viktorka_od splavu Hurá.
Muž si tu libuje, že do práce vyrazil akorát o patro výš. Ti, co jeli do firmy, tam jeli hodinu a půl jen přes Prahu. A na Kulaťáku prý někteří popojížděli čtyřikrát dokola, jak to tam bylo ucpané.![]()
viktorka_od splavu Hurá.
Muž si tu libuje, že do práce vyrazil akorát o patro výš. Ti, co jeli do firmy, tam jeli hodinu a půl jen přes Prahu. A na Kulaťáku prý někteří popojížděli čtyřikrát dokola, jak to tam bylo ucpané.![]()
Sweet Potato kamaradka jela z Podbaby na Brevnov 2,5 hodiny ![]()
Sweet Potato aspon ze jezdi vicemene na kraj, jinak by tam asi jeste nebyl:-)
viktorka_od splavu doufam zes ho patricne politovala:)
U nás v ulici protahovali asi v půl páté ráno (vzbudili mě, grr), to ale hodnotím fakt vysoce! Jinak mi to zas taková kovbojka nepřijde, s opatrností to sjízdné je, stačí nejančit. Problém je, ža spousta lidí, díky nezimám v poslední době, na sněhu není vyježděná (včetně mě), městský řidiči často neřeší zimní kola, méně výkonné motory tomu taky nenahrávaj. Jezdím do práce jen kousek po D1, v mém směru byl největší problém kamion, co nevyjel na můstek přes dálnici mezi dvěma kruháči
a zablokoval sjezdy ze všech stran.
Každopádně všem na cestách přeju pevné nervy a bezpečný dojezd!
Dcera má bolestivou mestruaci. Ráno si vzala kapky (Algifen), když jí ještě nebylo špatně, kolem jedenáctvé se i tak kroutila, tak si vzala další dávku. Neobědvala, zvracela, naříká nahlas. Vůbec nevím, co s ní. Jo a celou dobu má na břiše termofor
. Nemáte některá radu, prosím?
Kdyby byla normální doba, řeknu na pohotovost, ale takto, chudinka ![]()
může k tomu algifenu ještě Ibalgin.
continuity díky, tak jí ho dám. Je jí špatně pokaždé, ta starší je na tom už lépe, ale když nám vyprávěla historky, kudy se prozvracela...![]()
Mirka bohuzel nic s tim asi neudelate. Ja kvuli tomu brala antikoncepci, protoze se to nedalo prezit a zadny leky nezabiraly. A kdo napise, ze sem si mela jit zacvicit nebo neco takovyho, toho bodnu!
711990 díky!
Já Ti ho podržím![]()
Mirka :D dik. Jo a je vtipny, ze porod takhle hroznej ani zdaleka nebyl:D
Mirka Chuděra. Mně maminka vařívala silný odvar z majoránky.
(
711990 Jo, taky jsem zažila pár MS, které byly přinejmenším srovnatelné.
Sweet Potato díky, jdu vařit.
Moje máma omdlévala, jí měla "jen" bolesti, starší dcera bolesti a zvrací a malá, jak to vypadá, budeme mít od všeho trochu.
Mirka Výhledově zkuste vyloučit endometriózu, ta prý bývá příčinou.
Mirka chudak mala:-( ja bych jen poradila ten algifen v maximalni mozne davce hned. to dobirani po trochach je neucinne.
Sweet Potato o tom vím, starší je OK, o malé se s gyndařem poradím
viktorka_od splavu dostala max dávku, 20 kapek psali v lékárně.
Mirka to se podivej na spc, 20 kapek je minimalni a ne max davka. zbytecne se trapi a bere neucinny lek
Mirka hele az ji bude lepe, zkuste se podivat na cviceni od mojzisove. Me to pomohlo aspon na to nejhorsi (ale i tak to nebyla zadna hitparada)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.