mrzí, že i když to možná nebude říkat, tak se za něj bude vnitřně stydět. 

​Mno, tak mladej pán se rozhod, že se nechá tetovat, ačkoliv jistě věděl, že taťka z toho nebude skákat nadšením.

Tak buď je mladej pán dospělej natolik, aby se vyrovnal i s nesouhlasem rodičů a neočekával nadšený jásot - a i tak se radoval z nového tetování, které si po zralé úvaze sám pořídil.... nebo je pořád malej a vyžaduje potlesk za každičký svůj čin?

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 19. května 2020 23:19

Renusatko Ja se k tetovani na druhych lidech asi nedomazu vyjadrit, je mi to u cizich fuk a co se bkizkych tyce....no jsou to vesmes osklivy kraviny, ale je to jejich vec, vsechno jsem jim pochvalila. Ale stejne to nejak nejsem schopna poradne vnimat.

S mladym bych si sedla, co a jak a snazila se s nim domluvit na nejakym kompromisu, zda by ta tetovani nechtel pridelavat nejak vic postupne, s vetsi casovou prodlevou. Aby videl, ze nejste proti, ale nechcete aby si tam v nerozmyslu nedal nejakou kravinu nebo si proste radeji poradne promyslel nejakej koncept. Proste ho nenapadne dovleknout k ,,vlastni,, myslence -dvakrat mer a jednou rez. Takova jest teorie:-D:-D.

Az se moje holky potetujou, tak to bude litat jiste jinak:-D.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2020 05:49

MP Meri díky.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2020 05:54

barbucha z toho, co renusatko pise, nemam pocit, ze by "ocekaval nadseny jasot" a "potlesk za kazdy svuj cin" (boze), jen ze ho to uplne obycejne a lidsky mrzi. Coz se nijak nevylucuje, ze si sam za svym tetovanim stoji. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 08:27

Kde je paktofonika ?

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 20. května 2020 08:38

jinx Vzala jsi mi to z pera :-) přesně něco v tom smyslu jsem se chystala napsat.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2020 08:40
Reakce na jinx:

MP Meri díky.

​Já je teda nesleduju, ale mám od Hynka tetování na ruce a mám ho moc ráda. Myslím, že jsme se tu o nich bavili i s Mutziputzi . Ale teď jsem nakoukla na jejich IG a vůbec se mi nelíbí práce té Loly, zeď plná barevných animé kreseb ... to není nic pro mě, škoda. I studia a tatéři se holt vyvíjejí. 

Já mám tetování ráda, ale strašně mě vždycky obtěžuje ten negociační proces vymýšlení návrhu, vhodného místa ... důležitý, ale mně se do toho moc nechce. Nemám žádný výtvarný talent, takže vysvětlit, co vlastně chci a aby to někdo nakreslil přesně tak, jak já to mám v hlavě a neumím to popsat ... uf