Mně spíš jde o barevné oblečení, plíny bych až tolik neřešila. Syn mi kromě pleny kadí i do kyblíku a občas to nestihneme a ohodí trochu buď mě nebo postel nebo svoje pyžámko... Plíny nebo povlečení s nějakým flekem mi neva, ale svoje triko nebo šaty mít pokakaný nechci :-))
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak, to máme problém ![]()
Howgh!
Aha. Ale pokud se oblečení sundá okamžitě a hned namočí (proud tekoucí vody) tak jestli si dobře pamatuji to pustí opravdu hodně. Abych se přiznala tak si vůbec nepamatuji, že bych řešila flek tohoto druhu na mém oblečení. Tak asi nezbývá nic jiného než drhnout :-D
![]()
No tak v tej bych vypadala jako debil...
Tak právě. Na tašce už pak nebude záležet!
![]()
![]()
a ostatní :)
děkuji všem za rady. Barva to určitě nebyla - je to seshora, jako bych to polila, ale přitom jsem se nepolila :) já fakt nevím od čeho to je... Dost jsem tedy spoléhala, že mi pomůže to sluníčko - říkáte, že se to s vanishem nesnese?
Já tedy nevím, mě přijde ten vanish docela naprd. Zlatej Ariel Proffesional - ten mi zlikvidoval i starou zapranou skvrnu od borůvek. Já myslela, že ho přestali vyrábět - myslíte, že by se dal koupit v Rakousku? nebo Německu?
Amun budu ráda, když mi najdeš ten název - a pak budu shánět :)
no a v nejhorším je fakt přebarvím :) uvidíte za čas - když se tu objeví "blbý" dotaz - jak obarvit kraťasy v pračce? ;)
jasně na plínky platí namočit a vydrbat mýdlem - ale to nemusí být současně :) hlavní je ten pokakanej kus okamžitě namočit a klidně nechat chvíli být. Vydrhnout s mýdlem to můžeš později, až bude malej spát (možná
) ono se to zatím pěkně odmočí a líp to pustí.
jinak na flekaté plínky (pokud se to pořádně nevypralo) mi nejlíp pomohlo hodit je do hrnce s vodou a opravdu je vyvařit - to ale většinou s šaty udělat nejde...
Když ono to žlučový mýdlo je fakt nejlepší. Co je hrozný, že když přestanete prát plínky, tak začnete čistit svrny od melounů, jahod, pampelišek, asfaltu... kamarádka mi nedávno psala, že při pohledu na haldu špinavého dětského oblečení konečně pochopila význam "nekonečné jsoucno":))
Občas peru utěrky podle bodu 1-4. Dost to zabírá, ale nemám to vyzkoušené s barevným prádlem... https://carujeme.cz/navod-jak-vyprat-uterky-aby-byly-jako-nove/ výhoda je, že se nemusí předpírat jednotlivé kusy. Jedlá soda skvěle funguje na skvrny od pampelišek.
jsme v blbých dotazech...utěrky.....nevíte, od čeho můžu mít utěrky samou díru? Nová utěrka mi vydrží bez nějakýho zářezu snad měsíc, nože neutírám, na sporáku je nepálím, jiný prádlo děravý nemám...
jsme v blbých dotazech...utěrky.....nevíte, od čeho můžu mít utěrky samou díru? Nová utěrka mi vydrží bez nějakýho zářezu snad měsíc, nože neutírám, na sporáku je nepálím, jiný prádlo děravý nemám...
Macis je moc casto v savu? ![]()
vůbec právě, já mám samý obrázkový!
mi prijd ze to delaji lneny moc ridce tkany. zaplatpambu za vybavu od babicky, novy uerky jsou bud hrozny nebo nanic:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí