continuity jo mame sparovane pres google telefony.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori no tak tam je zakopaný pes, pak už je jedno,jestli máte společný WiFi router.
continuity rasaNori no a nepomohlo by nakupování v anonymním okně?![]()
Zu to možná jo, ale to pak musíš pořád, i vsechno vyhledávat.
Zu continuity nasadila jsem system matenik, vyhledavam kde co:D
nevíte někdo jak odstranit/zmírnit chlupatění mikinošatů z teplákoviny??
Materiál fajn,tlusťoučké,nevytahují se...ale rub pouští chlupy děsně...vyprání samozřejmě nepomohlo,vyprala jsem je naruby....grrrrr a díky za radu
Maureen jo, tak to by mě taky zajímalo! Mám stejný problém. Třikrát jsem je vyprala, myslela jsem že sušička pomůže. Asi je to trošku lepší, ale pořád žádná hitparáda. Jsem zvědavá jestli někdo poradí.
EDITH4B jeste mne napadlo to "okousat" tím odchlupovacím strojkem?...ale byla by to děsná práce
Maureen to mi přijde asi až moc drastický, mě teď napadlo ojet to tím odchlupovacím válečkem...
EDITH4B zkoušela jsem-nepomohlo...jo,ten strojek je asi moc...
Maureen jedno moc druhý málo
Tak třeba někdo poradí.
Maureen nemáš takový ten kamínek na kašmír?
Vypadá to trochu jako pemza, jen je to jemnější. Ten ty chlupy setrne oddělí.
Maureen Asi tě nepoteším, ale jednou jsem si koupila mikinu, co dělala to samý a chlupatění sem odstranila pouze vyhozením té věci
continuity aha,ten kamínek nemám..ale zkusím,dík
Ounz tak s tím jeste počkám
..je nová...ale jako štve to dost
Chtěla jsem se CML zeptat na radu - potřebuju novou pánev. A koukám, že se to tu nedávno řešilo. Dosluhuje mi, resp. začala se uprostřed trochu olupovat má stávající (po 10 letech, takže myslím, že to byla dobrá koupě). Doporučujete tady značku Woll, já měla BAF (jen tedy větší průměr). A teď nevím, mám koupit tu samou nebo zkusit právě Woll? Nemá tu někdo nějaké novější zkušenosti se značkou BAF?
Keď idem niekam autobusom, kde sa nastupuje cez predné dvere a hlási zastávku a prikladá lítačka, tak môžem i s lítačkou v mobile? Scanuje sa to tam niekde?
fija rodice maji celou sadu BAF a jsou spokojeni, jen na jedne poklici praskla uchytka, jinak po nekolika letech denniho zaprahu vse OK. Me teda vzdycky znova prekvapi, jak je to tezky, ale tak ty uz vis, co cekat..
paktofonika přikládá se to ke čtečce u řidiče
paktofonika přikládáš mobil, ale momentálně je nástup předními dveřmi v Praze stejně zakázaný, takže se nepřikládá nikam nic.
moora Pinot Noir Ďakujem. Takže sa neplatí? Teda tam kde idem sa nedopláca, ale ostatný idú zadarmo keď sa nenastupuje prednými dverami?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje