betsey dcera skoro sedm let musí nosit krátké vlasy, protože se učesat nenechá, sukně a šaty taky nenosí, legíny a tepláky nemá pomalu ani na měsíc, protože díry na kolenech. Dokonce odmítá nosit i kalhoty - džíny do školy. Po velkém přemlouvání si vzala šaty na první den ve škole, vydržela v nich cca 2 hodiny. Už to vzdávám, já byla údajně taky taková. Největší trest pro mě byl, když jsem musela jít nastrojená s babičkou na pouť a nemohla jsem pořádně skákat na skákacím hradě
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak se to říká? To se ti vrátí na dětech ![]()
JankaM Sambo chtel jako malej nosit vsechno obnosene. To ma teda doted, ze ma radost z darovaneho po nekom, on teda nesnasi nakupy. No a dceri ted i o novych vecech rikam, ze jsou po bratrankovi ci sestrence, aby si je vzala, i o pitomejch kalhotkach!
Průkopník!
JankaM Jezis, to bude, my teď dostali "vynadano" od babičky, ze dite nenosí šatičky...já nevim, jsou jí tři měsíce, leží v kočáru, a to jsem se ještě snažila ji na návštěvu aspoň navliknout do růžový, protože nějaký řeči stran toho už taky proběhly
žluťásek mne se taky nedari mit deti a prislusenstvi tip top. A neni to tim, ze bych nechtela a byla nad veci. Ja bych i chtela, ale nemam na to nadani
. Dokonce ani u toho miminka mi to nejak nejde.
Potrefenáhusa starsi vzala na milost saticky ted skoro ve trech letech, ale aby je nosila doma/na zahrade/ve skolce, kdyz je pravidelne mokra a spinava a zabahnena... Pripadne saticky pres softshelky a mame tady peklicko jak vysite:D
rasaNori mne to peklo nepřijde, ty špinavý holcicky v satech pres derovany teplaky se mi libej, ale na tom ležícím miminu mi to přijde tak nějak zbytecny (a nepohodlný)
Potrefenáhusa doporucuju prestat se snazit![]()
Potrefenáhusa tak to kazdpoadne.
viktorka_od splavu No tak to už jsem si taky rikala, protože v lepším případě to nikam nevede a člověk je nasranej tak jak tak...![]()
Potrefenáhusa tak proč bys neudělala babičce radost, tedy na mimi je to blbost.![]()
Potrefenáhusa a co čelenku s háčkovanou kytičkou, máš? ![]()
Potrefenáhusa no presne![]()
Tak Betty tak ale Husa pise ze se snazi a babicka stejne prudi. potom je lepsi poustet to jednim uchem..![]()
Pinot Noir Myslím, ze trend čelenek babička naštěstí ještě nezaznamenala :-)
Potrefenáhusa ony zas ty babičky mají v lecčems rozum a tohle by nejspíš neocenila, to je pravda ;)
Takže zpětně - ženy, velké děkuji. Včera jsem provětrala klimatexovej "pulóvr", pod ním termo s krátkým rukávem a poprvé jsem si užila výlet bez vedro - zima deprese. Už nikdy se nebudu smát těm oblečkům. Dobře, možná trochu budu, ale rozhodně je v nich dobře. Dík
.
PayPal zavádí poplatky za neaktivitu. Kdyby měl někdo registraci jako já, ale skoro nevyužíval, tak ať není nepříjemně překvapený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.