Mulen no přesně ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir
Čerstvá nebo uzená, všechno je to na jednu makrelu ![]()
Mulen Pinot Noir No je to prostě tradice, pro mě je to spíš chuť dětství....ale chlapovi to chutnalo, zlobil se, že jsem mu tak úžasnou věc zatajila! ![]()
Garfie me to taky chutna
continuity Ale na Slovensku se to asi taky vůbec nedělá? Muž to vůbec neznal.
Garfie jizni morava take nezna a take by si dala :)
Garfie ale tak nechoď jako stará bába, ale jako aktivní sportovec, žes ji asi přetížila/špatně došlápla
To mi neuvěří, na to mě moc zná!!! ![]()
Garfie makrelu na klacku neznam, jen uzenou makrelu, kterou nam tata obiral a my mu ji trhali od rukou :)
Garfie ani ja to nepoznám, ale jeden čas som bývala na žitnom ostrove a tam rybári snáď úplne každý v dunajských ramenách, no a všade na všetkých akciách vždy bol pečený hejk - morská ryba. Nechápem, kde sa tam tá tradícia vzala.
Pinot Noir dík za varování, tak uvidím, co na to můj žlučník :)
Garfie Přidávám do statistiky, že u nás ve Slezsku makrely na klacku nejsou, ale v Písku u Sulana mají exkluzivní. Kluci se tam vždycky těší na tu "marcelu".
V Praze ani na Vysočině jsem nepoznala a taky se ráda seznámím. Znám akorát uzenou a tu mám moc ráda už od dětství.
A žlučník mám půl roku venku...takže ten mi seznámení zhatit nemůže.
Kdeže je ta seznamka?![]()
Garfie ne,nedělá.
Já to někde náhodne potkala, ani nevím kde, ale ty pečené ryby já obecně můžu dost.
Garfie Japonských historek není nikdy dost!
brrr Marcelu ![]()
Garfie viiic japonskych historek!![]()
Pinot Noir Mají tetu Marcelu, tak se jim to pletlo. ![]()
Zeptám se, nemáte někdo ve sklepě (letadlo nechci) nepoužívaný vysavač? Který byste mohly 14 dní postrádat?
Máme ho v oprávněn už týden a asi ještě dva tam bude, pán bude mít dovolenou.
Catherinne Jenom takový tyčový, tuším Rowenta, žádný extra výkon.
Makrelu na klacku neznám ani z Prahy, ani z Hané... jedině, pochopitelně, z Chorvatska. Ale dávám přednost uzený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.