Stačí ukázat kód v mobilu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Proto je to e-recept, že ho nemusíte mít v papírové podobě. Ovšem jsou ještě lékárny, které ten elektronický nedovedou přijmout.
To ano, ale už jsem někde s něčím takhle narazila (nevím už co to bylo za úřad), musela jsem to stejně tisknout...
Díky moc
Myslíte, že do krve rozedraná pata je důvodem k reklamaci bot? Vzadu v botě je totiž podle mě špatně ušitý šev, který je ostrý, vypouklý a nedá se v tom chodit. Bolí to i přes náplast. Nehledě na to, že nehodlám v botách chodit pořád s náplastmi. Uznají mi to?
bála bych se, že spíš ne, jestli tam není něco hodně viditelnýho. u nás doma se takovýhle místa zkoušely jemně rozklepávat kladívkem
já jsem si zas minulej měsíc koupila pěkně blbý boty u Bati, maj asi špatnou konstrukci, takže mě z nich bolí klenba a jednu nohu mi to tlačí trochu do strany, přitom normálně nešmajdám, myslim, že reklamovatelný to fakt neni, ale boty u Bati si asi zas hodně dlouho nekoupím, pozná se to až po delším chození.
Na YouTube je kopec videí ako si kočky holia tvár. Make up sa dobre aplikuje a pekne to vyzerá. Neviem, sama som to neskúšala.
Já bych to zkusila, kdysi sem si koupila boty u Bati a ty měly takovej šev s překladem ještě nad malíčkem, bylo to děsný, tak sem to reklamovala, pan prodavač sice tvrdil, že není chyba v botě, ale v mý noze (
), ale já trvala na reklamaci. Po měsíci mi vrátili bez řečí peníze.
Já bych nutně potřebovala vědět, jak to probíhá, když si chcete nechat vymalovat byt, kde normálně bydlíte? Musí se před pred tim nějak vyklizet a stěhovat nábytek? Jsem ve fázi, že bych nejraději dala někomu klíče, odešla a vrátila se po pár dnech do vymalovaného. Takhle to ale asi nefunguje, co?
A kdyby měl někdo tip na spolehlivou a šikovnou uklizecku/uklizeci firmu v Praze, tak to bych taky nepohrdla. Mám te druhé směny doma plné zuby
.
Reklama v TV:
"Dvě třetiny žen ne vždy při sexu dosahují orgasmu"
Úplně se bojím zeptat, při čem tedy..? ![]()
Tohle musel vymyslet nějaký odborník..
A já se bojím zeptat, na co to byla reklama...![]()
Reklama v TV:
"Dvě třetiny žen ne vždy při sexu dosahují orgasmu"
Úplně se bojím zeptat, při čem tedy..? ![]()
Tohle musel vymyslet nějaký odborník..
![]()
pri kupovaní nových topánok?
Já bych nutně potřebovala vědět, jak to probíhá, když si chcete nechat vymalovat byt, kde normálně bydlíte? Musí se před pred tim nějak vyklizet a stěhovat nábytek? Jsem ve fázi, že bych nejraději dala někomu klíče, odešla a vrátila se po pár dnech do vymalovaného. Takhle to ale asi nefunguje, co?
A kdyby měl někdo tip na spolehlivou a šikovnou uklizecku/uklizeci firmu v Praze, tak to bych taky nepohrdla. Mám te druhé směny doma plné zuby
.
Sú firmy ktoré to urobia komplet. Keď sa to robí pri tom, ako tam bývaš, aj tak sa to robí po miestnostiach.
No to já právě nevím. Předmět reklamy vůbec nevnímám, jen mi uvízla v hlavě ta šroubovaná blbost ![]()
Zůstala jsem dlouho vzhůru a taky jsem tu reklamu viděla. ![]()
Děkuji moc. Se mi dost ulevilo. To malování samo o sobě vlastně nevadí, ale ta příprava a ten úklid
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí