viktorka_od splavu MP Meri já ty výrobce fakt nechápu, že nejsou schopni/ochotni jet tři výškové řady. U konfekce z tkanin se občas nějaká prodloužená nebo zkrácená délka objeví, ale u pletenin je to děs. Jakou to má logiku čím delší, tím širší
. Chudáci štíhlí dlouhání nebo normální prcci.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žluťásek já si je vzala "jen na vyzkoušení" protože jsem počítala s tím, že mi budou malé, ale ony mi sedí líp, než farebare, který jsem počítala že si nechám a stojí 1/3 že.
Takže teď nevím, který si nechat, protože ty zaqq jsou kromě strašné ceny zbytečně teplé a mám strach z té nepromokavosti ale zas ten pocit v nich... Kdybych nebyla mrhna a objednala si rovnou jen ty farebare, tak bych s nima byla spokojená a bylo by to jednodušší ![]()
Sairon já mám ty farebare, jsou moc fajn. Už teď je nosím s tenkýma ponožkama, z postavani s malým dítětem mi mrznou v nízkých nohy. Loni jsem je nosila mimo mrazy i v zimě, s merino ponozkou a koupila jsem si i merino vložku s alu vrstvou. Na chození šly klidně i v mrazu, ale na hřišti mi v nich byla zima.
Když na eshopu u výrobku píšou: "Již brzy", tak mám čekat, až to naskladní?![]()
Sairon zkousela jsem ted u kamaradky Groundies a byly bozi, ale jen tenisky, nevim jaky maj jiny modely
Když mám pracovní smlouvu na částečný úvazek, bude ošetřovné také kráceno? Nebo platí těch min. 400 Kč denně? Děkuji.
JankaM co jsem se včera docetla, těch 400 se vztahuje k plnému úvazku.
Zeptam se k tematu tech prerusenych zivnosti. Muze ted vubec kosmeticka/maserka atp. vystavit fakturu? Mam totiz v praci poukazku na nejake ty benefity, myslela jsem si, ze si to dam prave na tyhle potreby, ale ono to ted asi nepujde, co?
Mám jeden blbý... koupila jsem si kozačky, vzala jsem svoje číslo, ale noha mi v nich neuvěřitelně klouže - jak mají vzadu ten rovný profil, pata nemá, o co by se zachytila a je to skoro jako chodit v pantoflích. Myslíte, že by pomohlo menší číslo, nebo je to střihem boty a nezbyde, než je vrátit? Zkusila jsem do nich strčit vložky, ale skoro bez rozdílu, klouže to stejně.

Hwi pokud jsou ti dobře, tak menší cislo problém nevyřeší. Budeš mít akorát stlačené prsty a bude ti zima.
Když si vezmeš tlustou ponožku stane se co?
Hwi Chápu dobře, že pata klouže směrem nahoru? Co tam nalepit nějakou opatěnku nebo gelový proužky (mají myslím v DM)?
Karja Imho pokud nemá přerušenou živnost (což je ještě něco jiného, než že teď nemůže stříhat/masírovat), tak fakturu vystavit může. Např. kdyby prodávala dárkový poukaz nebo nějakou kosmetiku.
Karja taky ti může na ti fakturu napsat dřívější datum, pár dní před zavřením.
continuity Klouže to taky...
coralline Opatěnka mě napadla, ale nebyly úplně nejlevnější a říkala jsem si, že muset si za tu cenu ještě vypomáhat se mi moc nechce.
Tak je asi pošlu zpátky, ale je mi to líto, nějak mám problém si vybrat, málokteré se mi líbí.
Karja jednak nevím, že by splatnost byla nějak zákonem daná, naši milí klienti mají ve smlouvě nekdy i 3 měsíce. A pak, když se dohodnete se, že tě kvůli tomu nebude popotahovat, účtovat ti penále z prodlení a soudit se s tebou, což určitě nehrozí, můžeš zaplatit i po datu splatnosti.
Aranel dlouho, předlouho! ![]()
Aranel Jj, ja vim, ale u nas v praci by to po splatnosti neakceptovali. Takze spis by to s tim zpetnym datem musela nastavit treba na sestitydenni splatnost a to asi jde;-)
Karja já myslím že pokud má kadeřnice živnost i na maloobchodní prodej, tak může prodávat furt dál?
protože kosmetika a drogerie mají výjimku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje