"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online žluťásek
8814 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 10:38

Jeden mimořádně blbej dotaz: kde by se teď tak dal koupit přímo krém na boty? Nechce se mi objednávat jednu věc z eshopu, jejíž cena bude nižší než doprava.

Mám vymeteno. To se asi v drogerii neprodává, domácí potřeby to taky nebudou, nějakej jinej nápad nemáte? 

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 10:41

žluťásek Drogerie něco mít budou, začni tam. Ale asi to bude slabší s barvami, dm mi ukazuje neutrální a černý.

Offline dorota
1223 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 10:46

žluťásek V DM mávajú, niekedy majú aj v Lidli (vtedy, keď majú akcie na rôzne čistiace prostriedky). 

Online žluťásek
8814 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 10:48

Emi no vidíš jak jsem blbá, ani mě nenapadlo koukat do eshopu, jestli to mají. Brouzdala jsem po netu, ale nabízelo mi to samé obuvi a sporty. Díky, zkusím Rossmann nebo DM

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 10:50

barbucha já mám hodně nevýrazné obočí které si musím vždy namalovat (hned vypadám o 200% lépe), tak jsem hledala co s tím a našla tento salón. Jsem rozhodnutá, že na permanentní makeup obočí půjdu tam. Líbí se mi, že to vypadá přirozeně a ne jako namalované fixou (po čase by měl ten pigment mizet, píšou tam tuším o obnovování cca 1x za rok). Ale objevila jsem je když jsem byla těhotná, pak v létě a v září krátce po porodu a teď když by to už z mojí strany konečně šlo, to zase nejde...  

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:26

mnum 

Se mi to nechce otevřít. Ale podle názvu salonu bych tomu moc nevěřila

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:29

žluťásek nebo nějaký hypermarket, kde mají obuv, např. Globus

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:35

barbucha co je špatného na salonu pojmenovaném podle příjmení? Ty stránky vypadají moc dobře, předám mamince, díky mnum 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:37

Malenge 

Že je to zřejmě ruskej podnik. A ruskej vkus (nebo styl) mi není moc blízkej, tak bych se bála jak dopadnu, to je vše.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:43

barbucha tak to pak zkus omrknout, až se ti ty stránky otevřou. Nevypadá, že by jela zrovna ´ruskej styl ´

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 11:59

Malenge 

Zkusím, ale asi až doma, tady se na některý stránky vůbec nemůžu dostat... rozhodně by to ale chtělo vidět výsledky naživo (u kterýhokoliv salonu samozřejmě), fotky si stáhne každej jaký chce... pokud s tím máš pak nějakej ten pátek chodit

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:03

mnum v tomhle salonu jsem několikrát byla na lehké úpravě a pozorovala jsem zákaznice na permanentním obočí. Výsledky byly různé, něco jemné, něco na můj vkus výraznější, ale jak jsem pochopila, míra se řídila přáním zákaznic. Mně to vždy udělaly krásně.

Teď chodím sem , taky jen na krátkodobou úpravu. To pudrové se mi moc líbí, ale sama se permanentní úpravy přece jen trochu obávám. Btw. jsou to taky (Bělo)Rusky :)

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:14
Reakce na barbucha:

Malenge 

Že je to zřejmě ruskej podnik. A ruskej vkus (nebo styl) mi není moc blízkej, tak bych se bála jak dopadnu, to je vše.

​ano, pani majitelka i jeji zamestnankyne jsou asi z Ruska, nebo Ukrajiny, nevim. Kdyz ti staci jmeno majitelky na vytvoreni nazoru, aniz by ses podivala na jeji praci, ja ti nic nenutim Ja jsem tam byla zatim jednou na uprave a barveni oboci a pozadala jsem o jemnejsi vzhled a bylo to super,  akorat mne nabarvene oboci vydrzi max. 5 dnů /z ruznych salonu/, a to je pak trochu drahy spas.. Na strankach koukam ze moc vysledku svoji prace nema, ale na fb nebo instagramu je toho hodne.  

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:18

Tulipe deklaruji ze vysledek se ridi pranim zakaznice, nekdo je zvykly se vyrazne licit a tak o uplne prirozeny vzhled nestoji. Taky na fb ma casto fotky bezprostredne po a pak po zhojeni, ono se to vzdy jeste trochu zjemni. A pak za nejakou dobu doporucuje udelat korekci, protoze kazdeho kuze asi reaguje trochu jinak .. Ja uz jsem rozhodnuta, barvit denne nebo chodit na barveni 1x tydne me neba, tak to risknu a snad si nebudu pak mlatit hlavou o zed

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:24
Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:28

barbucha jinak, nez jsem vubec napsala o tom salonu, jsem chvili premyslela zda to sem vubec mam psat, jako prvni mi napadlo ze budes reagovat ve smyslu ,, od Rusaku nikdy nic"  

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:35

mnum Tuhle paní sleduju na insta a je mi moc sympatická. Já teda o PM ani neuvažuju, jen mne tak nějak zaujala. To co dělá, je fakt hezký, decentní, nijak přehnaný. A líbí se mi, že dělá jako PM bradavky pro ženy po amputaci prsů, zadarmo. A moc hezky. 

Online mnum
2141 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:48

Jennyfor

ano, jeji prezentace na socsitich je moc sympaticka :) a za ty bradavky ji patri

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:51

barbucha Já chodím na nehty, kosmetiku a pedikúru do podniku, který patří paní původem z Ukrajiny. Žádné Marfuši jsem tam nikdy nezahlédla. Ona osobně dělá i obočí a takové věci, moc tomu nerozumím, ale co jsem viděla, vypadá asi dobře.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 12:55

Sweet Potato 

Já netvrdím že všechny stojej za starou bačkoru přece. Na Ukrajině například dělaly manikuru moc pěknou, jako technicky (když jim člověk včas zatrhnul umělecký záměry ). Ale naslepo bych do toho asi nešla, to je vše.