711990 dobra otazka!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Karoleena a jak poznate ze jsou/nejsou do lampy?
u týchto to píše priamo na stránke DM. Väčšinou je ale vzadu na laku napísané, že je/nie je potrebná lampa/špeciálny top coat/špeciálny base coat...
paktofonika jo vzadu....no to uz neprectu.![]()
711990 No v praxi tak, že to co je do lampy ti bez ní vůbec nezaschne :D páč tam musí proběhnout ta vytvrzovací reakce, a většinou to je na tom laku někde napsaný jako upozornění. Ale obecně se v drogerkách právě až tolik neprodávají, myslím, že kdysi měla v nabídce nějakej echt UV právě Sally Hansen, a i s tou lampou se to prodávalo v setíku...
Ale jako do lampy můžeš vrazit i tenhle "gel-like" lak, není to vůbec nic proti ničemu, aspoň proschne rychleji a rovnoměrněji než jen tak na vzduchu, což je taky výhoda.
paktofonika podle diskuze pod produktem na nemecke strance,nejsem sama kdo to strka do lampy.Ten UV je tedy dost zavadejici......no,hlavne,ze to funguje.
Zarinya tým, že si nechty dáš do UV lampy nemôžeš nič pokaziť, naopak, šetríš čas.
Zarinya no tým asi nič nepokazíš. Horšie by bolo, ak by si kúpila lak do lampy a tú by si nemala. :)
ja si tedy myslim,ze tim UV napisem tomu vyrobku dost ublizili,bud si to lidi nekoupi,protoze nemaji lampu a co hur nekdo si treba kvuli tomu tu lampu koupi.![]()
Protoze ja to vzadu nikdy necetla i kdyz sem nato jeste videla a myslim,ze to necte dost lidi.
Karoleena to je dobry, takze teoreticky se vyplati i lampa a tenhle lak, aby clovek nemusel cekat na zaschnuti
711990 Já mám teda pocit, že na zaschnutí laku a vytvrzení gelu je jiné světlo v lampě, ale možná už je to taky nějaká stará informace. Když chodím na nehty, tak při lakování to přepíná.
711990 jj, já mít doma lampu tak bych to tak dělala, škoda nevyužít vybavení co člověk má a ten efekt není úplně zanedbatelnej
Renusatko to bych řekla, že přepíná mezi UV a obyč LED světlem, některý laky jsou specificky UV vytvrzovací, někdy je to jedno, tak podle toho... dneska už se asi ty lampy dělají skoro všecky kombinovaný si myslím, ale kdoví, já byla významně zaujata problematikou lakování nehtů naposled na vejšce a to už taky začíná být nějakej ten pátek, jak si tak uvědomuju :))
Karoleena chceš říct že má nějaký vliv, když strčím nalakovaný nehty pod obyč (led) žárovku?
Karoleena No já tak 10 let zpět, když jsem si dělala nehty sama
. To ta lampa byla nejobyčejnější co byla a přepínání neměla
.
viktorka_od splavu No to zas ne, i tam je důležitá vlnová délka, na kterou ti reagujou ty který fotoiniciátory co spustí tu polymerizaci, pro některý potřebuješ UV, někdy zas jen V :), a taky záleží jak je to pigmentovaný ta směska, podle toho se to taky upravovalo, aby to těma pigmentama prošlo fakt skrznaskrz a dobře to vytvrdlo... Ale už to fakt tahám z hroznejch hlubin mozku tyhle informace a začíná to bolet!!
Trochu sem vpadnu po delsi nez kratsi dobe, ale muzu doporucit bud Seche Vite top coat (ten schne super rychle a aplikuje se na mokrej lak, ale obsahuje toluen) anebo Essie gel setter (lampy netreba), oboje do deseti minut zaschly. Vydrzi to bych rekla tak prumerne, ale zabere to cely od odlakovani do prelakovani tak maximalne 20 minut, coz je pro me, jako znacne netrpelivou osobu, idealni.
Je, prosím, momentálně nějaký slevový kód na EOBUV?
Děkuji...
Miru aktualne vidim max 10% za stazeni aplikace. .
...aha, tak to nic, díky!.
Prosím CML (nejlépe z Praheeee
) o sněhové zpravodajství. Dnes jsem se chtěla přemístit do Prahy a když jsem nakonec pracně vydolovala auto z ledové krusty, volala mi maminka a důrazně mě varovala, ať rozhodně nikam nejezdím, neb v Praze "hrozně" sněží a je ledovka atd. Jelikož vím, že maminka občas trochu přehání, nevím, co si představit pod pojmem "hrozně": neprůjezdné, průjezdné s úsilím atp. Děkuji
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.