Teda vás s těma ekzemama fakt lituji, to je peklo. Ať vám alespoň něco zabere.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir já se Protopic mazala dva roky zpět, prosinec, leden pořád, každý den a až tak v březnu jsem ho začala pomalu vysazovat. Na řadu lékařky z kliniky pro atopické pacienty. Tak to ještě zkus. Mazala jssm oční víčka
Další záznam do zubního okénka. Jennyfor měla asi pravdu a měla jsem bloklou celist, jak jsem v patek u zubare otevrela tlamku dokoran, tak to uplne povolilo. A z diry mi pri vyplachovani vytekl nejaky heges a povolila i ta bolest pri skusu. Kez to vydrzi, kez to vydrzi, kez to vydrzi......
Zaujala me to info o tom, ze nechavat zub otevreny se nema. Snad vsichni kolem, co takovy problem resili odesli s otevrenym zubem. Zajimave.
whiskas co ta sukne?
tzaziki to bude uz dobry ![]()
Prosím vás poraďte kde kúpiť legíny na cvičenie pre nízkych (petite), majú dakde takú radu? Zháňam sestre pod strom.
nezkoušel jste někdo v lednici elektrolux měnit žárovku? Jak se sundavá ten kryt na světlo, nejde mi to..
Zarinya Prosím tě, zatím nic. Byla jsem si ji vyzvednout v sobotu - dle webu měli mít ve výdejně otevřeno do 18.00. Přišla jsem tam ve 13.10 a paní akorát zavírala krám a že už má udělané papíry atd. a ať si přijdu v pondělí. Takže sukně bude až zítra.
Ounz skús podľa typu vygooglit návod k chladničke, tam by mal byť postup výmeny.
paktofonika no, já ji právě mám tak dlouho, že už typ nevím. Na tom sem při googlení skončila.
Ounz mame taky EL, ma u krytu zarovky sroubek. Kdyztak najdi v lednici stitek s typovym cislem, podle toho by se navod snad nasel. My ten stitek mame vedle dolni misky na zeleninu, chvilku jsem ho hledala, nez me napadlo ji vytahnout :)
Ounz aha, tak snáď pomôže rada Kokosky.
V návaznosti na můj minulý dotaz na zaslání do Japonska (kdyby to někoho zajímalo, opravdu nakonec nejlevněji vyjde poštou), bych se chtěla zeptat, co bych jako malou pozornost mohla vložit do balíčku z ČR do Japonska?...dovolím si zmínit Garfie
Nejedná se o žádný osobní vztah, budu posílat zakoupené zboží, ale stejně když bude balík putovat takovou dálku, chtěla bych do něj něco místního přiložit...nějaké pohlednice? Nějakou místní sladkost?
Kokoska už sem našla šroubek (na radu kamarádky), ale děkuju moc :) já už našla i něco, co vypadá jako čislo a je tak stará, že už na to neprodávaj díly
, ale myslí žarovku koupím i jinde. No každopádně se blíží doba nutného nákupu nové lednice, chjo
tarra Sladkostma bych se asi nezdržovala, to, co je tady dobrý, tam mají taky :-) Moc to nepřeháněj, dárek je závazek, fakt nějakou hloupost, nějaký hezký pohled by byl určitě fajn.
Mrakoplas zkus reebok
https://www.reebok.cz/petite-women-tights
Mela jsem od nich kdysi teplaky pro ustreleny kecky![]()
Garfie Dobrá tedy, kouknu na nějaké pohledy ČR+z mého města, díky
Gatita díky, pozriem!
Mrakoplas adidas má petite. https://www.adidas.cz/petite
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje