Karoleena tak ono v padesáti když by měl jinak výhledově klapačky a kosti (a prachy:-) na to má, proč ne. není to napořád, jenže i kdyby to měl do šedesáti tak holt pak ty klapajdy už nějak zkousne, na příštích 10:-P, kdežto si představ že ty bys je měla od třiceti do osmdesáti
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pražáci a okolní, kde kupujete chvojí na zakrytí záhonku? Se mi to nějak rozrůstá a pět větviček za padesát, co se prodávají k dekoračním účelům, se mi moc nezdá.
Pinot Noir Škoda, že jsem na druhé straně Republiky, pokáceli jsme tři smrky, to je chvojí! Poslední roky už nic nepřikrývám, zbytečná práce... nebývá u nás zima![]()
Vy co krmite ptaky a chcete nekam odjet to delate jak? Mam obsypany strom a vim ze tu treba cely vikend nebudu![]()
Stinvlka škoda, letos bych to zakrýt chtěla, hodně věcí jsem zasadila letos, tak by to nějakou ochranu chtělo.
Pinot Noir jj a navic i kdyz moc nemrzne, tak treba hortenzie mi omrznou i prikryty. si rikam jestli by to netkanou textilii nebylo lepsi?
Pinot Noir našla sem tohle
https://www.zahradnistredisko.cz/nabidka-chvoji-vetvicek-mechu/
a pak nabídky na bazoši, zadala sem chvojí praha na googlu. Měla sem i odkaz, ale smazal se mi příspěvek. Jen sem zkusila googlit, abych pomohla, jestli už si tohle projela, považuj můj příspěvek za obsolentní..
Když jsem dostala náhradu škody od pojišťovny za něco rozbiteho v kuchyni, budou nějak kontrolovat jestli tu věc vyměním? Je to moje povinnost? Nijak to nebrání funkčnosti té věci.
JankaM rozhodně nic kontrolovat nebudou.
Garfie Kafe/čaj do skla jsem vždycky nesnášela, obvyklo to nemělo ani ouško, držet se to nedalo, pálilo to, vrr.
Ale ty dvojstěnné na espresso mám taky ráda.
Pinot Noir Příští týden kácíme dvě tůje, kdybys chtěla. Klidně je ořežeme i dřív.
Mám taký trapneblby dotaz, ako tráviť čas v podstate cudzom meste od skorého rána do popoludnia, keď reštaurácie a pod sú zavreté, do obchodoch sa snažím nechodiť a vonku je zima? Ide o 1 deň
Sweet Potato to by bylo super! Netřeba to nijak uspěchávat, zatím je počasí OK. Napíšu SZ.
viktorka_od splavu keře by se textilií určitě zakryly dobře, dosud jsem to tak dělala. Ale s ležatými záhony (nebo já mám osázené tvárnice, je toho dlouhý pruh, plus jahody v tvárnicích) je s textilií děsnej voser, bere to vítr, když to zatížím kameny, ty zas berou děti, když okraje zatížím zeminou nebo kůrou, chodí do toho sr.t kocouři... To chvojí mi připadá lepší (i když moc zkušeností s ním taky nemám).
Pinot Noir Nevím, co přesně na těch záhonech je, ale přijde mi celkem zbytečné i novou výsadbu zakrývat chvojím. Zakrývám roky jenom růže (a ani ty už ne všechny), případně hortenzie (a tam je to stejně většinou nakonec jedno, zmrznou spíš na jaře než v zimě).
letfenixa o aké mesto sa jedná? Múzeá, galérie a knižnice už su otvorené tak ak v meste sú, by som ich preliezla.
Mrakoplas fakt sú otvorené? To mi uniklo. Je to Martin, tam je toho dosť.
Mrakoplas tak nič, galéria a múzeum sú v pondelok zavreté
Estara no právě růže, hortenzie, jahody a všelijaké bylinky a malé rostliny v těch tvárnicích, to je ekvivalent květináčů, akorát nepřenosných, a ty vymrzají poměrně spolehlivě.
Prosím, kdo znáte - jak chutná grappa.?
A pijete někdo kávu Lavazza d´Oro - jaká je.?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje