"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:56

moudjahidine rozhodně Catherinne , do Amstru se pokud vím nechystá a všechny podmínky splňuje.

nonemy Nerozcvičovat. Viz rady výše a zkusila bych sehnat nějakýho odborníka (asi fyzioterapeuta).

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 21. května 2020 15:00

moudjahidine Nejsem zrovna v tom správném vlákně, ale když Tě tu vidím - nutně Ti musím říct, jak moc mám ráda Tvoje recenze, jsou úžasné...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. května 2020 16:39
Reakce na continuity:

Renusatko a nestalo se to proto, že tam mu to opravdu došlo, že babička už nikdy nebude? Kdybys ho tam nevzala, tak se to v něm táhne dlouho a bůhvíjak to dopadne.

Brečet je prece v pořádku. 

continuity Ono je rozdíl pláč a několikahodinový záchvat. Já mám ale dítě opravdu citlivé, hodně si věci bere. Naopak si myslím, že jsme jim to doma řekli a bylo to celkem v pohodě. Babička už předtím byla několik dní v nemocnici a i když jsme to nečekali, tak jsme se o tom bavili. On v té době úplně v klidu říkal, že ví, že babička umře, že si to už přeje (babička) a bral to tak nějak normálně. Sama netuším z jakého důvodu ho to rozloučení tak vzalo. Od té doby jsme měli dlouho velký problém s nemocemi a se smrtí a když jsem ho pozorovala teď, v téhle době, tak myslím, že ho to ani moc nepřešlo. Na žádný další jsme od té doby nemuseli, ale on řekl, že už na žádný jít nechce a tvrdí to do dnes. 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 21. května 2020 17:49

euridike V Dm jsem kupovala past na šatní moly, jejich značka Profissimo.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 21. května 2020 17:53

Renusatko Zase jsou lidi, co maj celkem trauma z toho, ze babička někam zmizela, odjela, nikdo jim nic nevysvětlil a oni se nemohli rozloučit a byli z toho cely dětství zmatený

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 21. května 2020 17:59
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. května 2020 18:10

Potrefenáhusa Však já to chápu, že na to má každý jiný názor. Nějaké zatajování nebo nesmysly o odjezdu se nás teda netýkají a nikdy bych nic takového nevymyslela. Jen jsem napsala, že já už bych podruhé svoje dítě nevzala a ani nevím, jestli ještě někdy vůbec půjde, i když už žádné malé dítě není. 

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 21. května 2020 20:40
Reakce na euridike:

moudjahidine Nejsem zrovna v tom správném vlákně, ale když Tě tu vidím - nutně Ti musím říct, jak moc mám ráda Tvoje recenze, jsou úžasné...

ANO...

(a moc mě mrzí, že nepíše...)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:33

viktorka_od splavu mohla jsem tě potkat dneska okolo třetí odpoledne kolem Leitnerky? 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:38

jejda byla jsem vyzvednout tu hru, co mi poradila žluťásek v Agátině světě na pekandě:-) od nás je to pěšky hezká procházka na hodinku. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:56

viktorka_od splavu kterou jsi vzala? :) 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:56

Neviete, dokedy je tá 30% zľava na šaty v COS? Neviem to nájsť....a samozrejme neviem si vybrať

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:58

žluťásek ovocný sad:-) v sobotu uvidím jestli bude mít úspěch:P a Puntíka k tomu, snad už to předplatný nemají

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:05

slniecko na strankach maji This week, tak snad do nedele?

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:49

Ja mam 20procent na aboutyou. Kdybyste nekdo chtelx urcite je k tomu teda tisic podminek.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 22. května 2020 12:17

Kokoska vďaka!!!

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 22. května 2020 12:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Renusatko Zase jsou lidi, co maj celkem trauma z toho, ze babička někam zmizela, odjela, nikdo jim nic nevysvětlil a oni se nemohli rozloučit a byli z toho cely dětství zmatený

​já myslím, že je lepší vzít a pak se poprat s případnými následky? já jsem tedy jako dítě nikdy nebyla, ale když zemřeli příbuzní, tak mě to mrzelo, že jsem se nemohla rozloučit.

ale musím říct, že jako dospělá pohřby vůbec nezvládám, byla jsem na dvou a na obou nezvladatelný záchvat pláče, přitom do vstupu do síně jsem byla vyrovnaná a starala se o mamku/tchyni.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 22. května 2020 12:55

Potrefenáhusa Ja to chtela napsat. Kdyz umrel deda, bylo mi 5. Ze umrel jsem se dozvedela nahodou (poslouchala jsem za dverma), na pohreb jsem podle mineni byla jeste malinka, Takze me nevzali. Dalsi tri roky jsem zila s tim, ze jsjsem dedu dedu necim rozlobila, uz me nema rad, takze vzycky, kdyz jdu k babicce odjizdi na chatu, nebo do bytu, opacne, nez jsem jela ja... To je asi lepsi zachvat place pa pohrbu, protoze je to proste uzavreni, nez v tom to dite nechat placat roky...?

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. května 2020 14:16

Já jsem byla v 6 letech na pohřbu milovanýho pradědy, dost si to pamatuju, a jsem opravdu ráda, že jsem tam byla. Prostě bylo to smutný, ale případ se uzavřel a mohlo se pak vzpomínat na to hezký.

Zu Já jsem jednou musela normálně odejít ze síně, jakej jsem dostala hroznej záchvat pláče. Byl to pohřeb kamarádky (ne úplně blízký), a dostala mě atmosféra a smuteční řeč, ze který se mi normálně udělalo špatně (bylo to až moc emotivní, a strašně mě to v tu chvíli dožralo, jak o ní může takhle mluvit člověk, kterej ji v životě neviděl, oslovoval ji furt jménem a tak).

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 22. května 2020 14:21

Já teď taky budu připravovat něco jako pohřeb. Rozloučení s manželem. Konečně. 

Domlouvam pronájem hospody, kapely budou hrát dvě.. Počítám, že přijde minimálně sto lidí..

Ale udělat se to musí a dřív to nešlo. 

Poslední velká akce