no prave, tam jsou ty dziny fakt levny a ja budu muset, tady je mam vyzkouseny, ale nemaji moji pididelku. diky za pripomenuti, musim mu to napsat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já už dlouho lituju, že jsem naposled koupila jen dvoje. Klasický střih se neokouká, když dobře sedí, není co řešit. Dneska už to vím, tak jenom dostat se do Ameriky...
no ja si prave rikala, panc uz pristi vikend du malovat novej byt, tak abych se taky nesedrela, ze ...
trochu to ve mne teda dnes hlodalo, vcera jsem se vratila z dovolene a stary byt by dost urgentne potreboval vypucovat. ale uz to teda asi necham.
Mně teda přijde normální po sobě byt uklidit a tak ho předat.
To jo,tak ale to se snad dela az po odstehovani,ne?
Já sem to pochopila taky tak, že teď se na to vyprdne (jako uklidit pro sebe) uklízet se musí až po, až tam nic není.
Nevite, prosim,vco je za detske pisne s texty: Muze to byt Lucka, ktera trosku kucka. /Stromy jsou spis pro pandy a opice ty rostandy...
Dceri to někde slysela, líbilo se ji to. google mi neporadil :(
Počujte, je legálne, aby e-shop si bral "manipulačný poplatok" pri vrátení oblečenia? Myslím, keď ide o odstúpenie od zmluvy, akože si objednám, nesadne, tak vrátim.
Myslim, ze ne. Muze zadat uhradu vynalozenych nakladu - napr.na nove zabaleni po roztrzeni obalu, ale nevim jak je to presne definovane.
Ktery eshop?
H&M
Asi je to fakt blbý dotaz, ale proč se středověká kulturní památka osazuje obyčejnými plastovými okny?

Pokud je to u nás a jedná se o kulturní čí národní kulturní památku, tak se tak zcela jistě stalo bez povolení.
Strečno? To je snad nejzparchantěnější "rekonstrukce", co znám. Už je to hezkých pár let, co jsme nad tou betonovu hrůzou bezmocně vrtěli hlavou. Aspoň že Starhrad nechali na pokoji.
uaaaaa.....grrr
Ano, Strečno. Taky jsem na to zírala. Podobnou nádheru jsem pak ještě viděla na Budatíně, jen v bílém provedení.
Asi to má povážské muzeum jako standard. ![]()
Je to na Slovensku.
Strečno by se mělo přednášet jako odstrašující příklad. Ta úžasně citlivá rekonstrukce propukla už koncem let 70., dokončena byla až pár let po revoluci. Viníka už dnes asi těžko hledat.
Bohoušek zešílel?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí