Ginevra my kupujeme nože zpravidla v Mikovu a teď jsem na jeden koukala a píší, že ho mohou vyrobit i pro leváka a on je přeučený a nevím, ve které drží nůž. Jsem zas na něco narazila
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mirka muž je přes nože maniak, nejvíc si chválí spyderco.
A švýcarský nůž má u sebe taky a je často v kurzu.
(Pilníček jsem občas využila i já) ale těch * nutných věcí * je tam hodně
Catherinne díky.
díky všem, ty nože a multinástroje by mě nenapadly a on je trochu hračička.
Sweet Potato Že si někdo dá práci s tak úžasnou stránkou a pak neprodává online!
Mám strašnou chuť na něco luxusního a doma jen nějakou mizernou Lindtku.
Sweet Potato Ano a dej vědět! Tady by měli odbyt ![]()
Sweet Potato Manželovi taky moc nechutná, já v létě chodím k nim do krámku na jejich čokoládovou zmrzlinu a když nemají, tak na máčené pomeranče v čokoládě
.
paktofonika nepodléhej panice :)
No škoda, že si nepřišla s tým, že kaleráb je život ohrozujúca zelenina, alebo zeler! To by sa mi doma argumentovalo ![]()
paktofonika depa, ty sou zdravý! Ale dneska sem si koupila dvě kila mandarinek (na horší časy žejo), abych tu šla neohroženě příkladem
Ounz Takže až se dlouho neozveš, tak víme....![]()
paktofonika depa, ty sou zdravý! Ale dneska sem si koupila dvě kila mandarinek (na horší časy žejo), abych tu šla neohroženě příkladem
Klasika. Tie najneobľúbenejšie potraviny sú vždy veľmi zdrave! :D
Aranel no do blbejch dotazů určitě ne ![]()
paktofonika ale nesmí je jeden vdechnout. To sou pak rázem nezdravé
Tak jsem vyslala posla a pan (Kristy) Jan byl vyzpovídán, důvod neexistence eshopu je celkem nepřekvapivý - teplo - od jara do podzimu by prý nedokázali zajistit, že pralinky dorazí bez újmy.
Ale když budeme něco potřebovat, máme zavolat a kamkoli nám to zaveze. (Obávám se tedy, že taková Olomouc asi pod kamkoli nespadá)
A když už se tam muž stavil, donesl pár kousků na otestování - povidlový koláč, mrkvový dort (ty bych si teda odpustila) a svařák!

Sweet Potato krásné je to. Jsem si říkala, že by asi dopravou utrpěly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje