RoSa já teda jen blanšíruju, ale mrazím je rozložené v tenké vrstvě, až pak je sesypu do krabičky/sáčku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zajímalo by mě, jaké posloucháte podcasty. Podělte se, prosím.
Malenge Ted prave skoncila soutez podcast roku, je tam dlouhy zebricek, tak tam je mozno se inspirovat
Jinak ja teda posloucham kazdy den Vinohradska 12, to uplne miluju, jak tam jedno tema rozpitvaji a clovek si muzu udelat nazor
Pak podcasty o literature Liberatura, Do slov, V chapadlech murmuru, Knizni klub, 15 minut o knihach
Pak o filmech Odvazne palce a Čelisti
A pro zabavu Buchty, Ranni show E2 (vytah reci bez hudby, zprav a reklam), Linka
Mam to moc rada k vareni ci jine praci
baltik paráda, moc díky! Já právě nemám nějak kdy, večer si po celém dni vezmu radši knížku nebo netflix, ale teď se mi naskytla občas možnost v autě bez dětí, tak bych ji ráda využila a nevím moc, kde začít.
Malenge z českých jenom čermák staněk comedy, ale to fakt žeru. kdybys chtěla v angličtině, mám pár dobrých - filosofie, technologie, aktuální dění, business, historie.
Prosím vás.. A co to jsou ty podcasty? ![]()
Nebo jak se tomu říkalo, než se to začala nazývat podcast? ![]()
casto jsou to normalni rozhlasove porady, jen ze si je muzes pustit, kdy chces
a zbytek jsou vetsinou rozhovory
proste jako youtube/IG videa, akorat je to jen audio
Dadoo v dobe kdy v rozhlase davali ruzna povidani, rozhovory a vubec normalni mluvene slovo, ne jen same reklamy, nebylo zapotrebi "podcastu"![]()
Dadoo Jsem taky nevěděla, co je to podcast. Až jsem jednou si povídala s neteří o jednom rozhlasovém pořadu. A ona, že poslouchala na stejné téma podcast. Pak jsme přišly na to, že obě jsme slyšely to stejné ![]()
baltik viktorka_od splavu notna dík. Že já si to nemyslela.. ![]()
A taky nesmím říkat na koncertech reklamní předměty, ale merch ![]()
mitford sister AJ můžeš, předem díky!
Making Sense with Sam Harris - různá intelektuální témata, kvalitní hosté
The Portal - ditto (B.Weinstein), velmi zajímavé myšlenky, někdy ale zabrouzdá do obskurit (okrajové fyzikální/matematické teorie atd.), kvalitní hosté
Philosophize This - velmi dobře a stručně pojednaná historie filosofie (zhruba chronologicky)
Fake History - historické mýty a pověsti - rozebírané a uváděné na pravou míru
The High Low - takový dvě Angličanky rozebírají knihy, jiné podcasty, televizi, život...má to pro mě takovou příjemnou formu - ne úplně jalová oddechovka
Exponential View - velmi zajímavé rozhovory o technologiích a souvisejících společenských změnách
The Pivot - ženská a chlap rozebírají hlavně business/technologie a aktuální dění/společnost - ten chlap je takovej řízek (prof. Scott Galloway) a ona mu hezky sekunduje - pro mě je Galloway jeden z mých aktuálních intelektuálních majáků v současným guláši
Prof. G. Show - samostatnej podcast toho chlapa
Recode Decode - samostatnej podcast tý ženský (ale prej bude končit, někdo ji nahradí)
...myslím, že to je všechno, víc toho snad ani nestíhám
Dadoo Nedávno jsem se na to ptala doma
. No tak samo, kluci koukali jako na debílka
, že to nevím.
Kdo neslyšel Pohřešovanou, jako by podcasty ani neposlouchal. Kromě Buchet mám ráda i Houpačky a Redneck od Alarmu.
dzizisketa pohresovana byla zajimava, jen mi napred lezl trochu na nervy ten autor, na toho jsem si musela trochu zvyknout, ale jinak fakt dobre...
Blby dotaz: prodavam kamaradce nejake sportovni vybaveni a vubec nevim o kolik si rict. Srovnatelny vyrobek se nikde na bazaru nevyskytuje, zato je stale k dostani novy. je to temer nepouzity kus. Mate predstavu o jakou cast puvodni ceny si mam rict..?
Dadoo tjo uplne nahodou dnes ctu (zatim jsem neposlouchala:-) podcast roku
![]()
dzizisketa Pohřešovaná ve mě oživila pubertální trauma, kdy jsme jako tlupa holek vyrazily vlakem do Prahy a když jsme si pak na hlaváku kupovaly lístky, u každé pokladny byla fotka ztraceného Honzíka Nejedlého. Nevím proč, musela jsem na toho malého chlapečka hrozně moc myslet a i po těch 20 letech si na něj občas vzpomenu. Jak je takovýhle osud asi to úplně nejhorší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.