![]()
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Miru Já myslím, že mandlové by do kávy šlo, rozhodně mi tam přijde lepší, než třeba to kokosové. Možná nějaké ovesné nebo rýžové? Ale mandle mají nejvíc tuku, možná by se nejvíc mohlo chuťově blížit té smetaně....
...hmm... To Ti naprosto rozumím...
Prostě je to závislost, ta typická, slastná chuť/kombinace...
A jo, taky spíš zkousnu hořkou kávu(jako piju běžně, ale je to polovina požitku), ale pochutnám si nejvíc na té se smetanou
...dík. Tak to zkusím...
Miru A mně zase ta smetana v kafi nejede, je pak moc těžké, mastné. Prostě sto lidí, sto chtí.![]()
...jj![]()
Miru ja si mandlove mleko s velkou chuti koupila(mam rada i normalni)a skoncilo vylite do drezu.Jezis to byl hnus.A hodne me prekvapilo,ze nekomu pripomina marcipan.(ten miluju)
Kafe by se tim jen zkazilo a nejradsi mam 7,5%v plechovce.![]()
dík![]()
Zarinya Haha, jo, je to peknej hnus ![]()
Ja to teda za ty prachy spotrebovala, ve vlockach se to ztratilo, ale asi to znova nepotrebuju.
ja to urcite znovu nepotrebuju.![]()
Zarinya Asi jsi měla velká očekávání stejně jako já.
Kokosovy mliko si Kokoska do kafe klidne da! ![]()
A kdysi jsem jedla ryzi varenou v kokosovem mleku a bylo to moc dobry. Ale byla tam jeste nejaka dalsi prisada, kterou nam nechtela pani rict, a pry trochu coly.
Sweet Potato zklamani bylo taky velky.![]()
Miru ja mam pocit, ze do kavy bylo nejake specialni z dm, myslim ovesne?
Jinak si nemyslim, ze ta rostlinna mleka maji nejake specialni dobre ucinky, ze by se vyplatilo je pit lidem i kdyz mleko muzou (intolerance, presvedceni..)
Treba zrovna ryzove ma v sobe vylouhavaneho i dost arsenu, ktery je bezne v ryzi.
...taky děkuju...![]()
Já si to mandlový mlíko koupila na substituci, kdyz jsem mela low-carb záchvat, to alpro v sobe ma nula nula nic.
Mlieko nepijem už dlho, nikdy mi nijak zvlášť nechutilo, používala som iba pri príprave pudingu, kaše a pod. Tak som skúsila nahradiť. Zo všetkých možných rastlinných mi najviac chutilo Nemléko mandľové a makové. I mandľový nejogurt je fajn. Mala som mandľové i DM a Alpro a brrrr... A ešte mi chutilo sojovovanilkove zbDM, to bolo ale sladené, to preto. Teraz už nepijem žiadne a nechýba mi a asi to tiež nie je úplne najzdravšie.
dite si preje k vanocum cesaci hlavu. mame ale extra spatnou zkusenost s takovou z hrackarstvi. v krabici byla nacesana krasne, ale mela vlasy jenom z vrsku hlavy. tak jsem zistila, ze se delaji cesaci hlavy pro kaderniky, tady si myslim, ze by to snad vlasy pricetne hustoty mohlo mit.
mate holky kadernice Catherinne nebo EDITH4B nejake zkusenosti s temi levnymi kadernickymi do cca te tisicovky? ondulovat to nebudeme, jenom zapletat.
cena zas o tolik vyssi neni nez ty babyborny, nekdy i nizsi.
continuity jednou v jedné práci taková hlava byla, nějaké copánky se ji pletly, ale jinou zkušenost nemám, chodím na školení, kde jsou živé modelky. Jednu dobu jssm přemýšlela, že si ji koupím na zkoušení drdolů a tak, ale ony se ty syntetické vlasy češou úplně jinak než opravdické, tak z toho sešlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje