rasaNori Já nějaké plyšáky prala (na dvacet minut) a do sušičky jsem to pak taky vrazila. Spotřebiče i zvířátka přežili :o)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori Plyšáky běžně peru i suším.
rasaNori To je krasnej drak! Ne že mu ublížíš ![]()
rasaNori Ja prala nedavno vsechny plysaky a susila v sussicce. Z tech 40 kousku se nestali zadnemu nic, jen prasatka se trochu srazila. Nektere peru opakovane a bez uhony. Na 40C, pree hodinu, pak je hodinu susim. Neperu teda ty, co maji malovany oblicej, to jsou vetsinou nejake latkove z rucnich dilen.
Ty jo, ja bych sla k nekomu uklizet!:-D Jako ta predstava, ze jdu nekam do bordelu, tam sama s radiem uklizim odchazim z cistyho baraku s litrem v kapse jako!!!! Ja uklizela na VS jedne pani a jako bez nadsazky musim rict, ze to byla jedna z praci, co me nejvic bavila:-D Jako 40hod tydne, by to asi nebylo ono, ale kdyby mi dal nekdo vybrat zda mam jednou tydne k nekomu jit uklidit barak nebo si sednout k sobe do kanclu, tak jdu radsi uklizet:-D. Segra na MD chodila myt okna na jednu ambasadu v Praze, obri barak s vysokejma delenejma oknama, ale ona vzdycky prisla tak zrelaxovana, platili kralovsky a jeste ji za tu staci pozvali na veceri:-D.
No a pro tohle my jsme studovaly;-).
rasaNori Noo ja pak tu perovku susim spolecne s tenisakama, zalezi, jak moc ti na ni zalezi.
Karja moc ne, daji se pouzit penove micky?
rasaNori Paní je zvyklá. :-) Já teda před ní dělala ten běžný úklid věcí, jednak ji to zdržuje, jak už tady holky psaly a jednak jsem tak nějak vedla i děti (a muže!
) k tomu, že to není služka, ale paní na úklid...jinak sranda je, že u nás to taky začala postupně dost srát s prominutím :-) chodila ještě ke kamarádce a občas jsme na kafi soutěžily, co u které provedla (jako ve smyslu zanedbala, ne že by třeba něco rozbila).
Jinak plyšáky peru naprosto běžně, házím je i do sušičky, ale kdyby ses bála, tak na topení s ním.
Karja já přála i ty látkové z chráněných dílen. Žádnou újmu nezaznamenali:) Sušičku teda nemám.
Evaeva No a byly malovane? Tyhle maji malovane obliceje;-)
Karja jj, mamka je taky pere, máme nějaké i po malé ségře. Ale nechci je mít na sobě svědomí;)
Garfie myslim, ze je to bezne, ze po case jde kvalita uklidu dolu, ze se nejvic soustredi na nove zakazniky. Ale ja nejsem perfekcionistka a taky mi prislo takove moc paničkovské hledat kazdy rok dva nekoho snaziveho. Ted jsem ale celkem rada, ze k nam nechodi, uz mi to prislo premrstene. Ale casem budu muset nekoho najit. Ted to zvladam, ale az zacnu pracovat, tak druha smena doma je pro me no go![]()
Gatita to jsem si taky myslela a tak mě ten uklid od někoho jiného rozčiloval (ano, kvalita šla stále dolů, i po upozornění), že si radši uklidním sama. Mně paní na úklid nejvíc pomohla na rodičovské, když jsem s dětmi za zády nebyla schopná pořádně uklidit. Teď mi buď pomáhají (až moc někdy
) nebo je odešlu do pokojíku.
Gatita Já taky nejsem pinktlich, ale jen tak pro upřesnění-ty debaty s kamarádkou se nesly v duchu...jako tak zasraný zrcadlo jsi ještě v životě neviděla!!" "no tak zapomněla, to se občas stane..." "no počkej, ráno bylo v lepším stavu, to snad musela přejet zemovkou..." ![]()
Já to mám teď podobně jako @Lamicka, s dětma jsem to vůbec nedávala, teď si vlastně uklidím líp, já navíc z 90% pracuju z domu a bylo pro mě trochu složité tady s ní nějak bivakovat, hlavně pořád mluvila!!
I když pochopitelně je to pohodlné, když to někdo dělá za tebe. A málokdy se mi podaří uklidit všude najedou, spíš je to tak nějak "furt něco" a to nesnáším. Takže kdybych se o někom skvělém doslechla, zvážím to, ale sama aktivně nikoho nehledám. Ale 500 za hodinu mi přijde dost pálka i na Prahu, zvlášť od někoho, kdo pro tebe pracuje delší dobu.
Gatita on tenhle bordylek zmizi, az nebudete tolik doma. Odejdete rano, vratite se ve ctyri, v pet a to co se stihne roztahat se vecer zase nasklada do krabic. Zatimco ted, co jsem na HO, dite na online vyuce a druhe jsem vyzvedavala po obede, tak tu byl jak provozni neporadek, tak treba i mnohem vic prachu.
Garfie taková byla moje poslední uklízečka. Dělala s prominutím h***o, neustále žvanila, takže se nedalo být doma, když tam působila, a když jsem tam nebyla, pobyla dvě hodiny, napsala čtyři a klidně nechala nedotčená taková očividná místa jako záchod nebo koberec v obýváku. Strašně mě to otrávilo a úplně odradilo od dalšího hledání. Nejhorší krizi jsem měla po narození prvního, ten šok z toho, že už nikdy nedokážu čtyři hodiny v kuse věnovat úklidu jako dřív, mě dohnal k paním na úklid. Teď mi připadá, že to zvládám v pohodě. Buď mi tam rapidně klesly nároky, nebo jsem se naučila být efektivnější. Asi obojí.
viktorka_od splavu Snad si dobře pamatuju, že ty sis mazala krém Skin cap na víčka. Píše se na něm, že se má opláchnout. Jaks to dělala, aby se ti nedostal do očí?
CČtyři hodiny věnovat úklidu
TTo se mi stalo tak pětkrát za život, naposledy teda včera, to jsem přebírala a vakuovala oblečení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje