řidký myslim ani úplně nemám, ani lněný, jako myslim to jsou některý i docela kvalitní materiály, že ty díry nevypadaj jako unava materiálu, ale spíš jako nějakej úraz, akorát si toho všimnu až po praní, když se to trochu roztřepí
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ten problem znam. Podle mne to dela pracka, ale netusim, proc jen u uterek. Asi je clovek v kuchyni preci jenom nozi ci jinymi ostrymi predmety nejak predposkodi, nebo je ten material jen nekvalitni. Mam uterky, u kterych to je lepsi, tak asi ten material hraje roli. Ale taky me to fascinuje.
Dělávaly to prášky na praní, když se dobře nerozpustily.
to dává smysl, ale že žerou jen ty utěrky? Třeba povlečení, prostěradla nic
Ale to by pak byly diry na vsem.
možná se ten "úraz" fakt v kuchyni stane a člověk si toho nevšimne. no a utěrky teda peru výrazně častějc než třeba povlečení
Tak to se dám poddat. Leda by to souviselo s gramáží a kvalitou? Možná i to, jak jsou utěrky namáhané? Teda aspoň ty moje...občas poslouží místo chňapky, horko by mohlo vlákno oslabit.
Mně zase štvou pididírky v bavlněném úpletu, tričkách a tak.
Třeba ne nutně. Představuju si krystalek nerozpuštěného čehosi a různě silné textilie. Tu horší stihne prokousat, bytelnější ne.![]()
No presne. Myslim, ze ta kvalita materialu proste hraje roli. Pak je to nachylnejsi na mechanicke opotrebovani ci chemii.
Mně dělá do utěrek díry kolega, krájí je i s chlebem
no a pak časem, to je taková ta čtvercová džuzna s otřepanejma okrajema..
Tak pididirky do triček mi dělaj kočky ![]()
no no, čtvercová džuzna s otřepanejma okrajema, myslím, že už se blížíme!!! Tak od krájení chleba říkáte? ![]()
Když ono to žlučový mýdlo je fakt nejlepší. Co je hrozný, že když přestanete prát plínky, tak začnete čistit svrny od melounů, jahod, pampelišek, asfaltu... kamarádka mi nedávno psala, že při pohledu na haldu špinavého dětského oblečení konečně pochopila význam "nekonečné jsoucno":))
Občas peru utěrky podle bodu 1-4. Dost to zabírá, ale nemám to vyzkoušené s barevným prádlem... https://carujeme.cz/navod-jak-vyprat-uterky-aby-byly-jako-nove/ výhoda je, že se nemusí předpírat jednotlivé kusy. Jedlá soda skvěle funguje na skvrny od pampelišek.
"nekonečné jsoucno"
to sedí
!!!
Haha, můj tenkrát ještě ne manžel míval nakrojené všechny košile mezi druhým a třetím knoflíkem.
No, je to jejvíc pravděpodobný ![]()
Tak aspoň že jen košile
Jak to dokázal? ![]()
Opřel si bochník o mužnou hruď a krájel.
Aha
. To můj manžel si mužně opře bochník přímo o pracovní plochu ( bez prkýnka) a krájí... Taky na zabití.
to znám ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí