"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2020 08:50

Garfie :))

Online 999
19821 příspěvků moje polička 20. května 2020 09:29

Renusatko Mně se tetování líbí moc, spíš bych řekla manželovi ať neblbne, je to fakt prkotina na to, aby si kazil svůj vztah se synem. Můj manžel je teda pokérovanej hodně a já obdivuju jeho otce, bývalého generála, který má na všechno dost jasný názor, že se k tomu v životě nevyjádřil :-)). Prostě dělá, že na něm žádná tetování nevidí.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. května 2020 09:58

MP Meri Jo, Lola jede v tomhle stylu, taky to nemusim. Sleduju Hynka a Toma. Hynka si mi doporučila kvůli preciznosti a přesnosti (mám v plánu typografické tetování).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:25

999 Snad se to u nás usadí. On to manžel nijak moc nekomentoval, ale my všichni doma poznáme, že je naštvanej. Včera mi říkal, že neví co na to budou říkat naši (to je mi úplně jedno) a co jeho otec. Tak nevím, co by říkal jeho otec, když synovec je potetovanej celkem dost, pochybuju, že by si toho nevšiml. A vtipný je, že se mě manžel ptá, co má synovec za kérku. No hada přes půl zad a celou ruku, kterej prolézá tělem a další menší tetování. Má to už tak 10 let minimálně a vídáme se s ním často. 

jinx Přesně tak, myslím, že je mu to spíš líto. Určitě neřekl, že by na ty další kvůli tomu nešel. A já spíš zjišťuju, jestli to tetování je ještě pořád takový společenský problém, protože jsem takovou reakci od manžela nečekala.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:29

ja bych chtela nejake male tetovani, uz dlouho. Jenze nevim co a kam. Aby nebylo uplne dobre videt ale nebylo porad schovane.

Problem sveta a proto zadne nemam

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:33

Candance ja jsem si dala z boku na zebra a myslela jsem si ze treba v lete to obcas videt bude, ale nakonec ani v plavkach:) na druhou stranu lepsi misto na dalsi kousek me porad nenapadlo.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:36

Renusatko no dobře, ale pokud to manželovi opravdu vnitřně vadí, tak minimálně potřebuje čas, aby se s tím srovnal. 

Nakonec jsou horší věci, já se v 18 stěhovala z domova, myslím, že moje matka by za kerku byla ještě ráda.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:38

711990 to jsem chtela ale po porodu to neni nic, na co bych chtela upozornovat (coz je skoro vsude na tele) a muzu si za to i sama

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:43

Candance chapu. No ono to tam i dost bolelo. Resp handpoke asi boli vic mozna.:) 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:46

711990 ja ted uvazuju nad malickym mezi prsty, no nevim

ted jsem cetla, ze tam se to rozpiji

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:52

Candance Já vim co a kam :-) ale furt se k tomu nemůžu nějak dohrabat. Buď chci trénovat (blbě by se to hojilo) nebo mám hnusotělo (styděla bych se dojít do salonu) nebo je prostě něco daleko důležitějšího. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:55

Candance No ty prsty jsou blbý na tohle, tam to tetování degraduje poměrně dost rychle... Já teda vim celkem i co, ale kam??? V podstatě mi z toho vyšlo, že se povrch mýho těla vzhledem k tetování dá roztřídit do tří kategorií, což jsou 1) nebude vidět skoro vůbec - blbý, 2) bude vidět furt a nepude schovat - blbý, 3) bude vidět tak akorát, ale na tuto partii bych zrovna nerada upozorňovala - to už vůbec ne... Takže co s tím fakt nevim, asi jedině nalepovací tetovačky. :)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. května 2020 14:56

Candance no, tam to brzo vypada usmudlane

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 20. května 2020 15:36

tyjo já jsem zase spadla do králičí tetovací nory! :D a to už se mi povedlo to předtím úspěšně zatlačit do pozadí - že dlouho nic dalšího nebude...

jinak pro ty, co se obávají, že tetování bude poutat pozornost na partie těla - jo, ale když je dost velký, tak leccos zakryje! :)

btw ta lola z inkmatiq je teda ošklivý

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:37
Reakce na andulka01:

MP Meri Jo, Lola jede v tomhle stylu, taky to nemusim. Sleduju Hynka a Toma. Hynka si mi doporučila kvůli preciznosti a přesnosti (mám v plánu typografické tetování).

​Jojo, tak to máme stejnej vkus. Tom je super, poslední dobou se mi jeho práce líbí i víc, než Hynka

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:59

MP Meri JJ, Tom má fakt pěkný věci! Achjo, takhle blbnout na starý kolena... a moje relativně konzervativní okolí klepne pepka

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:31

Kde koupit leginy z kvalitni bavlny ?prijde mi ,ze to nosi kazdy a pritom v kramu nic nemaji.

Neradit m&s ten tu nemame 

Kde se kupujou ty dzeginy?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2020 19:54

Zarinya já nosím džegíny z Lidlu:), ale jsou to takové, co vypadají jako kalhoty bez zapínání. Mají i jiné, ale s těmi nemám zkušenost. Kvalita samozřejmě nic moc, resp. že začátku dobrý, ale za půl roku už ani s dětma na hřiště.

Online Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:56

Zarinya Tchibo? C&A?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:59

Sweet Potato v c&a jsem ted byla a katastrofa....vyprodano par xxxl a asi dvoje xs

hlavne aby se to nevydojilo za pet minut,tak bych radsi kvalitnejsi.Kouknu do tchiba.

Evaeva to,ale neni furt na kramu....ja je nechci z eschopu.zadneho.