rasaNori to jsem kdysi cvičila, ale donutit k něčemu puberťačku
, každopádně zkusím
viktorka_od splavu na letáku je pro dospělé až 54 kapek, tak příště.
Vypila majoránku a usnula, nevím, co zabralo, ale aspoň mi tu nenaříká za zády.
rasaNori to jsem kdysi cvičila, ale donutit k něčemu puberťačku
, každopádně zkusím
viktorka_od splavu na letáku je pro dospělé až 54 kapek, tak příště.
Vypila majoránku a usnula, nevím, co zabralo, ale aspoň mi tu nenaříká za zády.
Máte prosím někdo tip na kožní v Praze, kde není čekací lhůta tři měsíce? Nejde sice o nic akutního, ale všude, kam jsem volala, mi dávali termín pomalu až v létě...
Hwi byla jsem na Poliklinice Prosek, čekala jsem asi měsíc.
Pinot Noir Díky, to mám teď bohužel trochu z ruky, jsem doma na HO a moc se na severu nevyskytuju. Hodila by se mi Praha 4 nebo širší centrum... když ale jinou možnost neseženu, zkusím to tam.
Byla jsem jen jednou a ok, tak nevím, jestli můžu doporučit. Je to víc jak rok a moc jsem nečekala.
Zapomněla jsem zmínit Hwi
Mirka Ježiš to jí lituju. Já do porodu každou menstruaci byla 3 dny na neschopence se stejným problémem. K těmhle co má ještě strašné migrény. A po porodu už beru ATK bez přerušení, protože na tohle už nemám nervy. Nedávno jsem to po dlouhé době musela přerušit a nic se nezměnilo.
Renusatko migrény jsem mívala taky, buď před, nebo 10. den po. A pak z milionu jiných důvodů. Po porodu už jsem takové bolesti neměla, a teď
.
U nás v rodině je HA fuj, mně to kdysi nevyhovovalo a starší dcera by si to nevzala, takže mladší taky ne (sestra je vzor). Snad najdeme něco, co bude fungovat. Ono mmch to sezení u PC na tyhle problémy taky není dobré. Měla by se víc hýbat.
Mirka No já bych bez toho bohužel nepřežila a je pravda, že žádné problémy, které se tomu přisuzují, jsem nikdy neměla. Pro mě je to bez menstruace tisíckrát lepší. Zase chápu, že to někdo brát nechce a někdo z toho ty problémy má. Kdybych teď měla mít každý měsíc neschopenku, tak mě asi všude vyhodí.
Renusatko já to neodsuzuju, jen se to nepotkává s životním stylem mých dětí. Nakonec, kdoví, třeba ji to donutí. Starší se to trochu zlepšilo. Sice bere prášky, ale už jí není tak zle. Žije hodně zdravě a používá kalíšek, který, podle ní, má taky pozitivní účinek (nevím tedy jak).
Mirka mne veľmi pomáhala No spa, ale je (aspoň u nás) len na predpis. Dokonca som veľmi dlho nemusela užívať žiaden Ibalgin etc, stačilo hento. Ale po pár rokoch mi nejako prestal zaberať, musela som dopĺňať voltaren Rapid (tiež na predpis). Po pôrodoch sa mi to o dosť zlepšilo, dúfam, že sa to už nevráti, je to des.
Mrakoplas No Spu znám, to je v rodině takový všelék na žlučník, žaludek a spol. Brávala to matka, já asi 3x v životě. To by mě nenapadlo ordinovat na bolesti. A Diclofenak, hmm, díky za tipy.
Mirka mne to ešte na strednej predpísala mama, ja som jej verila (nemala som?
). Ale píšu v pribalovom letáku, že je aj na bolestivú menštruáciu, tak snáď hej :)
Edit. Myslím no spu. Voltaren mi predpísal gynekológ.
Mrakoplas nee, vyzkoušíme
, já to měla zařazené v kategorii žlučníkovožaludkových patáků.
edit, já nejsem odborník, na to mám spoustu kamarádů, které teď vůbec nechci obtěžovat, protože mají svého až na hlavu (covid)
obvzlast blbou otazku.......
Je nejaky recept,nato,kdyz vas neco stve,tak aby vas to prestalo stvat?
(s dotycnym to nejde resit)neco jak se s tim vyporadat sama?![]()
Zarinya proste to prijmout jako fakt. ja to teda neumim:-( kdybys na neco prisla dej vedet:-/
Zarinya leda čas
viktorka_od splavu jako fakt,bych to i mozna zkousla,ale chovat se k tomu dotycnemu jakoby se nic nestalo to nedokazu a vymazat ze zivota bohuzel nepujde......
Potrefenáhusa to mam prave strach,ze to cas nevyresi,protoze ten dotycny ze zivota vymazat nepujde.
Zarinya když ten problém není něco, co bys mohla řešit/ovlivnit, jediný co můžeš ovlivnit je tvůj postoj - je to v tvojí hlavě. tak na tom prostě pracovat. já to teda vím akorát teoreticky, páč se mi prostě ta mysl vzpírá to přijmout a proto to nejde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.