kocoureksuggy ja si koupila zn Trend z DM.Nechci do toho moc investovat,tento stoji 1,95€
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak to super cena! Vyzkouším! Dík!
kocoureksuggy ale je do uv lampy,nevim jestli to uschne bez.A ma dobrou konzistenci.
Já lampu mám, velmi dobrou, profi. Jen ty laky jsem kupovali drahý, s levnými jsem neměla dobrou zkušenost. Pruhovaly, odlítalo to do hodiny. Že je prodávají v DM jsem vůbec netušila. A když ji dala dobrou recenzi, tak je vyzkouším.
kocoureksuggytak to je super,zkus.![]()
Zarinya ![]()
A teď koukám, že píšu jako hotentot! Sorry!
kocoureksuggy to se vubec neomlouvej.![]()
kocoureksuggy jsou to tyhle at to nemusis hledat.

Zarinya
Děkuju! Ta červená vypadá dobře. Tu máš? A v reálu je hezká? Takhle vypadá pěkně.
kocoureksuggy zrovna ji mam a je spis takova hnedovinova.![]()
ale libi se mi.A v deemku to ma jeste uplne jine barvy pod tim svetlem.![]()
Zarinya
Jj, ta světla zkreslují. Takže do hněda?
kocoureksuggy ja ji vidim do hneda.![]()
Zarinya Těchhle laků pár mám (hlavně matnej topcoat je dobrej, doporučuju) a určitě uschnou bez lampy, a popravdě si teda nejsem úplně jistá, jestli jsou do lampy vůbec původně určený... :)
Karoleena schne to v lampe super,za pul hodiny mam nalakovano a uschnuto.![]()
ja si teda myslela,ze to UV znamena do lampy.
Zarinya No ono se to UV teďka píše na kdeco, co má vlastnostma (hlavně výdrží) imitovat právě ty polymerový vytvrzovací gely/laky, ale do lampy to nutně dávat nemusíš, aby to zaschnulo. Ale zrovna tyhle "hybridy" z dmka jsou fakt dobrý podle mě a taky je výhoda, že jdou úplně snadno sundat, netřeba se crcat s nějakou alobalovou metodou co tu zmiňovala paktofonika
Karoleena no,presne,slo to dolu jako bezny lak plus konzistence je tedy uzasna,pekne se roztira,ale vyhovuje mi to dat do ty lampy a necekat dve hodiny nez to uschne.![]()
Karoleena no tak v dobe, keď som používala alobalovú metódu, mali v DM rovno jeden UV lak a to SH :D Teraz už ich je na každom stojane plno. Tie čo má Zarinya nie sú určené do lampy, tak keď píšeš, že sú dobré, tak ich asi skúsim.
Karoleena tak by mi v lampe uschnul i normalni lak?![]()
to jsem nikdy nezkousela.
paktofonika Karoleena a jak poznate ze jsou/nejsou do lampy?
kocoureksuggy tak jsem se tu dozvedela,ze to neni do lampy.![]()
ale ja to dal delat budu,protoze to setri cas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.