nonemy Jeee,diky. Ja uz si ale ani ten ucet nepamatuju'
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja toho jsem se taky bála, tak jsem to šla radši hned prozkoumat a oddechla jsem si, když se mi podařilo přihlásit a zrušit ho. Jestli jsi skleróza jak já, tak tam máš nejpoužívanější email a nejpoužívanější heslo :) Přihlášení
rasaNori mne to peklo nepřijde, ty špinavý holcicky v satech pres derovany teplaky se mi libej, ale na tom ležícím miminu mi to přijde tak nějak zbytecny (a nepohodlný)
Dcera zacala chodit do lesni skolky a jednu takovou princeznicku tam maji- po stromech leze, do potoka spadne, roztrhane spinave leginy, ale tylova sukenka s trpytkama byt musi
je strasne roztomila ![]()
nonemy Děkuji, též jsem zrušila. Od roku 2014, kdy jsem se registrovala, jsem se tam nepřihlásila.
Kamaradka nam pro holky (3 a 1 rok) nabizi nestovice:) rikam si ze stejne podzim, virozy atd tak proc ne a kdyby to chytly tak bychom to meli aspon za sebou...Co na to zdejsi CML?
mnum Takovouhle dračí princezničku jsem taky mívala. Teď je jí 13, šaty na sobě měla naposledy loni v listopadu (na plese)
rasaNori jako nechat je schválně nakazit? Mně to přijde praštěný, nikdy jsem to shánění neštovic nepochopila ![]()
Hlasuju proti
žluťásek Mne to taky přijde prasteny, prej koluje dudlik ![]()
![]()
Dcera zacala chodit do lesni skolky a jednu takovou princeznicku tam maji- po stromech leze, do potoka spadne, roztrhane spinave leginy, ale tylova sukenka s trpytkama byt musi
je strasne roztomila
![]()
Sweet Potato ta moje to rozlisuje na ruzne prilezitosti: bud teplaky/softshelky anebo puncochacky a saticky. Dat to dohromady ji jeste nenapadlo :)
rasaNori mne taky kamaradka nabizela, ale nemusela jsem mit vsechno. Nevim no. Na jednu stranu lakava predstava, ze se to splachne na materske, ale stejne jsem to nedokazala, prislo mi divny se jit vedome nakazit.
rasaNori Radu nemám, holky to chytly zhruba ve stejném věku, ani nevím kde, opruz to byl, když to měly po sobě, asi zlatě najednou...
Gatita teda do toho bych taky vědomě nešla. Dceři byly tři, když je dostala neplánovaně, chytla je ve školce a tedy ten průběh bych nikomu nepřála. Taky byl podzim, virózy a k tomu ty neštovice - horečky 39 celých 14 dní, další 2 měsíce teploty kolem 38, boláky úplně všude, i v uších - neslyšela, v puse, v krku - nejedla - i dole, nechtěla pro bolest ani čůrat. Doma byla až do ledna, imunita ještě dlouho v háji.
Ne každý to má samozřejmě takhle, u kluka bylo pak jen pár pupínků a šlus, ale kdybych si to první dítě nakazila schválně a ten průběh se pak takhle zvrtnul, to bych neustála.
Liesel Pokud je jen trochu těžší průběh, dvě najednou fakt nechceš.
Záměrně bych do toho nešla. Malá malá je navíc ještě hodně malá, nevysvětlíš jí, že se nemá škrabat.
rasaNori vědomé nakažení taky nechápu. A holky jsou podle mě moc malé.
rasaNori já si zrovna nedávno říkala, že by mi nevadilo si to letos odbýt, mateřská, kroužky nejsou... Ale jestli bych je nechala takhle nakazit, to nevím.
rasaNori nesla bych do toho, u nas to mladsi nechytil od segry, byl mu tehdy rok a zpetne jsem rada, ze je prodelal az v 5 letech, kdy mel lepsi imunitu a taky se mu dalo vysvetlit, ze se nema drbat
nonemy Ďakujem za upozornenie, ha mam účty dva, to by úplne nepotešilo. Odkedy berie Deciem karty tak už PP ani nevyužívam.
Tak jo diky vsem, necham to prirode:)
rasaNori mě se neptej vůbec, dcera je očkovaná.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.