Co mám koupit kamarádovi, který si může koupit co chce, za opravdu velkou laskavost? Myslela jsem víno, ale on asi moc nepije. Tak parfém, co když se netrefím do vkusu? Čokoládu, měla jsem v hlavě Janka a teď jste někde psaly, že to není úplně ono. Tak už nevím. Někdo odtud vyráběl čokoládu, že? Ale kdo?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 no prave! Uka lampu (klidne v design vlakne, ja si tam ted vybrala do loznice jednu cernou co se "prikousne" na nocni stolek (stolicku ehm).
moc nemuzu vymejslet, je to podnajem. Tak Jim to extra zvelebovat nebudu. Spis kosmeticky:)
Mirka a neocenil by nejakou domaci pozivatinu? teda pokud nema vlastni kucharku;-) celkove jidlo/piti je vdecny. nebo rum:-) ten se nemusi vypit nejak rychle, i pro nepijany ok, jestli neni vylozene abstinent. parfem bych cizimu muzi nekupovala to mi prijde hrozne osobni, pokud to nema byt zamer
Mirka Lahev superkvalitního raritního rumu nebo whisky. To se nezkazí, přinejhorším to podědí děti :-)
Ginevra Řvousenka - díky! ano, čokolády vypadají krásně.
viktorka_od splavu - známe se přes 40 let, celé rodiny, jeho manželka byla na gymplu moje nejlepší kámoška, tam by parfém v pohodě obstál, jen kdyby se mu líbil. Domácí jídlo ne, manželka vaří a on moc nejí, a moc není doma.
andulka01 Taky jsem na to už koukala, ale s tím alkoholem... nevím, no, jo synek by mu to vypil určitě.
Jsem asi měla napsat, že je lékař a tak se obávám, že těch lahví dobrého alkoholu a všelijakých podobných pozorností, bude dost. Kdybych aspoń věděla, že má čokoládu rád.
Mirka v tom pripade bych se zeptala manzelky:-)
Mirka A co jeho jménem podpořit nějaký dobročinný projekt v jeho oboru? Třeba Cesta za snem, Dobrý anděl, Paraple
Mirka Pokud bys chtěla něco čokoládového, lobuju za své oblíbdné pralinky Krystyjan
https://kristyjan-chocolatiers.cz/
(Edit, aha, dočítám)
andulka01 to zní zajímavě!
Sweet Potato díky, kouknu i na ně, aspoň něco malého by dostat do ruky měl.
Sweet Potato nemají eshop a dceru tam posílat nechci, nejezdí teď do centra.
Mirka Aha, že neposílají, mne vůbec nenapadlo.
A co takhle originál švýcarský nůž Wenger s pořádnou výbavou?
Sweet Potato ale i stránky mají moc pěkné.
Ginevra to by taky mohl ocenit. Hodně sportuje, jezdí na jachtě, potápí se - díky!
Mirka Ahoj! Jsme Misinacokolada.cz jak psala Řvousenka
Pro chlapa muzu doporucit treba 70% cokoladu z Salamounovych ostrovu, ktera chutna po kouri z uzeni a olivach. Nebo treba nasi nejnovejsi ocenenou Sametovou (3* - nejvyssi oceneni - na letosnich Great Taste Awards) coz je 65% cokolada z bobu z Tanzanie zdobena bilou cokoladou se sipky. Ma tematicky obal, zacaly jsme ji delat vloni jako limitku k vyroci revoluce a nejak se ujala... (fotky na obalu fotil Misin manzel)
Mirka v tom případě se podívej ještě na multitooly leatherman - je to celkem luxusní věcička, doživotní záruka a tak. Takovej hezkej dárek pro někoho, kdo má všechno.
Já jsem před pár lety jeden Leatherman koupila a musela jsem ho vrátit - krabička lehce odrbaná, po vybalení na mě vůbec nepůsobil jako novej, jako dárek to nešlo použít. Asi záleží, kde se objedná.
Ginevra no to asi není problém leathermanu jako takového. Kupovala jsem jich už několik a se žádným nebyl problém.
Muž u jednoho ulomil zavlacku na pásek a vyměnili ho bez řečí celý za nový.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje