Sweet Potato moora driv to meli fakt skoro vsude, v regalech se zahranicnimi potravinami. nebude to spis nejaky vypadek nebo problem z dovozem?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato moora Taky bych tipovala, ze bude problem s dodavkama, kdyz se ted Japonsko tak izoluje.
moora Právě, právě, ještě nedávno i v našem Tescu![]()
Hlásím úspěšnou výpravu na Francouzskou. Bylo to teda vtipné. Říkalas jak v osmdesátkách?
"Prosím, kde najdu řasu na suši?"
"Řasa na suši je širokej pojem!"
![]()
"Chcete po 10, 20, 50, 100 kusech?"
"Dvacet prosím"
"Takže 2 x 10, jinou nemáme!"
![]()
OliveOyl Takže jsem panikářsky vzala hned čtyři. A plnou tašku dalších nezbytností.
A o blok níž jsem potkala lasagnerii...
Prostě úspěšná expudice.![]()
Sweet Potato moora Taky bych tipovala, ze bude problem s dodavkama, kdyz se ted Japonsko tak izoluje.
No jo, proto na Rohlíku nemají Sharataki nudle, i když je před tím běžně měli, a kruciš.
Dotaz to neni,ale psala jsem tu o tom,tak si predstavte,ze ten uv gel jde dolu uplne normalne jako obycejny lak,dokonce i odlakovacem bez acetonu.Zadna alobalova metoda neni potreba.
Lak byl furt v pohode i po ctyrech dnech,to jen ja se nemohla dockat vyzkouset jak to pujde dolu a vcera si koupila novy odstin.![]()
takze kdo ma lampu nebo o ni uvazuje,fakt muzu doporucit.
Zarinya to je divné. Dávala si i bázu a topcoat? A nie je to náhodou ten zlupovací?
paktofonika ne a ne a ne.![]()
Zkombinuju čtečku PocketBook InkPad3 s možností půjčovat eknihy z knihovny, když píšou:
Vypůjčené e-knihy lze číst na čtečkách eReading (4 Touch Light), C-TECH Lexis (EBR-61), Energy eReader Pro HD, inkBOOK Classic 2, inkBOOK Prime, na telefonech a tabletech s operačním systémem Android a iOS pomocí aplikace eReading.cz
Má to fungovat přes palmknihy.
Existuje, prosím, nějaký slevový kupon na ZALANDO.?
Miru tam jsem ještě nic nekupovala, ale na vinted ve fóru, slevove kupóny se dá najit ledacos
aha, díky. Já taky ne, ale jak je člověk doma..., a potřebovala bych pěkné spodní prádlo, pěknou pushupku...
Miru malokdy, spis extra sleva na zlevneny
díky
Sweet Potato Já tohle nakupuju v Zlatnický, je to taková malá Sapa, i když se to zvenku tváři jako vietnamská večeeka :-).
999 Díky za tip, to je hezky v centru.
Zarinya
A jakou značku laků používáš? Já mám gelový lak, je super ale lahvička stojí cca 500, takže bych tip na dobrý a levnější uvítala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.