barbucha a já ti to můžu osobně dosvědčit, makrelu na klacku v kroměříži nenajdeš![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Inu pak je tu ještě možnost, že Kroměříž nepatří do Hané. To víš, my Pražáci se v zeměpise (natož v dálnicích) nevyznáme ![]()
barbucha Do Hané nevím, na Hanou ano, ale Haná je velká
Do oblasti Hané jsem chtěla říct. Její velikost tím ani v nejmenším nezpochybňuji.
barbucha no počkej, vždyť to jsou hanacke Atény, tak musí být na Hané. A teda potvrzuju, že se tam nic takového nevyskytuje. A v Brně taky ne.
Já jsem v hanáckých Athénách strávila kus mládí, což mě ale zjevně neodnaučilo pražské ironii ![]()
barbucha to víš, my z venkova sme takoví pomalejší![]()
Garfie Dík, sehnala jsem právě tam a koukala jsem, že je mají tak nějak všude ;)
barbucha Možná před tebou babička makrelu na klacku tajila ![]()
Prosím tě, s dálnicí je to naopak, Pražáci se právě vyznají! To jen my vesničani tu naši rychlostí pořád hrdě označujeme za dálnici!!
barbucha no počkej, vždyť to jsou hanacke Atény, tak musí být na Hané. A teda potvrzuju, že se tam nic takového nevyskytuje. A v Brně taky ne.
Když může být například Malostrandký hřbitov na Smíchově?![]()
Houby mrazíte podušený nebo syrový?
RoSa podušený
já právě tak i tak - jak mám čas a náladu, a nevim, jak je to správně... ![]()
RoSa dušené
RoSa Taky podušený, ono se i ušetří hodně místa v mrazáku, než mrazit všechnu tu vodu, řekla bych.
tak dík všem! budu to teda dusit, ty jedy + ušetření místa jsou argument
Chtěla jsem něco objednat na Zalandu a v košíku se mi u položky objevilo "Dodání do : Next". Po rozkliknutí se objeví, že jde o partnerský program Zalando, ale nevím co si pod tím mám představit. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.