Prosim vas,jak funguje dame jidlo?budeme se muset zitra v brne neceho najist,tepleho,matka musi mit rezim. Napadlo me,jestli se pres to neda z tamejsi restaurace pres tohle objednat jidlo do auta,byt to nesnasim. Da se to platit kartou?nemam nic na placeni "online".
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu No, ale to asi vetsinou nemivaji ne, protoze chteji zadat o tu podporu, bych tak hadala.
Jiná Realita to je myslim jen dovoz na adresu a trva to nejakou dobu. Spis si najdi restaurace, ktere vydavaji pres okenko.
Karja V první řadě bych se zeptala (nebo zkusila vyšpiónit od kolegů), co všechno v práci akceptují k proplacení, jestli jen přímo provedené úkony, nebo i prodej kosmetiky nebo masážních prostředků, případně třeba dárkový kupón na masážní nebo kosmetické služby, nejlépe přesněji vymezený (např. "masáž lymfatická 0,5h" atd. ) Ten kupón by byl nejelegantnější řešení, spíš se bojím, jestli by to (jakožto služby budoucí, které se taky nemusí uskutečnit) v práci akceptovali. Prodej nějakých prostředků je myslím pro OSVČ bez rizika, pokud by byly zaslány např. poštou ( samostatnou výdělečnou činnost tyto profese nepřerušují, co musí, je uzavřít provozovny). Antedatování by taky mohlo projít, implicitní splatnost dle NOZ je 30 dní, jinak si obě strany můžou domluvit splatnost jinou (delší než 60 dnů jen s nějakým omezením).
Jiná Realita udelala bych to jak radi Kokoska zaparkovala u restaurace s okynkem (nasla bych si ji predem, maji to vetsinou vsichni na webu) a najedla se v aute tam. Dame jidlo chce adresu, nevim, jak funguji ostatni dorucovaci sluzby.
Karja no nevím na základě čeho ti prodá kadeřnice šampon nebo kondicionér aj. přípravky co tam mívají vystavené k prodeji. jasněže nemá drogerii, ale bez živnosťáku ti snad neprodá nic
Jiná Realita Takisto doporučujem priamo výdajne okienko. Okrem vyššie vykenovaného tak podporia priamo reštauráciu, dáme jídlo a jemu podobné služby si účtujú vysoké poplatky a reštaurácia na tom takmer nič nezarobí.
Kokoska paktofonika Lamicka to jo, jenže já se snažím vyhnout tomu, abych musela zajet do centra brna. dělám to jen ve stavu nejvyšší nouze. na žlutý kopec jezdím přímo z dálnice.
Jiná Realita tak mekac drive in:-)
Jiná Realita No jako kartou se tam určitě zaplatit dá a musíš teda zadat konkrétní adresu, na kterou to chceš doručit, a možná být připravena být i trochu časově flexibilní, ne vždycky ti kurýři jezdí na čas, obzvlášť kolem oběda jsou teď ty rozvážkový služby hodně vytížený. Co se zastavit ve foodcourtu v Campus Square? To je autem ze Žluťáku celkem kousek, nemusíš zajíždět do centra a odpadá to potenciálně krkolomný čekání na kurýra...
Jiná Realita tak to neporadim. Damejidlo se vzdycky jako prvni vec pta na adresu.
Hele, já myslím, že by to šlo. Buďto budeš parkovat u nějakého domu, tak prostě zadáš kurýrovi ulici a číslo domu, kde stojíš a hotovo. Anebo zaparkuješ nad Žluťákem na tom parkovišti na Vaňk. náměstí a kurýrovi řekneš, že jste tam. Dcera si občas nechávala doručit jídlo na koupaliště, prostě si přišla k bráně a hotovo. Záleží na domluvě. U toho parkoviště jsou i nějaký lavičky, tam byste si to event. mohly sníst.
Ginevra takhle jsem to myslela. že zadám adresu nemocnice.
Karoleena podle mě jsou food courty zavřené, dívala jsem se tedy jen na olympii. chci tam ještě raději zavolat, ale podle webu mi přišlo, že otevřený není.
viktorka_od splavu jako je to poslední možnost, ale mamka by to neměla jíst, ani mcwrap, který je nejménší zlo.
minule jsem koupila něco vegetariánského v uggo.
Ginevra Není, asi nejsou v provozu úplně všechna místní bistra, ale minimálně Bageterie Boulevard, Sklizeno, KFCčko jsou v take away režimu otevřený, co jsem tak zběžně zahlídla na webu.
Jo, tak to jo, já jsem považovala za foodcourt takovou tu velkou halu, jak je průchozí až dolů a jsou tam ty různé pulty s asijsou, indickou a různou jinou kuchyní. Sklizeno je otevřený určitě.
Ginevra Jo, ono je vlastně pravda, že v tom campusu je jednak ten foodcourt v pravým slova smyslu, a ten nejspíš zavřenej je, a jednak několik provozoven, který jsou separé, takže všechny tyhle jsou asi z kategorie těch, co dál fungujou aspoň jako výdejový okýnko.
Nebo zastav na Mendlově náměsti na parkovišti, to máš po cestě, Pivovarská restaurace určitě nějaký menu vaří.
Jiná Realita Ja si myslim, ze by ti to tam dovezli, kdyz zadas adresu.
Chodit ted na lecbu musi byt peklo, drzte se! ![]()
viktorka_od splavu Ted nevim, proc se bavime o prodeji zbozi, ja mam celou dobu na mysli sluzbu. Normalne budouci, ze si to predplatim.
Isca Dekuji, ja vim, co v praci uznavaji, jen jsem ted kvuli korone ,,narazila,, ze mi to kosmeticka nechtela nebo spis nevedela, zda ted muze fakturovat. Pokud je ta splatnost do 60dni, tak by to mohlo vyjit. Ted zkusim jeste jednu, co ma velky salon, i zamestnance, takze predpokladam, ze se v tehle vecech vyzna lip a mohla by mi to vystavit. Je to pres 8 tisic, to uz za nejake shaneni informaci a snahu vyjit mi vstric, snad bude stat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje