Uááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D to je fakt trapné už.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

Hergot teď s tim sem du!

+ barbucha
Hele, vy jste četly Babišův (ne)vysvětlující dopis? Podělte se! A bude se z nákupu dluhopisů zodpovídat i těch x dalších subjektů, které je taky koupily a nezdanily?
Já to nečetla, jsem snad masochista?!
x dalších subjektů nevstoupilo do politiky s tím, že zlepší výběr daní, zatímco sice zcela legálně, ale jako vrchol chucpe samy optimalizovaly kde se dalo, navíc dluhopisy neprodaly svýmu majitelům, kterým na ně před tím půjčily a majitelé ale nakonec ani neví za co vůbec původně ty dluhopisy emitující subjekty pořídili, vás by to třeba zajímalo jak to bylo? Sorryjako!
Mně jen připadají ty plakáty oba stejně pitomé.
No, ale Babiš si začal ![]()
No jasně, už před hodně lety. Škoda, že si ho Sobotka neprověřil už v době, kdy ho potřeboval do koalice.
Zato teď se sčuchne s komoušema. Prověřenejma. ![]()
Mně připadá ten druhý jako docela vtipná a hlavně adekvátní odpověď na nehorázný první.
Já vůbec nechápu, jak si může politik - ministr vlády! něco takovýho jako tenhle nablblej inzerát vůbec dovolit!
Dovolávat se takhle soucitu, prakticky volat lid na pomoc! Co chce? Občanskou válku?!
Ale takových hesel, že jedna strana je špína znemožňující demokracii, je plno před každýma volbama, občas mám pocit, že ostouzení protistran je hlavním tématem volebních kampaní. Neříkám, že je to OK, ale zas tak drasticky a dramaticky bych to neviděla.
Já bych to naopak viděla velice dramaticky a dokonce i drasticky!! Takhle to u nás teď chodí. Praktiky typické pro totalitní režimy. Babiš úkoluje redaktory Mladé fronty Dnes a domlouvá se o tom, které články, kdy a o kom budou v jeho novinách vycházet. A hlavně koho mají poškodit.
Tohle je pro někoho (pro hodně lidí bohužel) pořád málo? Pořád hodné relativizování ? ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=rAKJRzac2T0&feature=youtu.be
Ale chápej, dyk von volá lid na pomoc! Mně se to teda zdá naprosto děsivý (bez ohledu na to, jakej je to kašpar).
"Pište mi, co si o tom myslíte". To je vono? To volání? Vždyť mu tam kdokoli může napsat, že je vůl, zloděj a podvodník, ne?
potrebovala bych vedet, zda je ve slovenstine slovo drb. A pokud ne, tak jak se to rekne.
Skôr to bude klebeta, jedovatá klebeta, chýr
Diky moc! Slovo chyr slysim snad uplne prvne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí