...mám úplně stejný příznaky jak Ty. A k tomu jsem dlouhodobě utahaná a permanentně nevyspalá
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko tak my teď máme totéž
. Plus teda velká rýma.
tak rozmýšľam, že s prichádzajúcou zimou sa budú musieť tie labáky utestovať k smrti. Však nádchu, kašeľ a únavu bude mať snáď každý druhý človek, obzvlášť keď decká chodia do školy ![]()
Vědět nic nechci. Budeme mít v práci nějakou studii na protilátky, tak možná se přihlásím
.
Proč ne? Vědět je dobrý... Já na protilátky šla - už jen že bych mohla bejt v klidu, aspoň do vánoc třeba... no zjevně nic, koronáč mě asi teprve čeká.
betsey Oni se utestujou rádi, je to myslím slušnej byznys
Ounz bingo:-)
Miru Můžu k vám do klubu s nevyspáním a příšernou únavou? Krk ani kašel teda ne, ale asi tak za týden a půl by mi vůbec nevadilo jít na nemocenskou... Potřebuju na chvíli voraz, od práce, od lidí, od všeho, jen já a kniha a kočka.
Tohle se mi z niceho nic objevilo (zadny mail). Na nic neklikam, smazala jsem historii. Co s tim?
crazydaisy já Apple nemám, co je to za okno, prohlížeč? vypadá to jako typicky phishing. Řekla bych, že viry a bakterie tam budes mit ve chvíli, kdy si to tam nainstalujes.
Prošla bych telefon nezávisle nějakým systémovým bezpecnostnim nástrojem, který máš v telefonu a uviděla.
crazydaisy objevilo kde? smazat, ignorovat
Help
Zmenila jsem dceri heslo na gmail a zaroven mela zamknuty telefon pres family link (vecerka az do rana)a ted se tam neda dostat. Bo je odhlasena. Odemkne se rano?
Nebo jak to udelat?
Na pristupovy kod rodice mi to hlasi vyskytla se chyba. Nevim, zda ma.wifi ale asi ano
continuity viktorka_od splavu Diky, smazala jsem to i celou historii. Prohlizec mam seznam (asi chyba, dam si pres safari google). Prave kdyz jsem si prohlizela neco na seznamu, tak se to tam objevilo. Jinak jsem si myslela a vsichni me v tom utvrzovali, ze iphone nepotrebuje zadnej antivirak. Ja jsem jen uzivatel, vubec tomu nerozumim, akorat vim, ze nemam na nic takovyho klikat, povolovat pristupy atd. Teda, byla bych v haji, mam tam vse, banku, karty, hesla ke vsemu atd.
crazydaisy bud v klidu.
viktorka_od splavu Ja tomu prd rozumim, tak i v klidu jsem, to vsichni kolem me strasi. Ty mas asi taky jablko ( tipuju podle hodinek), jaky mas prohlizec? Jo a kde se mne to stalo? V Brne, kde jsem na navsteve.
crazydaisy mne se stalo neco podobneho, z roztrzitosti jsem tam na neco klikla a prisly mi akorat nejake nabidky ze seznamky. Zapnula jsem si nejaky program od avastu (nemam teda jablko) a snad dobry, ale blby pocit jsem mela taky, pripadala jsem si jako pako![]()
Gatita ja jsem vyskolena od synu, tak jsem se snazila, abych na to pri sve sikovnosti jeste omylem nehmatla
. Prave zrovna nebyl nikdo na prijmu, kdo by mi poradil, tak jsem vyuzila mistni CML.
...to jsi skromná...![]()
Já, abych si fakt odpočinula, dospala se, tak bych potřebovala tak cca dva měsíce. Dva týdny volna - to je, relativní, odpočinek po pár dnech zas fuč, moje tělo až tak po 14dnech "zjistí", že fakt nemusí vstávat, jak je zvyklé a pomalu se zklidňuje na normálnější dobu buzení se. Atd. ...
Mam jeden.....
mam ucet u KB a napsali mi, ze chteji doklady o prijmu, vlastnictvi nemovitosti, pas a potvrzeni bydliste. Nemam problem s bydlistem a pasem, nicmene prijem a vypis z katastru? Mam u nich naprosto obycejny ucet kam mi chodi par penez, nic extra. O hypo ani pujcku nezadam.
Nevite nekdo jestli tohle muzou pozadovat? Napadlo me, ze se mozna zmenil nejaky zakon, ale pokud to nemusi mit ze zakona a bez toho ucet nelze mit, tak jim to nedam. Moc se mi to nelibi.
Jestli nekdo vi tak diky moc!
0zero7 taky mam ucet u kb(bydlim v nemecku)a nic takoveho po me nikdo nechce.Ani nechapu proc to chteji kdyz o nic nezadas.
0zero7 a jak to zdůvodnili?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.