"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 10:28

Jak to tu včera chvíli nešlo, tak pak, když už na mobilu to bylo ok, mi to pořád nechodilo na ipadu, protože to chvilku trvá, než se vyčistí cache. A tak jsem si otevřela stránku v anonymním režimu, tu hlavní stránku to otevřelo bez problémů, ale přihlásit se ještě nedalo.

No ale tím jsem zjistila, že jsou všechna témata a příspěvky normálně ke čtení pro kohokoliv, kdo sem vleze, akorát nemůže psát a nevidí, kde byl naposledy.

Měla jsem nějak zafixovaný, že diskuse je aspoň částečně přístupná jen po přihlášení. Nebo to od začátku bylo takhle všechno veřejný?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2020 10:58

Jennyfor podle mě je neveřejná jen sekce komunita

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 11:03

Kora Nedavno to tu nekdo hodne chvalil pro starsi deti;-)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 11:15

Evaeva No právě že ne, celá sekce komunita je přístupná i bez přihlášení

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 11:26

baltik taky se mi to včera stalo, trochu jsem se lekla, protože jsem na nějaké hotelové wifi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2020 11:47

Jennyfor aha, tak to je nějaká novinka

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 11:53

Jennyfor Cela komunita ne, do Outfitu se treba nedostanes, jinam jo, ale nevim, jak se to tehdy nastavovalo. Vzniklo to myslim kvuli fotkam. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 12:26

Tak jsem se jako anonym nedostala do Outfitu a Poradny, jinam bez problémů.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 12:35
Reakce na Kora:

Byl jste  někdo v Parku Mirakulum v Milovicích prosím? Je to zábavné? Spis asi pro děti předpokládám.

Kora V Mirákulu jsme byli 2x, je to tam super, za málo peněz hodně muziky. Pokud tedy chceš zabavit děti, neumím si představit, že by tam šli dospělí sami. Ale pokud chceš zabavit děti, a už jsou větší, abys jim nemusela stát za zadkem, tak super i pro Tebe, je tam spousta zákoutí, posezení, občerstvení, zeleně... Naši malou třeba baví lanové parky, tak jsme si tam sedli do části, kde jsou, a ona si to prolézala sama. Je tam toho hodně, pro různé věkové kategorie, i nějaké tvoření tam bylo. Úplně neodhadnu, do jakého věku to může být pro děti zábavné, ale můj manžel byl nadšený z obří houpačky na laně a "vadilo" mu, že musí pustit děti

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 12:53

Jennyfor fúha, ja som to včera tiež skúšala a nedostala som sa do Komunity vôbec. Teda z mobilu, iPad nemám. Upozorním.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 13:17

Jennyfor slniecko A myslíte obě to samý? Ta "komunita" nahoře v liště je odkaz na celou diskuzi a pak je tam "komunita" ještě jednou v kategorích. A jenom ta (takže 17 témat aktuálně) by měla být nepřístupná.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 13:53

coralline Tak to pak jo. Ale v té samostatné sekci Komunita v kategoriích je tak 9 vláken aktivních v tomto roce. A mezi sledovanými jich mám jen 5.

A do všech ostatních je tedy volný přístup.

No já sem lezu přes Sledovaná témata a v tom seznamu tedy není jasný, co je veřejný a co pod přihlášením.

Jako chápu, že co píšu veřejně, je vlastně "veřejné" vždycky a člověk by neměl psát to, co nechce aby někdo četl, ale tak nějak jsem žila v domnění, že je to tu míň veřejné než na MP.

No, není. Beru to na vědomí.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:14

začínam si hľadať novú prácu, mám životopis na profesii a volali mi z jednej veľkej a tu na okolí dosť významnej firmy, že majú o mňa záujem. Prebehli dva telefonáty, vyplnila som im nejaký dotazník a mala som ísť na psychotesty. Potom mi volala personalistka, že psychotesty rušia a mám ísť rovno na pohovor k riaditeľovi. Môj blbý dotaz znie, treba sa obliecť prísne biznis vrátane pančúch alebo stačí nejaká tá ležérna elegancia? Neviem ani o akú pracovnú pozíciu sa jedná, pretože nič ani vzdialene môjmu oboru neinzerujú ako voľnú pozíciu. Priznám sa, že nie som v pohovoroch veľmi zbehlá, bude to môj druhý pohovor v živote

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:18

betsey Fakt? To ja jsem byla po skole asi na 300 pohovorech, mela jsem na sobe vetsinou neco, abych zamaskovala, ze su znamej nepraktickej pankac a lempl a ty potvory to vzdycky poznaly a jakziv me do zadne prace nikdo nevzal. Takze rada? Nic nepredstirat? Nebo tak neco...

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:19

betsey to asi zalezi na konkretni firme, ale ja uz jsem zenskou v puncochacich v lete nepotkala ani nepamatuju, at uz to byl jakkoliv oficialni meeting :)

obleceni bych asi biznis radsi dala, kdyby to byl reditel kravatak, s vyjimkou nejakych kreativnich/marketingovych pozic

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:22

Luna no fakt, jeden pohovor som urobila na parkovisku v žabkách a kraťasoch (ja aj potenciálny nadriadený) a potom som zostala v tej firme doteraz A druhý pohovor som absolvovala v utorok po sedemnástich rokoch, ale to bola tiež malá firma a vedela som, čo hľadajú, takže tam som mala jasno, že je v podstate jedno, čo si oblečiem. Ten čo robil so mnou pohovor, mal tričko a rifle a dievčina pri ňom prekliato sexy topík :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:24

baltik uf ďakujem, ukľudnila si ma. Z tých pančúch by som bola nervóznejšia ako z toho riaditeľa

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:29

betsey ja na poslednim pohovoru byla v pouzdrovych satech a balerinach a byla jsem tezce overdressed :) a muj muz chodi na jednani hodne, do ruznych spolecnosti a tvrdi, ze se vse dost uvolnilo za 2 posledni roky a covid byl posledni hrebicek, takze byznys bych sla, puncochy nebrala. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:31

betsey pokud mas cislo na tu personalistku, tak ji klidne zavolej a zeptej se, tim nic nezkazis. A kdyz nevis, mrkni na stranky/linkedin firmy, jak se prezentuji.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:33

711990 no vidíš aká som zadubená, to je nápad