"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 14:36

betsey

Nepsalas, čo je to za zaměření firmy, jiné je to ve výrobě, jiné v bance.

Ja bych šla business casual, tim se toho moc nedá zkazit. Ono je to i ve firmách kde se business dresscode dodržuje, kolikrát v létě volnější.

Hlavně se obleč tak, aby ses dobře cítila. Není nic horšího než kandidát sešněrován v obleku, který neumí nosit. To je vždy utrpení, dobře to nevypadá a nakonec nevím, jestli je tak nervózní z nepadnouci košile, nebo ze mě nebo je fakt uplne mimo.

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. srpna 2020 17:32

nonemy Dekuju za vyčerpávající odpověď.  Tak chlapi jsou pořád jak děcka

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 18:00
Reakce na coralline:

Jennyfor slniecko A myslíte obě to samý? Ta "komunita" nahoře v liště je odkaz na celou diskuzi a pak je tam "komunita" ještě jednou v kategorích. A jenom ta (takže 17 témat aktuálně) by měla být nepřístupná.

​No, tú spodnú samozrejme, žeby bolo kompletne fórum zavreté, o tom sa nikdy ani neuvažovalo, vôbec ma nenapadlo, že by to niekoho napadlo. No a tam dole sa neprihlásená nedostanem, ale iPad fakt nemám, takže neskontrolujem.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 20:37

Jennyfor je to tu mnohem víc anonymní než Peklo, protože je tu menší provoz a žádný prolinky z idnesu a tak, co jednu dobu na MP dost směrovaly, žádná reklama na Adu a tak. takže sice jo, číst si může kdo chce co chce, ale v reálu kolik asi lidí to tu najde a má důvod pročítat si stránky o parfémech.. btw když chodíš výhradně do svých sledovaných tak to vůbec nevíš, že jsou tu hezké diskuse a krásné čtení o vůních?!

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 20:47
Reakce na slniecko:

No a tam dole sa neprihlásená nedostanem, ale iPad fakt nemám, takže neskontrolujem.

​Zas ale neni vůbec problém se tady zaregistrovat, a byť tady nenapíšeš v životě ani řádku, můžeš vesele číst úplně všechno. To jest zas tak utajený nejsme

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 21:11

Kora S nadšením dětí z mirakula se asi shodneme hromadně, nezapomeňte plavky, vodní sekce v tomto období je parádní. A co mě zaujalo opravdu hodně, byla možnost dát si rybu s belugou, regulérně jsem , a k jídlu to bylo úplně v pohodě. Těch dětských míst jsem prolezla už opravdu dost, počítám vždy s nejhorším, dítě naštěstí miluje řízky, takže se nají všude, ale já většinou dost trpím. I nějaký salát tady měli, takže chválím velmi! 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 21:35

barbucha to jo, ale ty zamčené diskuze ti třeba nenaindexuji vyhledávače. Musíš sem cíleně za něčím. Neříkám, tě to nějaká anonymita, ale je to určitě lepší než MP. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 21:41

viktorka_od splavu Myslím, že bychom se divily, kolik lidí to tu čte. Z MP to tu zná snad každý a tam jich bylo. Ale Tebe jsem v Brně ještě nepotkala :) Zato už jsem potkala Mulen a Hwi . Svět je malý. Krásné ženské to jsou! Proto obdivuji všechny, které přispívají svými fotkami, včetně Tebe

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 21:44

nonemy Ježíš . Diky. Já jsem ještě nezaregistroval nikoho, ale to bude možná tím, že nemám paměť na obličeje..

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 21:57

Mulen Já celkem jo, ale Ty jsi nepřehlédnutelná. Už je to tedy dýl, viděla jsem Tě v divadle, moc Ti to slušelo. Ale neboj, nijak jsem nezírala, seděla jsi jen o pár řad pod námi, tak jsem jen obdivně zkoukla :)

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 22:24
Reakce na barbucha:

​Zas ale neni vůbec problém se tady zaregistrovat, a byť tady nenapíšeš v životě ani řádku, můžeš vesele číst úplně všechno. To jest zas tak utajený nejsme

​No však ani netvrdím opak, mňa vyplašilo, že by niečo nefungovalo ako má.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 07:28

Malenge a je tam vhodné i pro děti 3+?

Byli jsme teď u Znojma v Merlin's Kinderwelt, kýč jak bič, ale kluk nadšený, vlastně byl úplně jak zfetovaný z té zábavy . Tak jestli už by šlo i Mirákulum?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:04

Pinot Noir hele jo, je to sice určitě ideál pro starší, tak ZŠ první stupeň bude nejlepší bych řekla, ale těm našim se tam moc líbilo, strávili jsme tam celý den a před zavíračkou nechtěli odejít. 4 a čtvrt a malému je 1 a čtvrt, taky si to užil, ale on už dlouho chodí i leze a je hodně fyzicky šikovný, takže jde klidně na takové ty pulkruhové obrovské trampolíny. A největší zážitek byla jízda vláčkem a pak prolízání tanku

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:17

nonemy Jé, vážně? Kdy a kde to bylo? (Jestli už jsi mi to dávala vědět a jen si nevzpomínám, tak se omlouvám.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:23

Pinot Noir já viděla reklamu na farmapark Soběhrdy, nebyli jsme tam, ale přišel mi pro menší, měla jsem ho letos v plánu.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:41

Evaeva o tom jsem četla celkem negativní recenze, vysoké vstupné + placení za každou atrakci (i když zrovna nefunguje), bezplatně je kouknutí na zvířata (což našeho nezajímá). A nejsou tam ty vodní atrakce, ty jsou zrovna pro naše nejlákavější.

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:55

Evaeva Pinot Noir Tam byli pred tydnem pribuzni s detmi 4 a necele 2 roky a byli z toho hodne zklamani. Jak uz tu padlo, pry drahe, za vsechno se jeste musi priplacet a ty atrakce pry byly casto bud uplne nefunkcni, nebo nejak polamane nebo neudrzovane. Deti pry byly nastesti nadsene ze zviratek, takze jim se vylet nakonec libil, ale celkove nic moc. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 08:56

Pinot Noir jinak vodní atrakce jsou v Praze na Guttovce. Sice je to malinké, ale dá se tam zaskočit na odpoledne.

Mirákulum určitě zkuste, zrovna ten vodní svět tam býval veliký. Já jsem se tam se školními dětma už nikdy nedostala. A teď už jsou na to rozhodně velké. 

Co tam býval trochu problém, že to bylo hrozně popropojovane, takže dítě někam vlezlo a vylezlo o 100 metrů dál. Nicméně teď jsem četla článek, že to nějak vyřešili. 

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 09:26

Pinot Noir Hlavne mu napis svy tel. cislo na ruku,maji tam na to i naramky. Me se to hodilo,kdyz mi vbehl do bludiste s nekolika východy,kam lidi chodili s celovkama. Nebyla jsem ho tam schopna najit,pak mi nejaci lidi volali,jestli mi nechybi dite,ze je sice spokojeny,ale uz se jim zda dlouho bezprizorni. Vodni svet je tam bozi! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2020 09:31

Myrtila Pinot Noir tak to je škoda, přišlo mi to pěkné.