Zarinya aha, to jsem nepochopila. Oni dělají pořád stejné dokola, mění akorát barvy. Já je tahám s dětma, takový tepláky na ven.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya V tom Tchibu bys nejspíš taky musela objednat, netuším, co teď mají za kolekce. Ale dodají ti to do obchodu, tam vyzkoušíš a případně necháš. Aspoň u nás.
Evaeva Sweet Potato diky:-) mam na to mesic neco sehnat
Zarinya já nosím džegíny z Lidlu:), ale jsou to takové, co vypadají jako kalhoty bez zapínání. Kvalita samozřejmě nic moc, resp. že začátku dobrý, ale za půl roku už ani s dětma na hřiště.
já na doma nosím přesně tyhle, akorát teda když se tam někdy před 5 či víc lety objevily, tak kdybych do nich vlezla nosím je pořád, byly super. ty co jsem kupovala teď sice vypadají stejně, ale opravdu za chvíli letěly:-(
Zarinya Mne tu radily taky Calzedonii, vypadaly dobre. Nakonec mam jedny leginy z Lindexu. Z lidlu mam jen same teple, dzeginy jedny pekne mam dokonce z Pepca (!!!) ani se nehly asi po 30 pranich....
Karja lindex ani pepco tu nemame!![]()
![]()
Zarinya zajdi do Wöhrlu, kvalitní leginy nebudou problem, možností máš víc než my :) Co třeba Schiesser?
Tulipe zkusim wöhrl....ja si to usmyslela dnes tak jsem si rekla,ze rada neuskodi.Uz jsem leginy nekupovala asi 20let![]()
Zarinya Pepco jsem predpokladala, ze ne, ale Lindex? Teda! No snad poridis dobre, budes v Recku makat nebo co budes robit? Ja nez sehnala slusny kalhoty na ven s deckama, tak uz bude zas tricet stupnu!
Karja teda,ty jsi hlavicka,ze to ma souvislost s reckem![]()
makat nebudu tam se budu valet,ale chci je na cestu do auta....nebo kdyz se tam ochladi,je to skladny do kufru.![]()
a mam pres to dlouhatansky habity,bude koukat asi jen dvacet cm v kratsim bych si v tom netroufla.
presto nechci vydojeny kolena,tak radsi nejaky pevnejsi.
Zarinya No jasny! To je velmi pohodlne na cestu, ja vydojeny kolena nechci ani na doma, takze chapu! Pod habity uz vubec nejde nic vydojeneho.
Kdyz jsme u tech obycejnych veci, nemate nekdo tip kde koupit slusne levne panske teplaky? Slibila jsem sambovi, ze ho osatim, ale potrebuje toho hrozne moc najednou, teplaky aspon ctvery, takze chci neco levneho, treba do 500,- a bavlneneho. Uz jsem byla v Lidlu a nevybrala jsem.
Karja V decathlonu mívali celkem pěkné, ale teď jsem je tam nenašla, tak možná v nějakém zásobenějším...
Renusatko Tu asi nejde o to, čo sa páči nám, ale čo sa páči synovi. Urobí to podľa seba, tak ako to chce on, manžel sa s tým postupne zmieri, čo iné mu nakoniec aj ostáva. Buďte radi, že je to "len" tetovanie. Mne sa tiež nepáčia dlhé vlasy manželovho syna, jednoducho to akceptujem a prestala som to riešiť, aj tak si ich neostrihá. Pochopila som, že nemôžem nikomu vnucovať môj vkus. Ani on nerieši moje vlasy
.
Celý svoj doterajší život som bola proti tetovaniu, ale čím som staršia, tým viac sa mi tetovanie páči. Aj po celom tele. Ale na druhých telách, mladých, vyšportovaných. A ako to bude vyzerať na starnúcej a hlavne ochabnutej koži? Estetika to už nebude, ale tak, každého osobná vec. Ja tetovanie nemám, už ani nebudem mať. Nenabrala som odvahu v mladosti, teraz je to už pasé...
milacka mě právě překvapilo, že se mi to líbí i na té starší kůži:-) musí to sednout k nositelce. já si taky myslím že nejsem typ na tetování, ale kdoví, třeba k tomu ještě jednou dojdem:P
vlasy u dítěte mě štvou když je má dlouhý, ale když je má dlouhý, protože se mu prostě nechce jít se ostříhat - takže to není účes, ale nepěkný přerostlý chrouny, nejlépe ještě s párem dlouhých chlupů na tvářích, protože se mu nechce ani holit
tam to pak není o vkusu, ale o základní péči o zevnějšek.
Vzali byste šestileté dítě na pohřeb jeho prababičky? Je to jen rozloučení rodiny ve smuteční síni, nic velkého.
JankaM samozřejmě, proč ne?
JankaM Jestli k ní mělo vztah, tak ano.
JankaM
Pokud jí znalo a vídalo, tak ano.
JankaM Já už podruhé ne. Nikdo jsme tam nebrečely a našeho mladýho to tak sejmulo, že dostal záchvat pláče, ale opravdu strašný a manžel s ním musel odejít. Dost dlouho ho to trápilo. Měl teda v té době 8 a babičku měl rád, ale mohl zůstat doma. Když babička umřela, tak to vzal celkem v klidu a nijak ho to nevzalo, ale to rozloučení bylo pro něj zbytečně moc a možná to i pokazilo přístup ke smrti celkově. Tak možná spíš i podle toho, jak je dítě citilvé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.