Karja ahaa, já myslela žes chtěla koupit právě nějakou tu kosmetiku, nedošlo mi že poukaz na stříhání. asi jsem to spletla s tím dotazem na dětskou kosmetiku:-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Jo to vis, konec roku se blizi a resty se nascitavaji:-D:-D. Ale uz jsem si i poslala na stavebni sporeni:-D, to vetsinou delam posledni den.
Karja Abych tě neuváděla v omyl - kosmetička , zvlášť pokud je neplátce DPH, může klidně vystavit fakturu za služby poskytnuté v září nebo začátkem října klidně v listopadu se splatností v prosinci - problém bude, když se to zaměstnavateli nebude pozdávat, neb dámy na personálmím, případně finančním, platí na kosmetice vždy hotově, a začnou do toho šťourat, jestli jsi tam fakt byla. Tady nevím přesně, jak to může vše probíhat, ze strany FÚ myslím problém nebude (ti jedou po nákladech, ne po příjmech), ze strany živnosťáku si nejsem jistá, každopádně kosmetička/masérka nemusí úplně stát o nevyžádanou pozornost třetích stran.
Isca To myslim, ze uz jsme asi jinde. Ja resila, zda neni problem ted fakturovat, kdyz maji zrejme prerusene zivnosti, aby kvuli jedne fakture neprisli o ten mesicni prispevek. Pokud muzou fakturovat zpetne, se starsim datem a dlouhou splatnosti, tak uz by se to vyresilo.Tak dekuji moc, zitra zkusim dat jeden telefon a uvidime!
Ja uz mela jednou zaplaceny rybarsky pobyt na nejakym hodne zapadlym ceskym rybnice, nikdo se tomu nedivil, ale myslim, ze me asi politovali:-D. Takze kosmetika neni pro nikoho na mzdovem zajimava;-)
Jiná Realita Kousek od Žluťáku je restaurace Monte Bu. Je to celkově dražší restaurace, ale zase by se tam dalo vybrat něco pořádného. https://www.monte-bu.cz/jidlo-s-sebou.php
Podle navigace bys to našla. Je to kousek, mimo centrum, vaří tam dobře. Je tam i parkoviště před restaurací nebo případně vyzvednout a vrátit se k nemocnici.
Karja když to datuje ještě do října, tak i kdyby byla plátce DPH, klidně může. DPH se za říjen platí a hlášení se posílá až do 25.11.
Kokoska Dekuji;-)
Jiná Realita mozna blby napad, ale co pripravit obed doma? Treba polevku do termosky a druhe jidlo do krabicky a termotasky. Ja to tak kolikrat resim, kdyz nevim, jestli se da nekde dobre najist.
Ten bonus je pro ty, kdo nepřerušili živnost.
continuity prosim te mam dotaz z ranku it, mame doma kupodivu wifi a kdyz cokoliv hledam na netu, tak ze mi to potom vyskakuje jako reklama me az tak netrapi, ale ze to vyskakuje i muzi na jeho pc me teda dost dere... Adblock mame oba, da se s tim neco delat nebo fakt uz neutajim lautr nic? :D
Dalia digitálnym teplomerom si meriam teplotu v uchu a vtedy je to (viac-menej) presne
asi bych si to mohla najít, ale nevíte někdo, kdo nahradil Witovskou v Událostech? včera tam byla nějaká nová moderátorka a nějak jsem přehlédla, kdo to byl... (a nevybavuju si jí ani např. z Regionů apod.)
Dalia digitálnym teplomerom si meriam teplotu v uchu a vtedy je to (viac-menej) presne
Já jsem si po svém dotazu našla článek na toto téma a psali tam, že digi teploměr měří přesně například pod jazykem nebo v konečníku. Pokud s ním měříme v podpaží, pak je prý třeba ignorovat pípání a nechat ho tam déle - cca 10 minut.
Magráta Včera jsem zrovna zprávy neviděla, ale zato na instáči jsem zaznamenala tohle:

Karoleena Děkuji, tak to byla ta vlevo
Dalia áno, synovi meriam v konečníku, ale sebe v tom uchu to mám odskúšané už niekoľko rokov
Mm blbý dotaz. Když jsem si objednala něco ze Zary, je to zaplacené, mám to na prodejně, ale už to nechci, mezitím jsem to viděla u kamarádky. Vrátí se to nějak automaticky nebo musím tu objednávku někde zrušit? Psali mi, že sice je zavřeno, ale že zboží si můžu vyzvednout.
rasaNori no spíš jestli nejsi na nějakém spolecnem PC přihlášena třeba do emailu ( seznam, Google) zároveň s muzem. Přes to se to páruje, a pres cookies. Ad block jenom omezuje ty vyskakovací okna a reklamy, co hledáš se ukládá dál, to úplně nesouvisí.
Renusatko nevim jak Zara, ale nektere eshopy maji moznost zrusit objednavku. Nekde v uctu se to tam da zakliknout. Zkusila bych takhle, pripadne napsala na zak.podporu, ze rusim..
Pavlena Vrátit jde jen to, co už jsem vyzvedla, jinak jsem nic nenašla. Zkusím ještě asi zavolat do obchodu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje