whiskas na P9 nesnezi, ale teda ledovka je, fouka hnusnej vitr, silnice sou ale vicemene cisty
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Díky, tak to je stejné jako u nás na západě
. Ledovka je hnus.
whiskas pokud nemusíš jet, asi bych to odložila.
Právě v moravských krajích, ale podle hlášení silničářů už i ve středních Čechách, pokryla vozovky ledová vrstva, na které se na nedá jezdit. Nevyjíždějte, žádají úřady řidiče, alespoň ne na silnice nižších tříd.
Seznam zprávy.
whiskas já bych uvítala nějaké zpravodajství, které by přesvědčilo muže aby oželel zaplacený hotel a nevyrážel k ránu na D1![]()
continuity Už jsem to také četla a sněžit začalo i na západní frontě. Odjezd se tedy odkládá - snad se to během pár dní zlepší.
viktorka_od splavu A ta zpráva od continuity by muže neodradila? Čert vem zaplacený hotel.
viktorka_od splavu nemůže jet až odpoledne? hotel využije a už to snad bude dobre ( nebo budou zprávy, že je to hodně špatně).
My dnes nejeli na výlet ( navíc si včera muž podvrtnul kotník), ale když jsme slyšeli jak ráno sekaji led z chodníku, bylo to jasné.
continuity to nemuze, od osmi do vecera potrebuje pracovat. kdyz, tak by uz zustal doma, ale nechce. bojim se moc.. on ma nacouvano co ja najezdeno, jenze neovlivni koho potka cestou:-(
continuity viktorka_od splavu ted jsme jeli 112 km Jeseníky ova, průměrná rychlost 56 km/hod. Ani jedni cestari, nic. Akorat u ovy to bylo posypane. Fakt bych mu doporucila jet zítra
rasaNori zítra to právě bude to stejný, ještě na k tomu i sněžit.
rasaNori no on jede zitra. v pet rano.
viktorka_od splavu já se taky bojím, když muž jezdival lézt na sportovky do Francie, tak jsem se bála hlavně cesty. Pak začali létat a dost se mi ulevilo.
A i když nic jiného, bude to dlouhý. Na to by neslyšel?
continuity to je marny, museli by ji proste zavrit:-( v lete s uzavirkama je to dlouhy vzdy.. jj taky stokrat radsi letim nez jedu po d1![]()
viktorka_od splavu tp je blbe. Tak ze drzim palce at dojede, my meli 2x namale...
Potřebovala bych nutně vědět: jsou v jahodovým skyru Siggi's kousky ovoce, nebo je to úplně rozmixovaný jako třeba v ostružinovým skyru od Milka...?
viktorka_od splavu tak to pozitivní
na tom je to, že v pět ráno tam bude skoro sám.
My takhle jezdíme na moravu, ve 3 vstanem, ve 4 vyjedeme a 7.15 jsme na místě. 2/3 cesty jsme jen my
Asi předloni, jsme jeli v šíleném počasí, sníh, déšť, mlha, šedivo v únoru
Praha-Nový Jičín- Kopřivnice,
Kopřivnice - Brno
Brno - Nový Jičín
Nový Jičín - Praha
bylo to naprosto šílený, vyjížděli jsme v 5 a vrátili se v 23h
Tak přeju šťastnou cestu.
Catherinne v pondeli rano na d1 sam zcela jiste nebude, ale doufam ze hodne lidi to vzda. dekuju.
Karoleena Kupovala jsem ho v létě v Chorvatsku a nic v něm nebylo, žádné kousky.
Karoleena nenašla bys něco tady?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.