"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tina
6320 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:26
Reakce na Lamicka:

Stačí ukázat kód v mobilu.

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 05. května 2017 11:48
Reakce na Lamicka:

Proto je to e-recept, že ho nemusíte mít v papírové podobě. Ovšem jsou  ještě lékárny, které ten elektronický nedovedou přijmout.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:09
Reakce na Kokoska:

To ano, ale už jsem někde s něčím takhle narazila (nevím už co to bylo za úřad), musela jsem to stejně tisknout... 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 05. května 2017 12:09
Reakce na tina:

Díky moc 

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 05. května 2017 13:41

Myslíte, že do krve rozedraná pata je důvodem k reklamaci bot? Vzadu v botě je totiž podle mě špatně ušitý šev, který je ostrý, vypouklý a nedá se v tom chodit. Bolí to i přes náplast. Nehledě na to, že nehodlám v botách chodit pořád s náplastmi. Uznají mi to?

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 05. května 2017 14:23
Reakce na vanilka:

bála bych se, že spíš ne, jestli tam není něco hodně viditelnýho. u nás doma se takovýhle místa zkoušely jemně rozklepávat kladívkem

já jsem si zas minulej měsíc koupila pěkně blbý boty u Bati, maj asi špatnou konstrukci, takže mě z nich bolí klenba a jednu nohu mi to tlačí trochu do strany, přitom normálně nešmajdám, myslim, že reklamovatelný to fakt neni, ale boty u Bati si asi zas hodně dlouho nekoupím, pozná se to až po delším chození.

Offline Piňata
65 příspěvků moje polička 06. května 2017 00:49
Reakce na pecka:

Na YouTube je kopec videí ako si kočky holia tvár. Make up sa dobre aplikuje a pekne to vyzerá. Neviem, sama som to neskúšala. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 06. května 2017 13:52
Reakce na vanilka:

Já bych to zkusila, kdysi sem si koupila boty u Bati a ty měly takovej šev s překladem ještě nad malíčkem, bylo to děsný, tak sem to reklamovala, pan prodavač sice tvrdil, že není chyba v botě, ale v mý noze (), ale já trvala na reklamaci. Po měsíci mi vrátili bez řečí peníze.

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 07. května 2017 07:19

Já bych nutně potřebovala vědět, jak to probíhá, když si chcete nechat vymalovat byt, kde normálně bydlíte? Musí se před pred tim nějak vyklizet a stěhovat nábytek? Jsem ve fázi, že bych nejraději dala někomu klíče, odešla a vrátila se po pár dnech do vymalovaného. Takhle to ale asi nefunguje, co? A kdyby měl někdo tip na spolehlivou a šikovnou uklizecku/uklizeci firmu v Praze, tak to bych taky nepohrdla. Mám te druhé směny doma plné zuby

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. května 2017 00:21

Reklama v TV: 

"Dvě třetiny žen ne vždy při sexu dosahují orgasmu"

Úplně se bojím zeptat, při čem tedy..? 

Tohle musel vymyslet nějaký odborník..

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 08. května 2017 08:24
Reakce na Dadoo:

A já se bojím zeptat, na co to byla reklama...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. května 2017 10:41
Reakce na Dadoo:

Reklama v TV: 

"Dvě třetiny žen ne vždy při sexu dosahují orgasmu"

Úplně se bojím zeptat, při čem tedy..? 

Tohle musel vymyslet nějaký odborník..

pri kupovaní nových topánok?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. května 2017 10:42
Reakce na AprilTwelve:

Já bych nutně potřebovala vědět, jak to probíhá, když si chcete nechat vymalovat byt, kde normálně bydlíte? Musí se před pred tim nějak vyklizet a stěhovat nábytek? Jsem ve fázi, že bych nejraději dala někomu klíče, odešla a vrátila se po pár dnech do vymalovaného. Takhle to ale asi nefunguje, co? A kdyby měl někdo tip na spolehlivou a šikovnou uklizecku/uklizeci firmu v Praze, tak to bych taky nepohrdla. Mám te druhé směny doma plné zuby

Sú firmy ktoré to urobia komplet. Keď sa to robí pri tom, ako tam bývaš, aj tak sa to robí po miestnostiach.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. května 2017 11:49
Reakce na Luna:

No to já právě nevím. Předmět reklamy vůbec nevnímám, jen mi uvízla v hlavě ta šroubovaná blbost 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. května 2017 12:09
Reakce na Dadoo:

Zůstala jsem dlouho vzhůru a taky jsem tu reklamu viděla. 

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 08. května 2017 14:13
Reakce na :

Děkuji moc. Se mi dost ulevilo. To malování samo o sobě vlastně nevadí, ale ta příprava a ten úklid